Folie pt. ferestrele de la locuinta, Pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
Folie pt. ferestrele de la locuinta, Pro sau contra
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru caldura inmagazinata in pereti si prezenta pana prin octombrie sunt ceva solutii ?
Exclus aerul conditionat, nu e sanatos. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Conducte de apă rece care să treacă pe acolo și pe urmă prin pământ. Iarna face cald, vara rece.
8 May 2013, 14:39: QUOTE(cdadan @ 8 May 2013, 14:32) Am primit oferta pentru geam cu 4s: 25 euro + tva/mp. Geamul ala are pana-n 1.5 mp, asa ca-i vax albina. Astept sa-mi spuna cat ma costa montajul, da' cred ca nu-mi ia mai mult de 60-80 lei. Intr-o zi vin sa ia dimensiunile si-n alta vin cu sticla. Vezi că orice geam are cel puțin două fețe. ![]() This post has been edited by DragosP: 8 May 2013, 13:39 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil, dar asta inseamna ca apa sa circule, deci e cheltuiala mare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă pui țevile cu diametru destul de mare și le îngropi ghinișor, poate ai noroc și circula apa prin circuit naturel.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci taiem peretele in doua felii, punem tevile si-l lipim la loc cu scoci.
Mai bine vindem casa si la aia noua punem tevi din prima. This post has been edited by corbex: 8 May 2013, 13:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Omu' a cerut o soluție. I-am dat-o: apa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Da' o vrea apa calda sa coboare singura spre beci?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Numai sub forma de vin.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O soluție (pe bază de apă) pentru care unii ar sparge pereții:
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sau monitoarele... Sau borasc cu dintii stransi... sa nu iasa bucatile mari...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
vezi ca nu Dan trebuie sa bea apa !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(vijelie @ 8 May 2013, 14:38) Mai intai sa eliminam mitul bunei izolari a casei: nu exista casa atat de bine izolata la care sa nu se echilibreze temperatura interioara cu cea exterioara in maxim 10 zile. Apoi, sfat dat de un enjiner de instalatii termice: daca vrem sa tinem pe cale naturala racoare in casa (atat cat se poate) si avem casa bine izolata (pe exterior!) si cu termopane de buna calitate, tinem ziua ferestrele inchise si obligatoriu le deschidem noaptea dupa ora 22-24 (dupa caz), pana dimineata. Timp suficient ca peretii sa se racoreasca spre valoarea temperaturii exterioare nocturne. Anul trecut, in conditiile in care nu am jaluzele exterioare (cele interioare nu diminueaza cantitatea de caldura din interior) si nici macar o infima sursa de umbra, temperaturile maxime interioare au fost 28C la camerele de la etaj - Nord si 29,5C la camerele de la etaj - SUD. QUOTE(DragosP @ 8 May 2013, 14:39) Sper ca nu incepi si tu sa faci apologia pompelor de caldura. Dar mai ales a cat de ieftina-i energia produsa! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu fac, dar doar pentru că-s ecstrem de scumpe.
Eu mă tot gândesc să-mi fac o extensie la casă, ceva cam de genu' ăsta. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(DragosP @ 9 May 2013, 12:30) Eu mă tot gândesc să-mi fac o extensie la casă, ceva cam de genu' ăsta. Apoi dupa informatia din link ma cam gandesc ca seara cand te culci iti citesc la capatai copii povesti, sa adormi fericit! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Casa fara cheltuieli de incalzire imi suna ca magnetul pus pe furtunul de benzina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
E ca nunta fara lautari.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 8 May 2013, 11:55) <span class='edit'>8 May 2013, 13:00:</span> Uite aici un filmulet. http://www.axelen.ro/instructiuni-de-monta...afol-aid23.html Multumesc pentru filmulet,dar azi le-am returnat.Nu prea mi-au placut cum vin,nici eu nu sunt foarte priceput la montat folii... ![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
parca le-ai luat de la lidl..le-au primit inapoi?
|
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 9 May 2013, 12:18) Mai intai sa eliminam mitul bunei izolari a casei: nu exista casa atat de bine izolata la care sa nu se echilibreze temperatura interioara cu cea exterioara in maxim 10 zile. Apoi, sfat dat de un enjiner de instalatii termice: daca vrem sa tinem pe cale naturala racoare in casa (atat cat se poate) si avem casa bine izolata (pe exterior!) si cu termopane de buna calitate, tinem ziua ferestrele inchise si obligatoriu le deschidem noaptea dupa ora 22-24 (dupa caz), pana dimineata. Timp suficient ca peretii sa se racoreasca spre valoarea temperaturii exterioare nocturne. Anul trecut, in conditiile in care nu am jaluzele exterioare (cele interioare nu diminueaza cantitatea de caldura din interior) si nici macar o infima sursa de umbra, temperaturile maxime interioare au fost 28C la camerele de la etaj - Nord si 29,5C la camerele de la etaj - SUD. Sper ca nu incepi si tu sa faci apologia pompelor de caldura. Dar mai ales a cat de ieftina-i energia produsa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
Nu tocmai. Da soarta m-a facut sef de santier fro doi ani. Asta ca al doilea job. Neremunerat!
![]() This post has been edited by dacis: 9 May 2013, 18:00 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
l@u |
![]()
|
pai vezi aici e buba nu e renumeratie nu e nici interes , de aici rezulta injinerie fara injinerie.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
Ba am avut interes maxim, ca era casa mea! Asa ca am ajuns sa ma pricep la fier beton, caramizi, masini de tencuit, termopane, instalatii termice (y compris pompe de caldura - cine mi-a vandut partea de termice afland ca vreau sa imi pun instalatie solara vroia sa imi vand una
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Folie n-ai pus...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe acoperiș?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacis @ 9 May 2013, 12:18) temperaturile maxime interioare au fost 28C la camerele de la etaj - Nord si 29,5C la camerele de la etaj - SUD. Bah nene, la mine daca sare de 25-26grC in casa, am dat instant drumu' la AC, nici nu discut. 28gr, respectiv 29.5gr in casa, mi se pare inuman de cald, poate doar prin bucatarie sa am ocazional infern d-asta. This post has been edited by Kojak: 9 May 2013, 18:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:07 |