solidaritate scumpire combustibil, miting
![]() ![]() ![]() |
solidaritate scumpire combustibil, miting
cristus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
citroen
C5
- B-43-PEO
|
|||
godoroja |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristus @ 14 Sep 2005, 11:59) OMV alimenteaza cateva scandaluri 14-septembrie-2005 de Doru Cobuz Un angajat OMV si-a pierdut slujba dupa ce mai multi clienti au acuzat ca, desi au platit pentru benzina, s-au trezit cu motorina in rezervor. Incidentul a avut loc la data de 2 septembrie 2005, la statia din Bulevardul Timisoara, unde doua tancuri de combustibil au fost incurcate intre ele. adica link-ul e AICI |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Eheee,
unul dintre clienti este membru daciaclub si a relatat toata patania. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 2 Sep 2005, 19:29) Am alimentat astazi de la statia OMV de la care alimentez mereu cu benzina fara plumb 95 in valoare de 60RON (asa scria pe pompa, asa scria si pe bonul fiscal). Am observat imediat ca masina nu mai are forta mai deloc, plecat de pe loc cu 6000RPM ca sa aiba forta sa se urneasca. ![]() Am fost imediat la service dacia si dupa o scurta constatare am aflat ca in rezervor se afla MOTORINA. Un mecanic de acolo si-a dat cu parerea si a zis ca in principiu nu are nimic masina deoarece nu apucasem sa fac mai mult de 10km cu ea dar exista riscul sa se fi stricat catalizatorul care nu face obiectul garantiei daca e stricat datorita carburantului; valoarea lui fiind de 20mil. Am fost la benzinaria cu pricina, nervos fiind, era deja inchisa. Un sef de pe acolo m-a intampinat cu respect si cu scuze, el stiind deja despre ce era vorba (doar 3-4 masini au apucat sa alimenteze gresit, dupa care au si inchis benzinaria). Urmeaza ca maine la prima ora sa vina Dacia Asistenta si sa mi-o tracteze din fata blocului pana la un service, sa ii curete aia rezervorul si sa alementez din nou cu benzina in valoare de 60 RON; bineinteles totul pe banii OMV-ului. Va mai tin la curent si sper sa nu fie cazul sa-mi schimbe catalizatorul. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa-mi bag piticu, de acolo alimentez si eu in mod normal. M-ati cam speriat.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa-nteleg ca v-a trecut de proteste ? Gata ? V-au inchis gura ?
Aveam eu o vaga banuiala ca iar o sa fie un foc de paie si pana la urma se va face fix NIMIC. ![]() Asta e, ne-am nascut in tara asta de cac*t si ne meritam soarta. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
godoroja |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 November 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 14 Sep 2005, 12:12) Avand in vedere ca deja am vazut 2 prin oras cu foile noastre A4, eu zic ca incet incet merge treaba. Eu, si inca vreo cativa de pe vwforum, continuam sa purtam hartiile. Voi faceti cum vreti. Propusesem initial sa le tinem 7 zile pe masini. Eu ma tin de cuvant. 7 zile incepand de ieri. |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
godoroja |
![]()
|
QUOTE(Marius @ 14 Sep 2005, 12:17) Sa-nteleg ca v-a trecut de proteste ? Gata ? V-au inchis gura ? Aveam eu o vaga banuiala ca iar o sa fie un foc de paie si pana la urma se va face fix NIMIC. ![]() Asta e, ne-am nascut in tara asta de cac*t si ne meritam soarta. si tu vorbeste in continuare si nu fa nimic.... Nu-ti pune foi a4 pe masina. Ca si-asa suntem de cacao...nu? Iti repet: Suntem cativa care vom purta foile A4 inca 6 zile de acum inainte. |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce trebuie intrerupt protestul, pe bune. Fapta lor ramane.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
N-am zis ca e idee proasta cu mesajul acela in geam si n-am spus ca nu-mi pun asa ceva. Doar ca e putin, prea putin in comparatie cu un protest legal sau spontan sau cum o fi el.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Geee....bre, v-a ginit Base intentia sau sepepistii lui si v-a luat-o inainte...decat proteste in B, mai bine a marait la Petrom si iote c' au ieftinit-o !
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Motorina o vinde pe post de benzina
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
godoroja |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Revin si eu cu impresii. De ieri de la 18 si ceva am foile in geamuri, din pacate in afara de priviri curioase (destule), cateva zambete, unele de simpatie, altele ironice sau batjocoritoare nu am obtinut inca nimic. Oricum, am cateva foi de rezerva, si pe-ale mele le tin 7 zile.
Ceva vesti despre mitingul oficial? This post has been edited by ovidiusoft: 14 Sep 2005, 11:33 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
godoroja |
![]()
|
QUOTE(Marius @ 14 Sep 2005, 12:31) N-am zis ca e idee proasta cu mesajul acela in geam si n-am spus ca nu-mi pun asa ceva. Doar ca e putin, prea putin in comparatie cu un protest legal sau spontan sau cum o fi el. pai fa si tu acest gest mic, acest "putin". Protest legal - no-r sa-ti dea aprobare in veci. Si 2 la mana daca il faci spontan vin mascatii si te imprastie , si daca nu reusesti sa fugi, iti iei si 50 mil amenda... Asa ca, haideti sa incepem cu putin....putin dar multi... |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
Marius |
![]()
|
N-am timp acum sa-mi exprim totala scarba fata de labagii astia cu petrolul lor si cum vad eu un "protest" neaprobat dar in acelasi timp fara sa se incalce vreo lege.
As merge doar pe urmatoarea idee. Eu sunt sofer, am o masina, m-am intalnit cu cativa amici pe care ii stiu de la fotbal, de la birou, de la scoala etc. si ne-am gandit sa mergem la padure. Ne trebuie benzina/motorina ? Pai ne trebuie. Pai hai sa alimentam. ... sa continui? Hai ca sunteti oameni mari, deduceti voi. Nu vreau sa mai scriu nimic aici. Stiu ca toata lumea vrea ceva legal, vrea ceva organizat bla bla... n-o sa se faca nimic. Sunt convins. Hai s-o lasam asa si sa ne bucuram de marea ieftinire ... da' nu cred ca vor trece 4-5 saptamani fara sa scriem iar in topicul asta "iar s-a scumpit benzina ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am auzit la radio ca Petrom a scazut prezul benzinei cu 800 Lei !!! Sa fie vina noastra ?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
godoroja |
![]()
|
QUOTE(Al Cap0nE @ 14 Sep 2005, 14:22) Tocmai am auzit la radio ca Petrom a scazut prezul benzinei cu 800 Lei !!! Sa fie vina noastra ? ![]() ![]() Noi inca suntem pe felie. ![]() @AND - schimba si tu semnatura ca nu mai e de actualitate. Vezi ca anu` asta The most powerful diesel engine s-a dus la "BEAMVE" ( BMW) 4,5 d - si au luat premiu si 530 d , 535 d , si ala de 5000 cmc de pe m5, m6 ![]() This post has been edited by godoroja: 14 Sep 2005, 12:37 |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
godoroja |
![]()
|
14.09.2005 : Petrom creste preturile la benzina pentru a nu fi acuzat de dumping.
This post has been edited by godoroja: 14 Sep 2005, 14:35 |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Scumpeste preturile deci...mda...
O luam de la inceput? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
godoroja |
![]()
|
QUOTE(adso @ 14 Sep 2005, 17:10) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
godoroja |
![]()
|
QUOTE(godoroja @ 14 Sep 2005, 17:31) revenind la protest. Continuam, da? Azi astept sa vad mai multi prin oras cu afise P.S. This is the most powerful diesel engine in the world. Sa nu ne abatem de la subiect. Daca vreti, facem un topic nou. Aici vorbeam de solidaritate scumpire benzina- miting ![]() Si care mi-ati editat semnatura, v-a deranjat atat de mult ce era scris acolo... In fine, puteati sa-mi spuneti motivele si scoteam eu... Nu era o reclama care sa va duca oamenii departe de forumul vostru. Era un alt forum, in care tot despre MASINI se vorbea. Am inteles mesajul. Ma retrag, umil, definitiv. Vad ca astfel de practici comuniste inca mai exista. Eu vreau sa continui protestul dar il voi continua pe celalalt forum ( ca sa nu-i fac cumva reclama - ce tragedie)... macar in problema asta ne puteam sprijini This post has been edited by godoroja: 14 Sep 2005, 15:57 |
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(godoroja @ 14 Sep 2005, 15:32) Pt ca tot ne mulg de bani ca pe niste vaci, probabil ei cred ca avem inteligenta de vaci. Sau ei stiu ca nu ii credem, si de-aia nici nu se mai ostenesc sa nascoceasca alte "motive" oficiale... PS Godoroja, mie mi-a disparut la un moment dat semnatura... nu avea nimic gresit in ea, decat ceva moralizator cel mult. This post has been edited by Cornel001: 14 Sep 2005, 16:05 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
5.0 V10 TDi Phaeton
313cp 0-100 : 6.8 sec 4.2 V8 TDi A8 Quattro 326cp 0-100 : 5.9 sec Grav nu? ![]() Edit : Ca sa nu fiu total offtopic , ati modificat "suntem 149 soferi" cu "suntem sute de soferi" ? This post has been edited by AND: 14 Sep 2005, 16:20 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 13 Sep 2005, 11:47) Poate omiteti ceva: Angajatii de la benzinarii sunt niste bieti oameni cu niste salarii mai mult decat modeste spun eu.Ei nu au nici o vina (poate decat daca fura la benzina). De vina este sistemul si cei de sus..asadar daca treceti prin benzinarie alimentand 100ml benzina ei tot castiga respectiv banii pe acei mililitri de benzina bagati. Puteti sa nu bagati de acolo!Si asa castigul lor scade..si stiti ca nu ati participat la o hotie pe fata. ...parerea mea. Ai luat in calcul spaga neimpozitata? ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde e varianta cu "sute de soferi, Ajuta-ne sa fim cateva mii" ? Ma gandeam sa printez si eu azi sa-mi pun, ca am revenit la scarbici, si azi cand ma intorc acas tre sa trec pe la hoti (OMV)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi se pare laudabila actiunea Carcotasilor: s-au plasat intr-un OMV si au dat acciza inapoi la oameni (calculata la 1/2 din pretul alimentarii).
Oare daca ar fi contactati ne-ar sprijini? Sa-l vezi pe Huidu cu afis in geam are mai mare impact decat godoroja (no offense ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Va fac eu varianta cu sute/mii, spuneti-mi exact textul, va rog. Il fac in cateva ore, acum am pic de treaba.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
godoroja |
![]()
|
|
--------------------
Audi
A4 1,9 TDi 101 CP
- B-45-BLY
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:44 |