Accident, :(
![]() ![]() ![]() |
Accident, :(
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
victoras, aveti rabdare, intelegere cu bietul copilas: are doar 21 de ani, experienta cam slabuta, emotii cit cuprinde (cine n-ar avea la virsta asta)...eu zic ca modul de exprimare tradeaza surescitarea si starea de stress in care se afla in momentul de fata...dupa ce o sa-i treaca probabil ca o sa scrie mai coerent...
|
--------------------
...
...
...
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Se poate crea un topic: Meditatiiiii la Limba Romana? Bine fara atatia de i
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 16 Apr 2013, 07:19) Haidi mai, unde atata lipsa de experienta? Pai baiatul are cate un accident pe an. Mai acu' un an zicea (ignorati ca trebuia si un "pe" in fraza): QUOTE(Fytze @ 12 Jan 2013, 14:23) Iar acu cateva luni zicea: QUOTE(Fytze @ 13 Nov 2012, 20:08) Deci: nu putem vorbi de lipsa de experienta. Doua din vina lui, unul din vina altuia, in total 3. In nici 2 ani... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
bre, nu la experienta in accidentema refeream...ci la experienta, in general, si la soferie, in special...oricum ar fi e destul de grav...probabil ca ar mai trebui sa faca niste ore de condus, de legislatie...ceva poligoane...cu cineva cu experienta si tact pedagogic...
|
--------------------
...
...
...
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Nu contează și vârsta celui cu mâna ruptă?
Că intră și un grad de uzură în calcularea sumei de despăgubire? Zic bine? |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Fytze @ 14 Apr 2013, 15:06) [...] a mai avut aceiasi mana rupa de 3 ori pana acum a avut la incheietura,cot si mai sus de cot deci mana lui era foarte frageda[...] ![]() QUOTE(Fytze @ 15 Apr 2013, 20:08) ![]() QUOTE(Iulikk @ 15 Apr 2013, 21:29) Corect! QUOTE(MyKe89 @ 15 Apr 2013, 22:25) ![]() Va multumesc pt ca m-ati facut sa zambesc la birou. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 16 Apr 2013, 08:19) victoras, aveti rabdare, intelegere cu bietul copilas: are doar 21 de ani, experienta cam slabuta, emotii cit cuprinde (cine n-ar avea la virsta asta)...eu zic ca modul de exprimare tradeaza surescitarea si starea de stress in care se afla in momentul de fata...dupa ce o sa-i treaca probabil ca o sa scrie mai coerent... QUOTE(Fytze @ 15 Apr 2013, 18:06) Ti se pare ca e vorba de scris coerent? Sa vezi tu ce rabdare ai dupa ce intra un handicapat d-asta-n tine si te tine prin spitale cu saptamanile, in sonde si perfuzii. Ma lasi? Bagati-l la cafenea ca-i explic eu ce si cum. This post has been edited by Victoras2001: 16 Apr 2013, 17:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 16 Apr 2013, 11:11) bre, nu la experienta in accidentema refeream...ci la experienta, in general, si la soferie, in special...oricum ar fi e destul de grav...probabil ca ar mai trebui sa faca niste ore de condus, de legislatie...ceva poligoane...cu cineva cu experienta si tact pedagogic... Cum, adica șumahăr de supernova nu are ecsperiență?? ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ar trebui sa faca niste ore de condus cu Georgica, sa vedeti voi cum o sa faca Georgica, dupa aia, ore cu psihologul.
Georgica, stai cuminte ca nu l;-ai citit bine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Fytze |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 6 July 11 ![]() |
si dak nu ati inteles asta e primu accident din cauza mea la cele 2 nu eu am fost vinovat dar in fine
|
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
decât dak skapi d procs.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Fytze @ 16 Apr 2013, 20:43) si dak nu ati inteles asta e primu accident din cauza mea la cele 2 nu eu am fost vinovat dar in fine Pe lângă eterna caterincă, nu ar fi rău să spui și cum s-a întâmplat acest accident. Teoretic, ești bun de plată (chiar dacă ăla avea mâna prinsă cu "scoci"), dar poate, dacă ne spui cum a fost accidentul, îți putem da niște sfaturi utile ![]() Ignoră-l pe Markos, e doar invidios ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Kear, puNN o skitza.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fytze @ 16 Apr 2013, 20:43) si dak nu ati inteles asta e primu accident din cauza mea la cele 2 nu eu am fost vinovat dar in fine pai daca asta e primul, de ce la cel din 2011 ala a facut reparatia pe asigurarea ta?: QUOTE(Fytze @ 12 Jan 2013, 14:23) Am avut in 2011 un accident.[...]Problema este ca asigurarea mea nu a vrut sa despagubeasca cat facea reparatia. Poti sa-mi explici sa inteleg? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
A fost jmen, hălălalt avea pile mai tari
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Fytze |
![]()
|
pentru ca eu atunci eram tractat iar prostu ala a intrat intre mine si cel care ma tracta si nu ai voie sa fi tractat decat cu bara metalica si sa nu primesc amenda el a facut masina pe casco si a ramasa sa inteleaga asigurarea mea cu casco lui
Iar accidentul asta am facut o curba cu 50 la ora iar masina a fugit de cur si nu am intrat in bordura din bordura ma aruncat pe sosea apoi iar in bordura si in stalp |
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Fytze |
![]()
|
TOPIC CLOSED se poate?
|
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ksa incida toppikul, tre sa dai REPORT la toate ce-ai postat tu aici.
Despre akcident, najpa rau, creka trebe sai dai bani lu ala ku mana, ku spitalu, prin notar, ka sa scrie el ka dupaia nu te da in gat, n-uti face dosar penal. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Kumsa scrie, cumna rubta?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
dekat semneza!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Sau pune dejshtu, dupa caz.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
lasa ghipsu drept dovada ca fu el.
hsbp am imbatranit daca ma chinui sa citesc stilul asta de scris. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Fytze @ 17 Apr 2013, 16:09) pentru ca eu atunci eram tractat iar prostu ala a intrat intre mine si cel care ma tracta si nu ai voie sa fi tractat decat cu bara metalica si sa nu primesc amenda art. 157 din OUG 195 zice: QUOTE (1) Remorcarea unui autovehicul se face cu respectarea urmatoarelor reguli: .: c) remorcarea trebuie sa se realizeze prin intermediul unei bare metalice in lungime de cel mult 4 m. Autoturismul ale carui mecanism de directie si sistem de franare nu sunt defecte poate fi remorcat cu o legatura flexibila omologata, in lungime de 3-5 m. Bara sau legatura flexibila trebuie fixata la elementele de remorcare cu care sunt prevazute autovehiculele; Daca iti merge directia si frana nu trebuie bara, e suficienta si o sufa. E adevarat, "omologata" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Fytze |
![]()
|
la noi nu era omologata atunci
|
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
Markos |
![]()
|
cine?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Fytze |
![]()
|
legatura flexibila nu era omologata
|
--------------------
Dacia Super Nova
Dacia Super Nova
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:14 |