mi-a fost teama, dar am scapat, PL-B-PL fara evenimente, doar injuraturi
![]() ![]() ![]() |
mi-a fost teama, dar am scapat, PL-B-PL fara evenimente, doar injuraturi
robert.t |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 38.63k ) Number of downloads: 30 |
||
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine, la primul meu drum in libertate prin Bucuresti (in acea zi luasem si permisul), cu o masina cu numere de provincie, m-a "agresat" verbal un nene cu o Dacie de Dambovita. Eu eram "lamaistul" si el, marele profesionist. Cred ca era pus pe mistocareala si s-a intamplat ca eu sa fiu victima lui. Se mai intampla.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Din imag. e clar: ala din spate te dep. prin stanga. Daca are loc, daca nu, sa stea frumos sa astepte!
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Unii bucuresteni in general "e mai schemosi": "uita" sa semnalizeze dreapta, trec pe rosu (!), iti mai iau fatza (mai ales daca de vad cu D1300 te presupun a fi melc), claxoneaza mai des total aiurea.. Probabil asa s-au invatat in balamucul ala de circulatie. Io prima data cand m-am dus m-au trecut toate apele. Du-te mai des ca "sa-ti faci mana". Si nu-i mai feri atata pe ceilalti. Cu timpul o sa te inveti sa conduci corect, ca daca te inveti sa conduci "prevenitor" ramai asa. Mai pune mana pe regulamentul ala ca sa vezi cum se procedeaza cand vrei sa schimbi directia de mers IN AFARA localitatii, ca inca nu "simti" traficul. Intai semnalizezi, te uiti sa vezi ca nu incomodezi pe nimeni, daca e OK apoi iai de saiba cat mai spre axul drumului, te opresti, te asiguri si cotesti. Daca semnalizezi si dupa aia imediat iei de saiba = frectie, trebuie intai sa te asiguri ca si ala (aia) din spate/fatza au bagat la cap ca tu o sa intorci masina pe sub nasul lor si n-au nimic impotriva. Tie ti-ar placea sa-ti franeze unu'n fatza din senin, si dup'aia sa-si aduca aminte sa semnalizeze ca vrea stanga ?
Si oricum sunt multi soferi care atunci cand au de-a face cu un "lamaist" se comporta total anapoda. Nu pune la suflet. Condu cat mai mult mai ales ca esti la inceput. Baga km .. |
--------------------
-
-
-
|
|
Seeker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 February 05 From: Iasi ![]() |
Pune lamiia , nu-ti fie rusine!
Iar daca vezi ca te injura cineva saluta-l cu mina indicind spre lamiie si zimbeste-i.90% ca iti va zimbi si el pina la urma. Si incearca sa nu te enervezi , poti face greseli copilaresti cind esti nervos si doar ca sa-i demonstrezi altuia ca tu esti sofer mai bun nu se merita . La urma urmei e mai important sa ajungi teafar acasa si bine dispus decit sa te gindesti : oare ce parere are ala despre mine? , sau uite cum a ris celalalt de mine , etc. Si inca o data , pune lamiia , eu cind vad pe cineva cu lamiie incerc sa-l ajut in trafic ca stiu cum am fost si eu in urma cu citiva ani. Spor la condus! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2005
- IS-XX-XXX Ford Focus Ghia 2007
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 13 Sep 2005, 09:21) Asta inseamna ca, legal, organul te poate amenda daca te vede cu lamai in geam. Mai bine nu pui. In rest, semnalizeaza in afara localitatii de la 100 de metri (asa zice regulamentul, si are timp si cel din spatele tau sa te evite fara sa ramana blocat). De ce sa imi dea amenda ca am lamaile in geam dupa mai mult de un an?? Unde scrie asta. Parca imi aduc aminte ca scrie ca sunt obligatorii un an. Asta nu inseamna ca dupa un an e obligatoriu sa le scot. Oricum, nu am mai citit de mult timp "decretul", daca gresec va rog sa ma corectati. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu cred ca se da amenda, nu am vazut asa ceva in decret.
@seeker - nu neaparat. Cand aveam lamaile si mergeam pe un traseu necunoscut, in urma unei neintelegeri cu navigatorul (nevasta) am semnalilzat stanga, am inceput sa ma incadrez, dup-aia am intrerupt manevra si am continuat sa merg inainte. Repede-repede un taximetrist s-a 'inghesuit' in dreapta mea, a inceput sa ma claxonexe si sa-mi faca scandal ca "ce faci domle' ? Si pe deasupra mai esti si incepator ![]() Dar ai parte de ambele tratamente - pe de o parte tipi care iti taie fata sau se baga la intimidare, siguri ca cedezi - pe de alta parte, unii soferi sunt suficient de simpatici sa iti faca loc de manevra imediat ce semnalizezi, daca te vad incepator. Overall, eu zic ca merita sa porti lamaile ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu se da amenda pt lamai purtate..invers da!
eu personal nu recomand lamai (daca nu esti in perioada de "gratie") dar pt cei ce doresc sa poarte...all the best! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
lamaile le poti tine chiar daca ai mai mult de 1 am de sofat! Cunosc pe cineva care nu mai condusese de cativa ani si a pus lamaia, de invata din nou sa conduca! daca cineva nu este sigur de el la volan eu il rog sa puna lamaia in geam si sa o tina acolo toata viata!! Mie mi-a povestit un taximetrist din valcea ca atunci cand vine in Bucuresti isi lasa masina la intrare si ia RATB-ul
![]() |
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 03:21 |