DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Om timpit, caut alinare, Prostia: defect sau virtute

Lolek
post 13 Sep 2005, 20:10
Post #31

Ignorog

Group: Members

QUOTE(dweep @ 13 Sep 2005, 17:14)
  9.- Clarvazatorul, filosoful, analistul, psihanalistul, criticul si nu in ultimul rand Dalai Lama sau userul capabil sa creioneze in cateva randuri multitudinea scremetelor de inteligenta a peste 8000 de oameni pe parcursul a trei ani de comunitate, userul care a pus la dispozitia celorlalti programul "google earth" adaptat pentru vizualizarea forumului. Principiul sau in viata? Nu-l stie nimeni si orcum nu i-ar folosi pentru ca este propriu fiecarui subiect.
*

dweep, habar n-am despre cine mai exact "fantazezi" tu aici, dar am o idee de titlu (ca altfel nu se pune). Avea Directia 5 o melodie care zicea cam asa : "Ai aparut ca un uger, un uger, un super-star...". Deoarece, cum am zis, nu stiu daca merge, zi tu daca-i ok.

offtopic, tot de la melodii ascultate pan-acu' 5 min la radio in masina as vrea sa evidentiez si sa-i dedic lui Marty Voltaj cu melodia "Mi s-a pus pata pe caine", ca pana la urma cam asta e ce-a "patit" el cred, dar cu mai multi.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AND
post 13 Sep 2005, 20:19
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

Un uger? blink.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Lolek
post 13 Sep 2005, 20:33
Post #33

Ignorog

QUOTE(AND @ 13 Sep 2005, 20:19)
Un uger?  blink.gif
*

ummm...trebuia sa pun si mepetreiurile ca sa fie ok si consonanta treaba.
Ideea ramane, oricum.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
MAKRON
post 13 Sep 2005, 20:44
Post #34

simply clever

From: silistea gumesti

Ahaa, Lolek ! Te simti cu musca pe caciula! Eu am mentionat ca-i panarama!

Da ...cred ca-i ok titlul.

This post has been edited by dweep: 14 Sep 2005, 06:28

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
Lolek
post 13 Sep 2005, 21:00
Post #35

Ignorog

QUOTE(dweep @ 13 Sep 2005, 20:44)
Ahaa, Lolek !  Te simti cu musca pe caciula!  Eu am mentionat ca-i panarama!
*

neah. Directia 5 e panarama, no news here (si for the record Voltaj e si mai si, da-mi place cum urla ala "mi s-a puuuuuuus / pata pe caine!/ orice-as face nu e deloc bineee") - ziceam si eu de fapt tot de postul din capul listei, ca vine lumea, contempleaza si trece mai departe (ca la expozitia franceza "Lumini si sumbre"). Unii nu zic nimic, altii zic dar doua chestii d-astea cu "ugere" si "caini" dupa care trec mai departe. E ca aia cu "a fost misto expozitia, pe bune. mai rar asa ceva...erau niste tablouri asa, mari, cu culori multe, unele cu gagici goale, tare - s-o iei si tu pe <nume-nevasta> sa va duceti".

ce lipseste ca glazura la tipologiile omului aici de fata cu angoasa e ceva dinamism, actiune, ce se intampla cand subiectul de tip 1 intalneste o ea de tipul 2 trecand ca un "happening" pe threadul "jiji becali" avenue - suspansul, intriga, s.a.m.d., niste Sin City ceva, sa nu ramana omul doar cu gura cascata si sa pastreze biletul de la intrare semn ca "am fost acolo".

This post has been edited by Lolek: 13 Sep 2005, 21:01

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
MAKRON
post 13 Sep 2005, 21:17
Post #36

simply clever

From: silistea gumesti

QUOTE(Lolek @ 14 Sep 2005, 00:00)
ce lipseste ca glazura la tipologiile omului aici de fata cu angoasa e ceva dinamism, actiune, ce se intampla cand subiectul de tip 1 intalneste o ea de tipul 2 trecand ca un "happening" pe threadul "jiji becali" avenue - suspansul, intriga, s.a.m.d., niste Sin City ceva, sa nu ramana omul doar cu gura cascata si sa pastreze biletul de la intrare semn ca "am fost acolo".
*

Please, no more nightmare!!
Imi vine in minte un dialog dintre el si ea in timp ce ieseau de la "American Beauty"..el - ei? cum ti-a placut...ea - a fost cool dar totusi cine l-a impuscat?.. si pacat ca nu s-a terminat cu hepi end fericit...p.s. intamplarea este reala!

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
nairam
post 13 Sep 2005, 22:52
Post #37

Posesor de bebelus...

Ma identific si eu cu urmatoarele categorii
Categoria 1 prin prezentul post nu aduc nimic nou
Categoria 2 da cui i-a placut la scoala? Arata-mi unu ca io il mananc .... tongue.gif
Categoria 3 am mai spus pe aici ca am doua maini stangi dar .... rezolv orice problema ....
Categoria 4 (aia cu injuratu) Am constatat ca atunci cand ma enerveaza vrun participant la trafic trag cate o injuratura iar de aici pana la a injura pe net .... cred ca nu mai este decat un pas .... asa ca .. in curand ...
Categoria 5 ... pai cum sa nu te alarmezi cand incepe sa scartaie scaunu din dreapta ? daca se desprinde vreo roata de la masina (asta este pe bune adica chiar imi scartaie scaunu din dreapta stiti cumva vreo rezolvare?).... Aaaa si parerea mea este Nu ca vine cometa si murim cu totii ci ca vine ASTEROIDU si MURIM CU TOTII !!!!
Categoria 6 ... Pai io chiar nu prea am avut jucarii cand eram mic pentru ca ai mei erau mai saraci ... Si eram marginalizat de prieteni pentru ca eram cel mai mic din grup ... Sunt marginalizat si acum de prietenii care nu sunt insurati si care vor sa se duca la .... FMI ... pe mine nu ma iau pentru ca vezi doamne ... sunt insurat ...
La Categoria 7 nu prea ma incadrez dar am sa-mi dau toata silinta pe viitor,
Cat despre CATEGORIA 8 ei bine cred ca sunt primul care recunosc ca ma incadrez si acolo pentru ca uneori ma mir si eu de ce prostii pot sa debitez (eu insumi) unsure.gif

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
lexus20
post 14 Sep 2005, 02:09
Post #38

Group: Banned

marty, cred ca esti cam dus cu pluta...

--------------------
audi coupe/bmw 330 M B 9913 KS - 6564 BYP
+
Slider
post 14 Sep 2005, 07:10
Post #39

Membru autentic

From: Cernavoda

Si uite pe cineva care se incadreaza din prima la punctul 3!

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
SilviuB
post 14 Sep 2005, 09:03
Post #40

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Ar mai fi o categorie, dar nu stiu daca sa zic sau nu. Poate mai tarziu, sa vad daca mai este cineva ager ca mine pe aici.
Si asa am reusit sa ma incadrez la toate categoriile. wink.gif

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
Patefon
post 14 Sep 2005, 09:29
Post #41

Membru gajait

radmasa.gif radmasa.gif BRAVO!
Dupa o adanca introspectie ma autoincadrez in grupul numarul 3 desi ocazional am trecut si prin categoriile 1, 2, 4, 5, 6 si 7. Feriti fasolea! laugh.gif

--------------------
Seat New Leon 2006 Sport - B-#######-11/8
Cu stima,
Patefon
+
DRE
post 14 Sep 2005, 10:27
Post #42

Pimp inside

Sunt de acord cu Marty, dar nu asta e important. Ce nu inteleg eu este aceasta lamentare, specifica pe aici mai ales moderatorilor, multi dintre ei isi pun in semnaturi MARE link catre regulamentul forumului, ameninta direct, indirect, mai pe fata, mai subtil, se agita, isi consuma neuronii, dar TOTI sunt de acord ca acest forum este proprietatea cuiva, cineva da bani la hosting, isi rapeste din timpul liber sa il intretina etc. Pe scurt, ce vreau eu sa spun, domnilor moderatori, este urmatorul lucru: voi sunteti singurii vinovati de existenta in cadrul acestui forum a "specimenelor" care il strica, care il umplu de mizerie, care sunt in plus pe aici. Da, da, nu va mirati, voi sunteti vinovati. Adica plecati de la premisa ca aici este un club privat, dar acceptati pe oricine. Eu asta nu inteleg. Taiati fratilor in carne vie, ce va lamentati atata? Sa stea omu' sa se gandeasca de 10 ori inainte de a scrie chestii nelalocul lor! Daca aveti aceasta capacitate de a discerne cine e in plus pe acest forum si cine nu, de ce nu il izgoniti pur si simplu pe cei care nu isi merita locul printre noi? Din cate stiu eu, la inscriere fiecare este obligat sa citeasca regulamentul si se presupune ca il si stie si aplica. Nu il aplica: la revedere! E liber sa citeasca ce vrea, dar nu mai poate murdari forumul cu ideile sale, de care nimeni nu are nevoie! E ca un club unde proprietarul/proprietarii isi rezerva dreptul de a alege "clientela", adica membri. Eu asa vad lucrurile. Faceti fratilor curatenie, la primul semn de "Eu trec pe rosu si daca vad pietonul ca se fereste, accelerez si degajez intersectia cu portierele deschise, sa vada lumea ca am ZKR si sa moara de oftica!" gata, radeti-l (nu cu Gilette), stergeti orice urma a trecerii lui pe acolo. Ce atatea explicatii, pe banii vostri si nervii nostri? De exemplu, nu va convine de moaca mea, de cum scriu, de ce am de spus, da-ti-ma fratilor afara, imi scrieti un mail in care imi explicati ca nu ma vreti pt. ca asa aveti voi chef si gata, am inteles. Ma rezum doar la citit. Cand m-am inscris stiam in ce ma bag, ca e o proprietate privata, ca exista reguli etc. Ce atatea explicatii? Ori e proprietate privata, ori e loc public cu dubluvece in fata? Selectati membri mai atent, nu va mai plangeti ca ala e fascist, ala e rasist, ala e misogin, ala e criminal in serie etc. Atat am avut de zis. Va multumesc pentru atentie.

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
paulp
post 14 Sep 2005, 10:33
Post #43

Bagator de seama!

From: Iasi

Mare dreptate ai Dre, doar ca ori de cite ori moderatorii au facut asa cum le sugerezi tu mai sus, s-au trezit cu acuzatii ca sint dictatori, ca isi bat joc de neuronul obosit al unora si altora wink.gif
Eu sint primul care sustine o atitudine foarte autoritara in acest caz, dar se pare ca atunci cind unul dintre moderatori taie in carne vie, sar altii cu tastaura ca sa-l zboare (vezi cazul Asarban wink.gif).

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
DRE
post 14 Sep 2005, 10:46
Post #44

Pimp inside

Si ce pot sa iti faca, sa te dea in judecata? Ideea e ca nu te obliga nimeni sa fii aici, daca nu iti convin regulile, nu ai ce cauta. Apartenenta la acest forum e un act benevol, nu imi aduc aminte senzatia de rece la tampla provocata de teava unui pistol cand m-am inscris... De exemplu, cand m-am inscris aveam o Supernova. Acum nu mai am. Daca se decide de catre PROPRIETARII acestui forum ca cei care nu posed Dacii nu au ce cauta, desi consider aberanta decizia, ma supun, cu atat mai mult cu cat nu pot sa ma asociez in vreun fel cu cineva ale carui idei mi se par aberante! Asa ca, succes la vanatoare! Daca veti fi prea exigenti si membri marcanti ai acestui forum sunt exclusi pe nedrept, sunt sigur ca vor putea sa isi deschida alt forum www.adevaratuldaciaclub.ro, dar voi stiti la cine ma refer, uscaturile pe aici sunt destul de vizibile...

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
Marius
post 14 Sep 2005, 11:09
Post #45

Membru autentic

Hai ca iar ati dat-o in balarii.

Desi mi-am zis ca n-o sa scriu nimic in topicul asta fiindca aveam impresia ca oricine va scrie dupa primul post al lui Marty v-a scrie degeaba si-l va strica (topicul), nu ma pot abtine si ma bag si eu in seama (cum imi place mie sa spun) ca chilotii-n c*r.

Ieri, l-am vazut pe batranu' Martynezu de dimineata pe messenger ca are status "nu ma deranjati, compun", da' dracu s-a gandit la ceea ce avea sa compuna.?! Pe la pranz, hop topic nou initiat de cine altu' decat de el. Titlul, beton. Aparut de 2-3 minute si are deja 10 reply-uri; e clar, iar incepe. Si dai si citeste... blink.gif S-a tampit si asta - zic. Stai. asta are dreptete. E are?! Aici a stricat-o. Ba nu. Taci c-a dres-o. Hai ca e bine, mai departe. Ma convinge, nu voi intra niciodata in "jocul" asta si nu voi scrie nimic aici. Asta e pentru a vedea fiecare dintre noi cat de prosti suntem. Sau nu, dupa caz. Interesant de altfel subiectul, am zis c-o sa-l urmaresc. Da' vad ca incepeti sa aberati, e pacat. Aici ar trebui lasat decat primul post si facut lipicios. smile.gif asta mai in gluma, asa.

De incadrat n-am incercat sa ma incadrez in vreo categorie anume de useri desi de multe ori scriu pe aici mai in graba, mai cu lene, asa se intampla cand in loc sa-mi vad de job imi belesc toata ziua ochii pe forumul asta; deci am cate o frantura din toate categoriile.
Evident, ceva bun va iesi si din subiectul asta. Parerea mea ca acei ce vor avea rabdarea sa citesca randurile scrise de Marty sigur vor fi un pic mai atenti pe viitor la ce tampenii mai debiteaza pe aici. Ceilalti oricum sunt irecuperabili si ne va amuza de fiecare data si vor face ca "Bula daciotului" sa ajunga la 100 de pagini.

In concluzie. Forumul asta a fost facut pentru necesitati si a devenit "un loc de joaca" unde se mai dau si sfaturi bune. Asta e, fiecare ia din el ce vrea si ce poate si ofera ce-l taie capul.

Ce-am vrut defapt sa spun era pentru Martynezu, doar atat: "Cu fatza asta...' ...fa-te tata avocat !"

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
teodor
post 14 Sep 2005, 11:12
Post #46

.

Oare eu in ce categorie intruuuu.... blink.gif
Sa ma fac ca stiu mecanica , electrica auto si inginer de motoare si chiuloase, tinichigeriu expert,...sau oare simplu-simplu utilizator al acestei mult iubite masini nationale.Nu , eu intru in categoria celor multi da prosti, care aberam pe aciliea fara un scop anume si fara o utilitate(utilizare) a acestui forum.
Citind si rasfoind sutele de pagini, am reusit sa inteleg si eu diferenta intre prost si prost gramada nerecuperabil.
Mai deunazi era sa ma apuce toate cele si sa ma arunc la un tuning auto sa imi prinda si SLZ-ul meu diesel 210 km/h, ca asa se lauda un nene care ...ma rog....BULA GALULUI de treaba unii ,,spun lucruri traznite''....Dar nu faptul ca era o ,,fata morgana'' un ;;gand ascuns'' al respectivului anunt, nimic nu ma oprit sa nu citesc mai departe topicul, si sa il ascult cumi abera si profetea minunea, ci am fost foarte dezamagit cateva secunde (as zice minute dar imi e rusine blush.gif ) ca de ce numai SLZ pe benzina prinde atat, ca un copil am plans in sinea mea ca eu am SLZ pe motorina si nu o sa ajung la 210km/h.. cool.gif
Dar m-am oprit brusc dupa cateva randuri si am zis ma da prost is ma, pai daca puneau astia un motor care sa ajunga la 210 sau 220 km/h de 1,4 l , atunci DACIA ar fi descoperit si revolutionat autoturismul, ma si vedeam in viitor intr-un scuter care la 49 cmc sa prin 160 km/m sau de ce nu 200....
Trecand de la CLT la SLZ am descoperit o alta lume a forumului, ca la CLT citeam tot si incercam sa tin ,,bunicuta'' la capacitate maxima(montarea turometrului a fost posibila datorita lecturarii acestui forum), o lume mai frumoasa cu cafenea si diverse, cu calatorii, .......
Dar sunt fericit am masina noua , merge brici, mai intrerupe ca de motorina bat-o vina, am scartailei si zgomote noi care trebuiesc identificate si ,,omorate'' dar ele apar altele si tot asa....
251.gif 251.gif ce pana mea(sau puii mei) am autoturism cu euro 3 ... laugh.gif

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
FLP
post 11 Dec 2005, 10:37
Post #47

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Tipic pentru societate. Domnilor : personalitatea umana e cel mai complex lucru intalnit vreodata, daca toti oamenii ar fi perfecti, daca toate lucrurile s-ar desfasura conform planului de acasa, daca de acasa ai plecat in piata sa iti faci cumparaturile de 250 de mii si ti-ar ajunge banii, daca nu am fi dezamigiti, daca nu ni s-ar strica masinile, daca tastatura asta ar functiona perfect, daca nu ne-ar stresa sefii in fiecare dimineata, etc , CARE AR MAI FI PLACERILE VIETII ?

Greutatile (in categoria asta includ si oamenii care stau mai slabut cu intelectul) ne arata partea frumoasa a vietii.

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
dacicuss
post 11 Dec 2005, 16:53
Post #48

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

adevarul e ca aici din pacate, tastatura ti-a functionat perfect....parerea mea: topicul asta trebuia sa contina un singur post...primul
restul nu fac decat sa-l strice, putin cate putin...din pacate si asta; desi ma jurasem din prima zi sa nu...nu m-am putut abtine...totul are o limita, right?!?

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
cataiff
post 19 Dec 2005, 09:15
Post #49

Membru incepator

Marty, da' urat mai arati ma.. smile.gif

DRE.. io propun ca mai bine sa-i impuste...

--------------------
Logan Laureate 1,4 - B 82 MLD
urasc mirc'u....
+
eudin_umarian
post 13 Mar 2006, 21:03
Post #50

.........

From: constanta

QUOTE(Marty @ 13 Sep 2005, 11:57)

P.S.: Pentru a raspunde unei intrebari care se va ridica foarte curind, eu ma categorisesc in fiecare din primele 7 tipuri de mai sus.

bag seama ca ne-ai dus cu zaharelu'...vad ca postezi din ce in ce mai rar... tongue.gif

This post has been edited by eudin_umarian: 13 Mar 2006, 21:04

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
ydaniel
post 14 Mar 2006, 21:45
Post #51

Adrenaline junkie!

From: black sea

tari primele;dar ele se aplica peste tot:(

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Jack Daniel's
post 15 Mar 2006, 01:59
Post #52

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Interesant ... mai putin si cred ca o sa apara cartea intitulata "DaciaClub by Marty" . Ar fi interesant sa ne amintim de vremurile cand toti erau cu picioarele in Dacie ....

This post has been edited by big2003: 15 Mar 2006, 02:00

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 07:27
Forum Renault