DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Politia Romana, cat de mult fac pentru noi...

Sony
post 9 Nov 2005, 09:27
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Ban Land

QUOTE(alex275 @ 9 Nov 2005, 10:04)
Si mai zicea, ca daca se da vreunul la mine, sa ies jumate pe geam si sa urlu la el: bbbaaaaaaaa, iti mananc cascheta!!!!!!!! radmasa.gif
*

Asta e formula magica? Gen "Sesam, deschide-te!" radmasa.gif
Costi nu a stiut-o. biggrin.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Como
post 9 Nov 2005, 09:36
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

Probabil ca daca esti seful pazei de la parlament sau ai fir direct la el iti poti permite, dar altfel cred ca te mananca pe paine organu'.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
alex275
post 9 Nov 2005, 10:05
Post #33

Membru autentic

Group: Banned

Serios iti spun, nu prea au ce sa-ti faca. Sunt pusi acolo pentru masinile parlamentarilor. Dar nu s-a dat inca vreo lege care sa stipuleze ca au prioritate la iesirea din curte! Doar coloanele oficiale au prioritate!
De ce sa ma manance "organu"? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Il intreb de ce m-a oprit. De ce are ala prioritate, legal vorbind?
Eu stiu ca la iesirea din curti, garaje....., ai cedeaza, nu prioritate!!!
Repet, omul il vede in uniforma si se sperie. Dar acesta e un caz particular, in care politistul nu are justificare legala sa te opreasca.

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
Sony
post 9 Nov 2005, 10:14
Post #34

Membru autentic

QUOTE(alex275 @ 9 Nov 2005, 11:05)
De ce sa ma manance "organu"? radmasa.gif
*

Poate iti mananca organu'! radmasa.gif

--------------------
+
costi
post 9 Nov 2005, 10:14
Post #35

Membru autentic

azi dimineata, in poarta dinspre Mariott era un Vento cu radar, indreptat spre Bancpost; cred ca am facut 100 de flashuri pina am trecut de primul stop; macar atit....

--------------------
DSN/SLZ
+
Como
post 9 Nov 2005, 10:25
Post #36

Membru autentic

QUOTE(alex275 @ 9 Nov 2005, 10:05)
Serios iti spun, nu prea au ce sa-ti faca.
*

Pai daca sare in fata masinii si imi face semn sa opresc ca sa iasa masina de paine, eu ce sa fac, ii dau cu tifla? Nu trebuie sa opresc ca sa-mi pastrez permisul in portmoneul propriu?

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
Radduu
post 9 Nov 2005, 10:38
Post #37

Membru autentic

eram la semafor aproape de pasajul marasesti..unde poti sa faci dreapta pe spali. Eram primul.Aveam benzina de la shell 90%apa, si a inceput sa faca masina urat, si eram si in panta, iar ca sa nu se opreasca la plecare, am plecat cu motorul turat. La 5 metri dupa ce am facut dreapta era cap de creta. S-a luat de mine ca de ce nu am actele facute, eu i-am zis ca am masina imprumutata, el nu ca stie el ca e cumparata ohmy.gif , pana la urma mi-a dat 1.100.000 amenda pt centura+efectuarea virajului cu viteza la dreapta blink.gif. Majoritatea sunt niste tarani luati de la muncile campului care sunt trimisi in Bucuresti si aici incep sa inventeze ei legi. Unu ce zice: "vrei sa ne certam negativ?" wacko.gif
Totusi..parca ei lucreaza pt noi, nu noi pt ei. sleep.gif

This post has been edited by Radduu: 9 Nov 2005, 10:44

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
alex275
post 9 Nov 2005, 10:55
Post #38

Membru autentic

QUOTE(thecagero @ 9 Nov 2005, 09:25)
Pai daca sare in fata masinii si imi face semn sa opresc ca sa iasa masina de paine, eu ce sa fac, ii dau cu tifla? Nu trebuie sa opresc ca sa-mi pastrez permisul in portmoneul propriu?
*

Daca sare in fata masinii il calci(sub pretextul ca e sinucigas) tongue.gif
Ca sa-ti ia permisul, trebuie sa aiba un motiv! Faptul ca n-ai oprit la semnalul agentului de circulatie, nu constituie motiv temeinic sa-ti ia permisul(decat daca pentru imobilizarea ta s-a procedat la urmarire) Doamne, iar va invat prostii smile.gif
Citeste codul rutier, e bine pentru tine!!!
Apoi, sa presupunem ca ti-a luat permisul sad.gif In PV ce va scrie? N-a oprit la semnalul meu, neacordand astfel prioritate masinii de paine radmasa.gif !!!
Tu crezi ca ala n-are sef? E adevarat ca daca faci contestatie, dosarul tau va ajunge in instanta. Va fi tambalau.... Problema e ca n-are nici un motiv temeinic sa te opreasca!!!
Eu vroiam sa spun doar ca avem si noi niste drepturi, nu doar obligatii!
Asta nu inseamna sa nu respectam legile in vigoare
Ai sa fii uimit cate chestii noi vei descoperi in Regulament!

--------------------
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
+
JORJ
post 9 Nov 2005, 11:04
Post #39

Membru autentic

Neoprirea la semnalul agentului devine sport national ?
Spune sincer, tu lucrezi in politie si stati mai prost cu planul la amenzi de cand nu mai poate fi oprit bizonu in trafic ca asa vrea muschiu lu organu' ?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
alex275
post 9 Nov 2005, 11:28
Post #40

Membru autentic

Pai tocmai ai spus ca nu mai poate fi oprit "bizonu' in trafic asa cum vrea muschiu' lu' organu!" Deci ma sustii! (in speta, trecea masina de paine, iesea vreun parlamentar cu pensie de 25 mil, etc)
Daca iti face semn sa opresti, opresti! Dar trebuie sa justifice de ce te-a oprit!!!
Eu asta spun. Cine l-a "instruit" pe individ, nu cred ca i-a spus: cand "iese" parlamentarii din curte, opreste circulatia! O face el, de capul lui. Da-mi legea cu pricina si-ti dau dreptate. Pana atunci, eu am dreptate. tongue.gif

P.S. Am postat pe topicul de specialitate ocupatia mea si te asigur ca n-am nici o legatura cu capetele de creta mad.gif

--------------------
+
Sony
post 7 Feb 2006, 13:30
Post #41

Membru autentic

Astazi la ora 13.00 am sunat la 112 pentru a semnala prezenta a doi tipi care inspectau Daciile berline si le verificau usile. Au trecut 20 de minute si nu a aparut nici-un echipaj de politie. Pana acum puteau sa fure cu totul 5 masini, dar politia nu se deranjeaza sa iasa de la caldurica. Probabil vor veni peste cateva ore si ma vor ameninta ca ma amendeaza ca i-am pus pe drumuri degeaba.

--------------------
+
maddan
post 7 Feb 2006, 16:26
Post #42

Speedy Gonzales

Sony, mai bine este sa stii numarul de la sectia de care apartii. Intervin mai repede.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Sony
post 7 Feb 2006, 16:28
Post #43

Membru autentic

Stiu si numarul sectiei de care apartin. Dar cand i-am mai chemat m-au amenintat ca ma amendeaza pentru ca-i pun pe drumuri aiurea. Pana nu i-am amenintat si eu cu o reclamatie semnata de cel putin 10 vecini nu s-au linistit. Incercau sa ma intimideze.

--------------------
+
maddan
post 7 Feb 2006, 16:52
Post #44

Speedy Gonzales

Mda... biggrin.gif

Mai e o solutie, sa zbieri la aia de pe geam. Dar sa-ti maschezi fata, sa nu te taie cand iesi din bloc...

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
florin_el
post 7 Feb 2006, 17:24
Post #45

The Expert

From: Iasi, Casablanca

Trebuie sa recunosc si eu ca uneori politia is face si treaba. Cind eram in facultate imi lasam motocicleta in parcare la camin in Tudor (cei din Iasi stiu pe unde vine asta). Intr-o simbata noaptea m-am trezit pe la 3 si ma uit pe geam (presimtirea si cu X-files) si motorul... ia-l de unde nu-i. Ma echipez, ma duc jos, ma uit prin jur... nu-i niciunde, fac un tur pe la chefurile pe unde stiam ca ar putea fi amici de-ai mei pus pe sotii.... toti spun ca nu stiu nimic...

In cele din urma ma duc la Vox-T (discoteca care a fost in locul unde e Iulius Mall acum), caci stiam ca pe-acolo isi face veacul patrula, ii gasesc si le spun ca vreau sa raportez un furt... de motocicleta. "Ce culoare?" "Rosie", "ce numere?", Scot certificatul si i-l arat, "Hai cu noi!" Mergem cu totii in camera pe care o aveau drept sectie, si surpriza: in mijlocul camerei motocicleta mea. De calorifer era legat, cu catuse, un domnisor oleaca tuciuriu. Mi-au spus ca l-au gasit pe ala impingind motociclieta pe splai Bahlui, l-au intrebat daca e a lui "Daaaaaaaa!", L-au intrebat ce numere are la motor...hm... asta nu prea avea cum sti, ca el impingea motocicleta de coarne.

Politistul m-a intrebat daca vreau sa depun plingere, i-am zis ca nu tin neaparat, sunt doar bucuros ca mi-am gasit jucaria.... Cind sa plec imi spune jucindu-se cu bastonul: "Auzi, ia uita-te un pic la baiatul asta din camera la noi... nu ti se pare ca vrea sa ne fure caloriferul?!?" NU stiu si nici nu vreau sa stiu ce s-a intimplat cu conasu' ala in noaptea aia... cred totusi ca si-a meritat-o!

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate - IS-05-FTY
Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
+
Adrian13
post 7 Feb 2006, 18:12
Post #46

Membru incepator

CODE
quote=maddan,7 Feb 2006, 16:26
Sony, mai bine este sa stii numarul de la sectia de care apartii.Intervin mai repede.

Poftim?Repeta ce ai spus!Politia si intervenitul sunt cam acelasi lucru cu a deschide cabinet medical intr-un closet.Ceea ce spune Sony e perfect adevarat.Asta vara niste betivi incepusera sa dea cu sticle in masini si urle in spatele blocului.Ce sa vezi patrula de "Militie".Am zis gata ii potoleste.De unde?,si-au vazut de drum inainte.Probabil ca aia erau actori si repetau o piesa de teatru in care joaca rol de betivi,poate de asta n-au facut nimic.Pentru a nu sta in calea culturii.

This post has been edited by Adrian13: 7 Feb 2006, 18:13

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
pasparache
post 13 Mar 2006, 22:00
Post #47

Membru incepator

QUOTE(florin_el @ 7 Feb 2006, 17:24)
Trebuie sa recunosc si eu ca uneori politia is face si treaba. ...

Am avut si eu placuta surpriza sa constat ca exista si oameni in Politia romana...
Noiembrie 2005, noaptea. Dormeam si m-a trezit sunetul strident al soneriei interfonului. Raspund si cineva imi spune:
-Domnu Pasparache, veniti la masina ca masina dumneavoastra e deschisa.
Buimac fiind, ma intrebam de unde ma cunoaste, cum de stie care e masina mea? Ma uit pe geam si vad un politist linga masina mea si unul la intrare in bloc. Ma imbrac, cobor la masina si cel care o pazea imi arata ca geamul portierei soferului era pe jumatate lasat. Cum nu-mi aminteam ca eu il lasasem asa, unul dintre politisti a inceput s-o inspecteze atent, incercind sa vada daca s-a patruns in masina si daca s-a furat ceva. N-a gasit nimic de acest gen si a concluzionat:
-Domnu Pasparache, ati uitat geamul lasat! Aveti girja ca se fura mercedesuri si nu le mai gasim, da' dacii!
Aerul rece de noiembrie m-a trezit incet-incet si mi-am amintit ca seara, cind am parcat masina, am deschis geamul ca sa vad marginea bordurii si foarte probabil l-am uitat asa.
Nu-i cunosc pe cei doi politisti, dar gestul lor m-a bucurat si m-a facut sa cred ca mai e o speranta!

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6MPi - B-96-TGV
Unde se duce mincarimea cind te scarpini?
+
eudin_umarian
post 13 Mar 2006, 22:04
Post #48

.........

From: constanta

QUOTE(pasparache @ 13 Mar 2006, 22:00)

Nu-i cunosc pe cei doi politisti, dar gestul lor m-a bucurat si m-a facut sa cred ca mai e o speranta!
*

ochii mei sunt deja umezi... 256.gif

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
OVIDIUS
post 13 Mar 2006, 23:21
Post #49

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

QUOTE(eudin_umarian @ 13 Mar 2006, 23:04)
ochii mei sunt deja umezi... 256.gif
*

icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
Radduu
post 14 Mar 2006, 10:29
Post #50

Membru autentic

Ce face politia romana......numai urari de bine am pt ea. showfinger.gif .Sa va spun ce face si jandarmeria romana pt cetateni. S-a intamplat la un liceu din Bucuresti, un baiat iesind din curtea liceului a fost luat la bataie de 4 baieti rromulani cu pumnii , picioarele si cu o ranga. Baiatul s-a aparat cat a putut, pana la urma i-au rupt o mana plus alte vanatai etc....Intr-un final ies si jandarmii din liceu ( de la cafeluta) , aia vazand ca vin jandarmii fug de acolo, jandarmii nu ii mai prind si se intorc la baiatul batut pe care vor sa il amendeze "deoarece a ripostat". 173.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
C@talin
post 21 Mar 2009, 11:46
Post #51

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

Hmm azi a trecut iar duba de politie prin cartier sa luat ca deobicei de taximetristi dupa coltu intersectiei Str Novaci cu Sebastian Mihai ,dar a mai facut ceva .ia dat amenda unei domnisoare care era parcata pe trecerea de pietoni.Cativa taximetristi au vrut sa incerce so scape se certau acolo cu gaboru da nu le-a mers .
Care e amenda ptr o fapta dasta ?

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 12:58
Forum Renault