solidaritate scumpire combustibil, miting
![]() ![]() ![]() |
solidaritate scumpire combustibil, miting
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 29 Sep 2005, 21:26) Eu ma voi duce sa alimentez de 1 octombrie. Si voi alimenta destul de mult. Chestia asta cu protestul nu are nici o logica, deoarece scumpirea titeiului e din cauza americanilor. Ei s-au dus in Irak dupa petrol, chipurile sa "ii salveze pe irakieni de Saddam". Daca atunci i-ati aplaudat pe americani, acum sa faceti la fel, cind ei scumpesc petrolul. E o consecinta a acordului vostru. nu prea-i deloc asa, benzenul care se vinde in Ro este in proportie destul de mare de provenienta indigena, adica nu prea are de-a face mai nimic cu oil din irak, golful mexic sau alte zone "amercanizate". asa ca nu se justifica in nici un fel ralierea la pretul mondial atat timp cat cel putin ptr titeiul din Ro nu are nici o influenta. mai pe scurt ecuatia ar fi cam asa pret la pompa = cost titei brut + prelucrare + taxe&accize + profit firma nu trebuie decat sa aplici regula de trei simpla, sau ... mai degraba pe cea a bunului simt ca sa-ti dai seama ca diferenta dintre pretul benzinei de acum 1 luna si cel de astazi se cam duce in mare parte la capitolul profit firma exista intradevar si presiunea externa ca preturile la combustibili sa fie raliate la preturile internationale, UE si alte balarii, dar .... nu as avea nimic de comentat daca aceste "ralieri" s-ar face prin taxe&impozite ca surplusul sa se duca la bugetul statului, insa ... nu am auzit nimic de majorari de taxe si accize poate ca intr-un fel sunt rautacios, dar eu personal o sa-mi permit benzina si la 10 lei / litru si cred ca nu ar fi chiar rea ideea, poate mai scapam de aglomeratia din bucuresti This post has been edited by tarzy: 29 Sep 2005, 22:21 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Cati dintre membrii acestui forum au avut hartiile in geam cu protestul vis-a-vis de scumpirea benzinei?Daca am fi ,,purtat'' toti aceste hartii , ar fi insemnat ca ne pasa la toti de scumpirea-cresterea-ieftinirea pretului benzinei si a motorinei.
Cum aceasta solidaritate nu a existat nici macar intre membrii forumului, nu inteleg si nu pricep de ce puii mei zic unii ca a nu alimenta pe 1 oct. este o prostie, ca benzinarii ii doare in cot de chestia asta , ca protestul este in van, ca ....ca,.....etc(pai in puii mei cei care zic asa sa se abtina) Multi , dar totusi putini, am purtat hartiile in geam, nu ca sa speriem benzinarii, nu ca vrem noi benzina de 1 leu/litru si mototina de 0,8 lei/litru, ci ca sa luam atitudine fata de acest comportament al benzinarilor, si in speta al PETROM-OMV-MOL, care creste pretul combustibililor chiar daca produce 40-50-60% cu titei romanesc. Ani de zile nu sa vorbit de acest fenomen, luni de zile nimanui nu ia pasat,doar Base sa mirat si hop au scazut pretul, deci eu zic sa luam atitudine , sa nu mai stam cu minile in san, sa facem gura, si sa sensibilizam pe toti soferii de acest protest. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce e cu boicotul legat de cumpararea de benzina de maine, 1 octombrie 2005?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
QUOTE(tarzy @ 30 Sep 2005, 00:20) poate ca intr-un fel sunt rautacios, dar eu personal o sa-mi permit benzina si la 10 lei / litru si cred ca nu ar fi chiar rea ideea, poate mai scapam de aglomeratia din bucuresti ![]() This post has been edited by see: 30 Sep 2005, 09:22 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc. Am auzit ca si presedintele a decis sa nu alimenteze masina prezidentiala maine.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E cea mai mare aberatie chestia asta cu solidaritatea...sa zicem prin absurd ca nu alimenteaza nimeni..oricum va trebui sa alimenteze in 2 octombrie, sau va baga mai mult in 30 septembrie, deci nu e nici o pierdere pentru benzinari, chiar se vor bucura ca vor avea o zi mai putin incarcata..e aiurea ce-l duce capu pe roman...oricum li se falfaie de voi si de protestele voastre...
Oricum eu daca am nevoie sa alimentez nu ma iau dupa chestii deastea..am drum lung in weekend(TM-CT) si nu mi-oi lua canistre dupa mine in portbagaj..sa fim seriosi This post has been edited by argon: 30 Sep 2005, 09:41 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e adevarat...eu daca pe 1 merg cu troleibuzul sau metroul sau bicicleta...nu consum benzina...E o cantitate infima dar simbolul conteaza.In mod cert pe 1 eu nu o sa alimentez!
Si ca spirit de gluma, o luna nu o sa merg peste 3500Rpm sa scad consumul ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
@argon: in conditiile in care scopul principal ar fi fost sa administram o sanctiune economica Petrom-ului as fi fost de acord cu ce spui tu.
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Poate ca gestul conteaza! la asta te-ai gindit?Nu e mare pierdere daca nu se alimenteaza o zi, dar gestul in sine ar trebui sa le dea de gindit si sa nu ne mai considere o cireada de vaci numai bune de muls!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu o sa rezolvam nimic cu asta...solutia e emigrarea...hai ca poate de dragu vostru o sa-mi fac programu in asa fel incat in 2 oct la ora 00.01 sa alimentez
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
eu sunt pentru .. e adevarat ca unii vor alimenta mai mult pe 30 .. dar e important gestul !!
pe 1 vor fii (aproape) goale statiile peco... si cineva POATE va observa.. trebuie sa fim optimisti si sa nu ne lasam calcati in picioare de unii oameni cu simt de raspundere... pentru tara... Asadar, EU NU VOI ALIMENTA PE 1 OCTOMBRIE ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
am tot stat si am meditat eu , pai la cat de des alimentez eu , vai de mama mea, pai la mine 99 % din an ar cam fi ziua anti petrom si OMV, pai ce mai conteaza o zi inplus (1 oct ), zis si facut maine clar ca nu alimentez chiar daca ar fi nevoie....
|
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oh..c'mon e ca si cum ai zice ca toata lumea sta sa faca pana prostului si neaparat tre sa ajunga pe 1 sa bage benzina ca daca nu raman cu masina in drum....
Nu inteleg ce naibii e asa de greu de inteles ca e vorba pur si simplu de o anumita solidaritate si nu se asteapta ca sa ne loveasca norocul incepand cu maine daca facem chestiunea asta...ce naiba....Eu nu alimentez pana nu consum tot plinul ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(driverx @ 29 Sep 2005, 17:12) Nu e vorba de optiunea mea. Fix asta conteaza cel mai putin in discutia asta. Ci de procentul de oameni care se pot implica in asta (vreo 3 % din proprietarii de masini imparte 100 la 31 zile), si din astia 3% tare putini is cei care ar fi trebuit/dorit/nevoit sa alimenteze STIU de prostia asta si in data de 1 oct nu o sa se abtina in a alimenta. Deci...efect fix zero. Pleci de la o ipoteza gresita. Nu toata lumea alimenteaza o data pe luna ca tine. Unii alimenteaza de 2-3 ori, altii la cateva zile, chiar daca baga cativa litri. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sony...tu citezi o idee, si raspunzi la alta. Oricum, nu ai inteles faza. Nu te mai tot baga in toate numai cand crezi ca stii ce zice unu.
Cum ziceam...campania in sine pentru prostia asta poate ar avea ceva efecte. Dar evitarea de a merge maine, va avea efect fix 0. Asa ca puteti alimenta linistiti. Daca a avut ceva efect, l-a avut pana acuma, nu il va avea maine. Ganditi-va ca oamenii care au vazut afisele, au ras, sau nu au facut nimic. Credeti ca la faza asta o sa fie mai mult...amatori ? Nici nu stiu, sa ma enervez? sa ma distrez? Romanul se solidarizeaza si el cand nu trebuie, si cum se poate mai prost. Si crede ca face si el ceva, ca s-a prins (cica) ca parca nu e bine sa stai cu mainile in san. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am citat ideea ta si am raspuns la ea! Ai calculat gresit acel procent de 3%. Si nu ma mai trata cu aroganta!
![]() This post has been edited by Sony: 30 Sep 2005, 13:09 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Cred ca asta e cea mai buna forma de protest.
QUOTE(Sony @ 6 Sep 2005, 16:47) Si aici era vorba de "unii" si de "altii". QUOTE(Sony @ 30 Sep 2005, 12:49) Pleci de la o ipoteza gresita. Nu toata lumea alimenteaza o data pe luna ca tine. Unii alimenteaza de 2-3 ori, altii la cateva zile, chiar daca baga cativa litri. Subscriu si eu la chestia cu "aroganta"!!!!!!!!!!!...!!!! |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Pînă și Băsescu a spus că nu alimentează de 1 octombrie... s-a solidarizat și el, săracu", D-zeu să-l ierte!
Oricum numărul nostru e insignifiant. Ăștia nu de pe urma noastră trăiesc, ci de pe urma firmelor. Tare-aș fi curios cît e, procentual, consumul "casnic" de carburanți, comparativ cu cel "industrial". This post has been edited by ursamajor: 1 Oct 2005, 14:48 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu bag benzina azi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu alimentez cu benzina azi.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nici macar nu misc masina astazi
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
He he...dar cine le-a umplut buzunarele benzinarilor cu zile in urma?! Ba chiar mai bine decat se asteptau....iar azi sunt mai linistiti....ce naibi e sambata....
Cine a avut ideea asta e tare naiv. Mai bine faceati cheta si dadeati un telefon lu' Laden Bin si va scapa el de griji....sa recunoastem vreti sa fiti musculosi si pentru asta mergeti la masaj nu la sala ca sa va lucrati! Si de scumpire nu scapam pt ca se vor implini acele 40 de zile de la crestea pretului pe piata externa.... ![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Deci s-a alimentat sau nu azi?
![]() Post edit: tocmai acuma au dat la stiri ca a fost o zi obisnuita la benzinarii ![]() This post has been edited by Valentine: 1 Oct 2005, 20:31 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
dohhhhhh ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca fenomenul este datorat faptului ca a fost sambata sau romanii chiar au solidarizat, dar shell-ul (pardon, fostul shell actual Mol) de visavis a fost extrem de gol astazi in comparatie cu alte dati (mai venea din cand in cand cate un taximetrist) iar in drum spre munca am observat ca Petromul si Omv-ul de la Gara de Nord, la fel, erau pustii...
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
In solidaritate cu altii n-am alimentat nici ieri, nici azi si nici maine
![]() |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
O zi nu e de-ajuns! Poate dacă s-ar cere posesorilor de mașini să nu alimenteze o lună întreagă, s-ar simți ceva. Dar e ... ca și cum le-ai cere să se lase de fumat, nu?
![]() PS Și, oricum, ăștia n-ar scădea prețul. Mi-aduc aminte de o chestie de genul ăsta din Coloniile Britanice, prin 1700 toamna, cînd s-a aruncat ceaiul de pe corăbii în mare, ca să nu-i scadă prețul. Beleaua e că prețurile la drăcoveniile astea din țiței nu mai sînt de mult (de prin anii '70) dictate de cerere și ofertă, ci mai degrabă de interesele politice. This post has been edited by ursamajor: 2 Oct 2005, 10:05 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:52 |