DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> implant dentar, se vinde??

Stefan.A
post 15 Sep 2005, 15:08
Post #1

Membru autentic

Group: Members

in short:

Am o oferta de job de vanzare implanturi dentare, in conditii aprox ok dpdv recompensare.
Am fazut pe net ca implanturile sunt un domeniu oarecum virgin la noi si posibilitatile de crestere exista dar sunt limitate oarecum de costurile mari implicate.
Un implant pleaca de la 4-500 eur.
Si cum la multi romani trece totul prin stomac stau si ma gandesc unde moaca mea voi reusi sa vand implanturi de calitate buna dar scumpe?

Daca accept oferta, securitatea jobului meu va fi in legatura directa cu volumul vanzarilor. Nu am cunostinte stomatologice dar am inteles ca tot ce trebuie sa stii pentru a vinde se poate invata.

Scopul topicului e urmatorul:
Cum nu prea cunosc stomatologi cu care pot vorbi m-ar ajuta tare parerea unuia (presupunand ca avem vre-unul pe aici). Alte pareri sunt deasemenea binevenite.

Imi sparg creierii de cateva zile si n-am ajuns inca la o decizie.
tks

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luxcor
post 15 Sep 2005, 15:30
Post #2

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

QUOTE(Stefan.A @ 15 Sep 2005, 15:08)

Nu am cunostinte stomatologice dar am inteles ca tot ce trebuie sa stii pentru a vinde se poate invata.

Cum nu prea cunosc stomatologi cu care pot vorbi m-ar ajuta tare parerea unuia.

*

in acest domeniu oarecum inchis, ca si in multe altele, totul depinde de "cunostinte" (adica de cat de multe cunostinte ai despre produs si cate cunostinte ai in domeniu) ... ceea ce pot sa iti spun insa sigur este ca nu esti un pionier in acest domeniu (implanturi dentare se fac in rom de min. 10 ani) problema este ca de obicei legata de costuri si de nr. de pacienti ... si cum costurile sunt destul de mari, nr. de pacienti destul de redus iar tu nu ai inca nici o "cunostinta" in domeniu o sa fie greu dar nu imposibil ...

mai bine pleci in Canada biggrin.gif

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
RIon
post 15 Sep 2005, 15:50
Post #3

pasionat

From: CJ

eu cred ca merge, mai ales in capitala; daca as avea bani, as face... zambet perfect de actor holiudian biggrin.gif

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
paulp
post 15 Sep 2005, 16:19
Post #4

Bagator de seama!

From: Iasi

Pe masura ce nivelul de trai va creste, implantul va fi o solutie pentru multi, pentru ca nu strici 2 dinti buni ca sa faci o punte pentru a acoperi o lipsa.
Dar trebuie sa te imprietenesti cu multi stomatologi, care sa recomande aceasta solutie wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
AIX
post 15 Sep 2005, 16:37
Post #5

quite a regular

From: Bucuresti

Oricum, daca strici doi dinti buni sa faci o punte, ptr. un dinte lipsae - costul este 300 euro. Pe aproape.

--------------------
. . .
+
Slider
post 15 Sep 2005, 17:01
Post #6

Membru autentic

From: Cernavoda

blink.gif Cum naiba sa vinzi implanturi dentare? Asa ca pe morcovi la piata? Aaaa vreau si eu juma de kil de implant...sau doua 3 bucati ca am lipsa 3 dinti...vad eu cum ii "montez" in gura, poate ii fac in parcare cu prietenii sa nu ma mai duc la stomatolog ca-mi ia ala mult manopera...da' ce-s bujii sau bucsi de bascula?

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
Como
post 15 Sep 2005, 17:19
Post #7

Membru autentic

Mi-a pomenit un fost coleg de liceu, actualmente stomatolog de implanturi. Ce tin eu minte e ca sunt problematice totusi, adica poti sa faci tu cate implanturi vrei, daca organismul le respinge, asta e... De exemplu, riscul de respingere e destul de mare la mine pentru ca fumez..

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
Stefan.A
post 16 Sep 2005, 08:46
Post #8

Membru autentic

Slider pai le vinzi la medici & laboratoare, nu la clientul final.

Thecagero, pai asta e ideea. Fiind din aliaj de titan de inalta puritate (cica la nivel de molecula) e foarte compatibil si este asimilat de os in 98% din cazuri.

Multumesc si celorlalti pt comentarii

--------------------
+
Slider
post 16 Sep 2005, 08:52
Post #9

Membru autentic

Asa o fi....da' cum naiba arata astea? ca niste suruburi? unsure.gif

--------------------
+
Stefan.A
post 16 Sep 2005, 09:06
Post #10

Membru autentic

QUOTE(Slider @ 16 Sep 2005, 10:52)
Asa o fi....da' cum naiba arata astea? ca niste suruburi?  unsure.gif
*

ca niste saibe care intra in osul de sub gingie (reconstituie radacina) in care ulterior se infig niste suruburi pe care ulterior se pune noul dinte sclipitor de frumos

--------------------
+
Slider
post 16 Sep 2005, 09:22
Post #11

Membru autentic

Aha! Mersi de info!

--------------------
+
adso
post 16 Sep 2005, 13:54
Post #12

Membru autentic

mdah... am vizualizat procesul si deja ma dor dintii...

--------------------
Call me Ishmael...
+
Como
post 16 Sep 2005, 13:57
Post #13

Membru autentic

QUOTE(Stefan.A @ 16 Sep 2005, 10:06)
ca niste saibe care intra in osul de sub gingie
*

Fara bormasina, fara superglue?

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
Lolek
post 16 Sep 2005, 14:02
Post #14

Ignorog

QUOTE(adso @ 16 Sep 2005, 13:54)
mdah... am vizualizat procesul si deja ma dor dintii...
*

ca unul scapat de la dentist azi-dimineata in urma unor sapaturi arheologice ce au avut ca scop turnarea fundatiei unui monument intru Matreata Neamului pe locul fostei hrube care s-a numit maseaua mea de minte, protestez virulent, vehement, si de-al naibii ca mi se aduce aminte de tot ansamblul folcloric de freze, suflatori si sugatori ingramadite in propria-mi cavitate bucala, pe la orele cand tot ce vrei de la viata e maxim o cafea, iara nu un concert pickhammere pe undeva in apropierea creierului.

Multumesc.

P.S.: Succes cu vandutul implanturilor, eu personal nu stiu daca exista neaparat o piata solida pentru ele, insa sigur va exista in curand, deci sanse-ar fi - problema e sa te tina pingelel in chestiune. Oricum, bafta multa. oricine incearca sa faca orice activitate care nu e prevazuta la exemple negative in Codul Penal merita aprecierea.
In plus, sunt, precum am zis destul de optimist in chestiune, dar mai in viitor asa, nu stiu cum sa zic. Adica nu te astepta la maxime revenue-uri azi.

This post has been edited by Lolek: 16 Sep 2005, 14:03

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
dacicuss
post 1 Dec 2005, 14:41
Post #15

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Am vazut super-tarziu topicul. Stefane, daca mai prestezi pe aici, sfatul meu e sa-ti cauti un job in alt domeniu...daca tot vrei sa te invarti in mediul asta ca al 2-lea job s-o faci...sa nu faci foame. Daca te pot ajuta cu detalii, iti stau la dispozitie pe MP

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
saddan
post 1 Dec 2005, 15:15
Post #16

..........

From: Cluj-Napoca

Perfect de acord cu dacicuss daca mai intereseaza subiectul.... implanturile dentare nu sunt comparablel cu 1 Kg de morcovi pe care ii vinzi... orice cabinet stimatologic mai spalat (a se citi care se respecta) are si optiunea implanturilor in program.... problema este ca un implant dentar dureaza undeva intre 3-6 luni ... timp in care trebuie platit pregatirea cavitatii si mai apoi implanturile propriuzise... in anumite cazuri organismul respinge pregatirea (premergator implantului) asta insemnand ca ai pierdut aprox. jumatate din bani iar implantarea propriuzisa nu se mai face din cauza de sanatatea pacientului...
Intro-ul asta e putin off-topic.. on-topic ziceam ca implanturile dentare sunt strans legate de stomatologi (nu cred ca sunt de acord sa imparta banii cu tine pentru faptul ca le aduci clienti eventual un 5% in cel mai fericit caz)... Asa cum spunea dacicuss cred si eu ca e mai bine sa te orientezi inspre alte domenii chiar daca vrei sa fii in domeniul vanzarilor...
cu bine

--------------------
Dacia Logan Preferance/Duster Laureat 4X4 2005/2010 - cj yz msd/cj zy dsm
Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
+
dacicuss
post 2 Dec 2005, 07:22
Post #17

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Ma, nici un stomatolog ce se respecta nu trateaza d'astea:"hai, adu-mi tu pacienti ca ai si tu X%"...Pai ala care a avut bani sa dea pe un curs de implantologie, sa-si doteze cabinetul la cerintele respective, chiar crezi ca are nevoie de pacienti in plus adusi asa, ca aia la vanzari Zepter?!? Io zic ca nu...
By the way, sunt in domeniu...ca sa zic asa...

This post has been edited by dacicuss: 2 Dec 2005, 07:26

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
clr
post 2 Dec 2005, 15:15
Post #18

Membru autentic

Mai, eu cred ca omul nu vrea sa gaseasca pacienti, ci sa gaseasca diverse cabinete stomatologice care sa - si procure materialul de la el (sau ma rog prin el de la firma pentru care lucreaza).

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 09:22
Forum Renault