Mod nou de a ti se sparge masina, incredibil !!!!!
![]() ![]() ![]() |
Mod nou de a ti se sparge masina, incredibil !!!!!
ionut232 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|||
mef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(avathan @ 26 Sep 2005, 17:54) acum ce sa spun crezi ca au nevoie de idei d'astea ? 3 medode de protectie minima: 1.CASCO 2.ALARMA(desi unui amic i-au luat UC alarma care era armata si casetofonul) 3.Pusca de vanatoare (d'asta n-am ![]() ![]() ![]() Pai cum pana mea...alarma aia ce dracu face! ca atunci cand astia deschid usa, TEORETIC aia rage....cum de in ziua mare, in centru unui oras se poate intampla ceva? ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2007/1.8 VVT-I
- none
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
rumenia si sublima nepasare care ne caracterizeaza pe toti. daca maine cade un om pe strada in mijlocul orasului, pariu ca se aduna 500 de curiosi in jurul lui, dar nu se oboseste nimeni sa intinda o mana.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai buna metoda anti-furt : http://www.phg.ro/xtreme/antifurt.php
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
QUOTE(GunX @ 5 Oct 2005, 13:14) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
d1m1try2002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 October 05 ![]() |
eu am facut-o pe un ford fiesta din 95 ca sa iau cheile care le uitasem in portbagaj.a mers relativ usor.
|
--------------------
dacia
dacia
- yyy
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Am cititi intreg topicul. Citind metoda , cam brutal acei derept si cu urmari destul de naspa : indreptat, daca nu tine schimbat de usa geam, vopsit. Mi-am adus aminte de o emisiune de pe un post german sau ceva de genul asta (nu mai conteaza) in care aratau metodele cele folosesc cei care ridica masini in germania. Acolo erau echipaje care nu ridicau masina total si numai o suspendau de puntea fata , dadeau drumul la frina de mine, daca era cazul si plecau cu masina. In fine revin aratu la un moment dat ca ia chemat un posesor de masina care si-a uitat "cheile" inauntru si au arata cu lux de amanunte cu a procedat.
1. sa luat un fel de levier lat si destul de subtire destul de rigid 2. spa bagat in partea superiaora a usii 3. dupa ce sa departa circa 0,5 -1 cm sa bagat un fel de "punga" cu o pompa in capata ceva de genul celor folosite la aparatele clasice de luat tesiunea 4. a pompat omul pina sa umflat bine punga si a deparata suficient partea de sus. ( MAISNA era un W pasat sau asa ceva deci avea o usa tapana ) 5. dupa aia cu o "sirtma otelita" avea onul o indeminare de zicei ca numa asta a facut toata viata, a prins botunul de blocarea si gata Rezultat nu sa vazut nici un fel de urma de omul avea experiante Au mai arata si alte metode mai barbare da alea cam au lasat un pic de urma. Motivatia modului de opeare nu aveau masinai speciala de urcat pe plataforma etc , cu frina de mina trasa nu prea mergea ca ii puteau da in judecata proprietarii etc , metoda se aplica si in cazul in care ii chemau oamenii sa ii desfaca masinile la care pierdusera chei sau erai uitate in masini. Deci nu formul este singurul loc de informare pentru "HOTI" metod e mediatizata si la altii... |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Faza cu alarmele e ca suna tot la 30 de minute decilumea s-o cam desensibilizat. De aia am preferat alarma fara senzor de perimetru la mine tipa numa cand cineva deschide usa .
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Alta metoda antifurt ( in SUA)...
This post has been edited by CristianH: 11 Oct 2005, 10:34 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Care?
|
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Nu reusesc nicicum sa atasez fisierul ( si are doar 0.4 M).
S-a rezolvat. Multumesc Klaus. This post has been edited by CristianH: 11 Oct 2005, 12:33 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 03:58 |