implant dentar, se vinde??
![]() ![]() ![]() |
implant dentar, se vinde??
Stefan.A |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 15 Sep 2005, 15:08) Nu am cunostinte stomatologice dar am inteles ca tot ce trebuie sa stii pentru a vinde se poate invata. Cum nu prea cunosc stomatologi cu care pot vorbi m-ar ajuta tare parerea unuia. in acest domeniu oarecum inchis, ca si in multe altele, totul depinde de "cunostinte" (adica de cat de multe cunostinte ai despre produs si cate cunostinte ai in domeniu) ... ceea ce pot sa iti spun insa sigur este ca nu esti un pionier in acest domeniu (implanturi dentare se fac in rom de min. 10 ani) problema este ca de obicei legata de costuri si de nr. de pacienti ... si cum costurile sunt destul de mari, nr. de pacienti destul de redus iar tu nu ai inca nici o "cunostinta" in domeniu o sa fie greu dar nu imposibil ... mai bine pleci in Canada ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
eu cred ca merge, mai ales in capitala; daca as avea bani, as face... zambet perfect de actor holiudian
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pe masura ce nivelul de trai va creste, implantul va fi o solutie pentru multi, pentru ca nu strici 2 dinti buni ca sa faci o punte pentru a acoperi o lipsa.
Dar trebuie sa te imprietenesti cu multi stomatologi, care sa recomande aceasta solutie ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, daca strici doi dinti buni sa faci o punte, ptr. un dinte lipsae - costul este 300 euro. Pe aproape.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a pomenit un fost coleg de liceu, actualmente stomatolog de implanturi. Ce tin eu minte e ca sunt problematice totusi, adica poti sa faci tu cate implanturi vrei, daca organismul le respinge, asta e... De exemplu, riscul de respingere e destul de mare la mine pentru ca fumez..
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Slider pai le vinzi la medici & laboratoare, nu la clientul final.
Thecagero, pai asta e ideea. Fiind din aliaj de titan de inalta puritate (cica la nivel de molecula) e foarte compatibil si este asimilat de os in 98% din cazuri. Multumesc si celorlalti pt comentarii |
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Asa o fi....da' cum naiba arata astea? ca niste suruburi?
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Stefan.A |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
Aha! Mersi de info!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mdah... am vizualizat procesul si deja ma dor dintii...
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(adso @ 16 Sep 2005, 13:54) ca unul scapat de la dentist azi-dimineata in urma unor sapaturi arheologice ce au avut ca scop turnarea fundatiei unui monument intru Matreata Neamului pe locul fostei hrube care s-a numit maseaua mea de minte, protestez virulent, vehement, si de-al naibii ca mi se aduce aminte de tot ansamblul folcloric de freze, suflatori si sugatori ingramadite in propria-mi cavitate bucala, pe la orele cand tot ce vrei de la viata e maxim o cafea, iara nu un concert pickhammere pe undeva in apropierea creierului. Multumesc. P.S.: Succes cu vandutul implanturilor, eu personal nu stiu daca exista neaparat o piata solida pentru ele, insa sigur va exista in curand, deci sanse-ar fi - problema e sa te tina pingelel in chestiune. Oricum, bafta multa. oricine incearca sa faca orice activitate care nu e prevazuta la exemple negative in Codul Penal merita aprecierea. In plus, sunt, precum am zis destul de optimist in chestiune, dar mai in viitor asa, nu stiu cum sa zic. Adica nu te astepta la maxime revenue-uri azi. This post has been edited by Lolek: 16 Sep 2005, 14:03 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Am vazut super-tarziu topicul. Stefane, daca mai prestezi pe aici, sfatul meu e sa-ti cauti un job in alt domeniu...daca tot vrei sa te invarti in mediul asta ca al 2-lea job s-o faci...sa nu faci foame. Daca te pot ajuta cu detalii, iti stau la dispozitie pe MP
|
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Perfect de acord cu dacicuss daca mai intereseaza subiectul.... implanturile dentare nu sunt comparablel cu 1 Kg de morcovi pe care ii vinzi... orice cabinet stimatologic mai spalat (a se citi care se respecta) are si optiunea implanturilor in program.... problema este ca un implant dentar dureaza undeva intre 3-6 luni ... timp in care trebuie platit pregatirea cavitatii si mai apoi implanturile propriuzise... in anumite cazuri organismul respinge pregatirea (premergator implantului) asta insemnand ca ai pierdut aprox. jumatate din bani iar implantarea propriuzisa nu se mai face din cauza de sanatatea pacientului...
Intro-ul asta e putin off-topic.. on-topic ziceam ca implanturile dentare sunt strans legate de stomatologi (nu cred ca sunt de acord sa imparta banii cu tine pentru faptul ca le aduci clienti eventual un 5% in cel mai fericit caz)... Asa cum spunea dacicuss cred si eu ca e mai bine sa te orientezi inspre alte domenii chiar daca vrei sa fii in domeniul vanzarilor... cu bine |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ma, nici un stomatolog ce se respecta nu trateaza d'astea:"hai, adu-mi tu pacienti ca ai si tu X%"...Pai ala care a avut bani sa dea pe un curs de implantologie, sa-si doteze cabinetul la cerintele respective, chiar crezi ca are nevoie de pacienti in plus adusi asa, ca aia la vanzari Zepter?!? Io zic ca nu...
By the way, sunt in domeniu...ca sa zic asa... This post has been edited by dacicuss: 2 Dec 2005, 07:26 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai, eu cred ca omul nu vrea sa gaseasca pacienti, ci sa gaseasca diverse cabinete stomatologice care sa - si procure materialul de la el (sau ma rog prin el de la firma pentru care lucreaza).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:22 |