zgomot barait in sarcina, apare si dispare
![]() ![]() ![]() |
zgomot barait in sarcina, apare si dispare
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Verifica bieleta antirasturnare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
ce sa verifice? daca e stransa? daca are joc un bucsa au pivot ce are in cap?
|
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Bieleta antirasturnare prinde cutia de viteze de cadrul motor, are 2 bucse in capete. Pot fi distruse acelea.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
verifica si esapamentul, mai exact tampoanele/suportii de prindere.
Bafta |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Alx1000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 22 April 13 ![]() |
Sustin parerea lui vasile.Eu am patit-o dupa ce am schimbat toba. Se auzea cand plecam de pe loc.Baraia chiar urat.Bineantales ca "mecanicul" nu prinsese bine tampoanele.Pe principiul "fa tu ca faci mai bine", le-am prin eu cum trebuie.
Asa ca verifica prinderile.Mai mult ca sigur ai vreuna uzata. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Drumul denivelat ma duce cu gandul la scut. E lovit sau nu e prins bine?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Confirm spusele colegului referitoare la posibilitatea scutului putin deformat.
Am avut o astfel de experienta, cand la ITP inspectorul a lovit putin scutul atunci cand a coborat masina pe acele role pentru verificarea franelor, suficient cat sa atinga in baia de ulei. Ulterior in anumite plaje de turatie se auzea o vibratie urata rezultata din atingerea celor doua elemente. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
rue |
![]()
|
Unii ati avut aproape dreptate: era o prostie colectata de scut de dimensiuni mici dar forma lunguiata si care facea contact intre baie si scut.
demontat scut, pus la loc... gata. multu! |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
daca baraitul acela se aude in special la plecarile de pe loc mai subturate dar in forta sau in orice treapta pe la aproximativ 1600-1800-2000 rotatii/min cred ca este vorba despre un tampon la motor, tata a avut aceias problema cu sunetul descris de tine la un logan 1.6, se simtea ca o vibratie in sasiu, a naibii de enervanta in turatiile mai mici.. Acest tampon(suport motor) se afla undeva sub masina si se poate cumpara de SANDERO caci este mai rezistent si nu mai pica.. dar mai scump si este invelit in metal..
iatal pe cel de Sandero(zis de diesel vad pe net) dar care s-a potrivit pe logan benzina 1.6 asta ca sa nu le schimbi anual ca pica repede ![]() si iatal pe cel de logan dar mai slab si pica mai repede in timp http://www.ingaraj.ro/suport-motor-suport-.../10638/1885694/ This post has been edited by panter1: 14 May 2013, 18:55 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:58 |