Sfat achizitionare tel. mobil, max. 1000 ron
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitionare tel. mobil, max. 1000 ron
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Un raport excelent pret calitate il are LG C2200
Il am de cateva zile si nu pot numai sa-l laud....la cat am dat pe el e super telefon, si pozele sunt de o calitate superioara... Nu-mi baga-ti texte ca LG nu e telefon si chestii de genu asta, pentru ca a costat (ATENTIE) 1,65 milioane cu abonament la Connex... This post has been edited by argon: 19 Oct 2005, 11:33 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
C2200 de la LG ar fi un telefon bun daca bateria nu s-ar duce inspaimantator de repede. Cred ca bateria este unul dintre cele mai importante repere ale unui mobil.
Intr-adevar, K750i este super. Sunt aproape convins sa renunt la Nokiuta mea! This post has been edited by saruman: 24 Oct 2005, 20:12 |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Un telefon bunicel din clasa bussines de la Nokia este 6021.
Se zice ca este urmasul lui 6310. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mergi pe mana lui K750i fara nici un fel de probleme!
Carcasa este dupa cate stiu eu dintr-un plastic de foarte buna calitate. I-am luat sotiei varianta mai "mica" - K300i, si sunt super multumit (si ea este ![]() Dar un sfat: nu va agitati deocamdata sa cumparati un telefon pentru a face poze. Chiar daca K750 stie sa faca poze decente pentru un mobil, sunt de toata jena daca le compari pana si cu cea mai joasa petarda de aparat foto de-alde Benq ca si calitate. Mai degraba merita un telefon care sa ramana foarte mult in stand-by, de la care sa poti vorbi foarte mult, care sa sune misto, sa aiba un ecran in culori cu contrast bun, si pe care sa poti instala joace si aplicatii java. K750 are de toate... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Motorola V3 - este fiabil? Probleme?
|
--------------------
.
.
.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Moto V3 este de fite, parerea mea. De curand mi-am luat un 6021 si sunt foarte multumit de el. Nu are camera pt ca mai bine imi iau, dupa cum zicea si maddan o petarda de aparat foto de 300-400 ron si face poze mult mai bune ca cel mai tare telefon cu camera. Acum depinde de fiecare ce cauta la un telefon, mie de exemplu imi ajung functiile actualului telefon si are stand-by rezonabil.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(saruman @ 24 Oct 2005, 20:10) C2200 de la LG ar fi un telefon bun daca bateria nu s-ar duce inspaimantator de repede. Cred ca bateria este unul dintre cele mai importante repere ale unui mobil. Pai il am de vreo 2 sapt..si ma cam tine 4 zile, cu vorbit cam 15 minute pe zii...eu zic ca e bine la "gabaritul" care il are.. Am o intrebare si o postez aici..am luat un cablu de date..merge perfect , pot scoate poze etc, dar acest cablu are pe el un mic comutator, cu 2 pozitii, una L si aialalta R...poate sa-mi spune cineva ce inseamna? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SilviuB |
![]()
|
L=Left
R=Right Daca nu ti-ai luat si tu telefon cu IR sau Bluetooth. This post has been edited by SilviuB: 27 Oct 2005, 06:33 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Deci, daca binevoiesti sa ne spui si ce doresti de la un telefon, o sa putem sa iti dam si alternative, asta daca vrei. Ca de V3 vad ca nu are nimeni nici o parere.
Zi si tu cat vrei sa te tina bateria, ecranul cum sa fie, cu clapita sau fara, cu radio, mp3 , s.a. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
AIX |
![]()
|
E pentru sotie - deci, sa-i placa - si astea doua de mai sus ii plac. In rest - sa nu aibe "bube", sa poata face o poza (da, stiu ca nu se pune problema de calitate), baterie >3-4 zile, ecran color, si chestiile uzuale - sunat, mesaje, alarma - nimic deosebit. Radio, mp3 - daca are - are, poate vor fi folosite candva, nu sunt un criteriu de cumparare.
design-ul e important ![]() This post has been edited by AIX: 27 Oct 2005, 09:20 |
--------------------
.
.
.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Un telefon foarte elegant pt dame e Samsung E530, de altfel Samsung e o marca cu aspect foarte atragator mai ales pt femei si la calitate sunt la nivel inalt. Cred ca mai bine ar fi sa intri pe gsmarena.com si sa ii arati telefoane sotiei si sa isi aleaga ea ce ii place si mergeti la magazin sa vedeti live...
Ar mai fi Nokia 6020 cu camera; si Sony-Ericsson J300, K300, dar mie personal modele low-end si medium de la SE mi se par destul de jenante la calitatea executiei, finisaje, etc. Si 7260 e dragut dar nu cred ca tine mai mult de 3-4 zile bateria, face parte din clasa fashion. This post has been edited by SilviuB: 27 Oct 2005, 10:42 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da 530 chiarare reviewuri bune ca sa zic asa si e dragutel foc...mai e si roz pe deasupra deci
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
din experienta voastra ce telefon in recomandati pana in 1000 ron care sa stie mp3 si filme sa aiba card de memorie ( nu mini SD) si un ecran suficient sa ma pot uita la un film sa vad subtitrarea
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
SilviuB |
![]()
|
Frate, ce vrei tu nu e telefon, laptop se cheama !
Deci, telefon de care vrei tu nu prea exista ! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 27 Oct 2005, 19:59) din experienta voastra ce telefon in recomandati pana in 1000 ron care sa stie mp3 si filme sa aiba card de memorie ( nu mini SD) si un ecran suficient sa ma pot uita la un film sa vad subtitrarea Nu mini SD? Atunci nu ai decat varianta P910i. Merge cu Ms Duo Pro, pana in 2Gb. Ecranul mare si frumos, si probabil ca poti sa vezi si subtilul la el ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
mersic de idee nici nu am mai auzit de telefonul asta. Initia vroiam sa iau telefonul dedicat orange nu mai retin modelul dar cand am auzit ca are card mini sd care au un pret cat jumate de telefon am renuntat. Nokia n-gage nu am mai gasit sa imi iau iar alte modele nu stiu. Am inteles ca nokia 6800 e ok dar nu am destui bani sa imi iau unu am max 1000 ron
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Tigris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
K750 bate orice samsung mai rau decat bate viatza filmul
![]() |
--------------------
just
a
- car Cat Pride World Wide
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(ViperRS @ 28 Oct 2005, 18:35) mersic de idee nici nu am mai auzit de telefonul asta. Initia vroiam sa iau telefonul dedicat orange nu mai retin modelul dar cand am auzit ca are card mini sd care au un pret cat jumate de telefon am renuntat. Nokia n-gage nu am mai gasit sa imi iau iar alte modele nu stiu. Am inteles ca nokia 6800 e ok dar nu am destui bani sa imi iau unu am max 1000 ron Stai man, 1000 ron?! Nu cred ca iti iei un P910i la 1000 ron, nici la mana a II-a. Un P900i ai sanse (problema este ca suporta maxim 128Mb + 32 Mb memorie ala - dar stie sa faca tot ceea ce stie sa faca si P910i si are ecran de aceeasi rezolutie si dimensiuni). P910i este candidatul ideal, dar bate inspre 1400 ron la mana a II-a, si 2000 ron nou. Un memory stick de 1Gb este cam 300-350 Ron. |
--------------------
Ford
Focus
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce ziceti de ofertele de acum de la CONNEX ? (cu programul de loialitate)
SONYERICSSON S700i - 299$ reducere 60% ![]() Samsung D500 - 209$ reducere 55% ![]() NOKIA 6680 - 249$ reducere 48% ![]() motorola V75 - 99$ reducere 70% ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Valentine |
![]()
|
Nokia 6680 este codat in connex, imposibil de decodat. Asa ca oferta lor ma lasa rece. Pentru restu: super tare
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Valentine @ 1 Dec 2005, 06:51) imposibil de decodat. nu exista asa ceva... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma rog, mi se rupe daca sunt sau codate si nu vad de ce v-ati luat la harta din moment ce oricum te pune sa semnezi ca inca un an sau doi ramai cu abonamentul la ei.
Eu ma gandeam sa-mi spuna cineva care a luat ceva telefoane pe baza ofertei asteia daca stie ceva conditii speciale care nu apar pe site-ul lor la vedere si te trezesti ca ti le spune doar cand te duci sa-l iei. Parerea mea e ca reducerile sunt suspect de mari in special la S700i. Apropo, cum vi se pare telefonul ala? Si cam care ar fi de preferat din cele de mai sus? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
As dori sa-mi achizitionez un nou telefon, m-am gandit la un motorola E1000. Ce parere aveti despre acest telefon?Are si card/slot pt card de memorie?(ce am gasit pe net, in unele pagini, zice ca are, dar in altele ca cica n-ar avea. nu stiu ce sa cred).
|
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
Valentine |
![]()
|
Nu e nimic de luat la cearta. Viulian, si de fapt oricine care are un 668x sau 6630 si stie despre ce e vorba poate sa confirme ceea ce am precizat eu mai sus (sau alternativ un simplu search pe google).
Conditiile sunt precizate cu steluta. La telefoanele 3G (s700 nu este 3G!) este necesara activarea optiunii 3G pe durata unui an intreg (deci 36$ fara TVA in plus la pret), si in plus trebuie sa fii deja abonat connex (minim 1 punct de loialitate). Eu am avut s700i cam doua luni. Telefonul este bestial daca nu ai nevoie de browser html 4.01 + conexiune la net rapida pe telefon. Pozele facute cu el sunt mult superioare celor de pe 668x (acuma am 6681, care este un 6680 numai ca fara 3G), ecranul mult mai mare si mai frumos, si are si radio FM. Downside-ul este ca cardul maxim este de 128 MB, deci nu prea poti sa il folosesti cu succes ca mp3 player ... |
--------------------
Ford
Focus
|
argon |
![]()
|
QUOTE(FuRsEc1 @ 1 Dec 2005, 17:10) As dori sa-mi achizitionez un nou telefon, m-am gandit la un motorola E1000. Ce parere aveti despre acest telefon?Are si card/slot pt card de memorie?(ce am gasit pe net, in unele pagini, zice ca are, dar in altele ca cica n-ar avea. nu stiu ce sa cred). In link-ul asta poti avea incredere: http://www.gsmarena.com/motorola_e1000-654.php Chestia nasoala: e caramida ~150 grame, standby mic ~3 zile, si fiabilitate scazuta specifica telefoanelor Motorola low -end(pierderi de semnal, se blocheaza, uneori e greoi in meniu etc) This post has been edited by argon: 1 Dec 2005, 19:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:07 |