Consum creascut
![]() ![]() ![]() |
Consum creascut
dorusvc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 February 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008
- IS 08 SVC
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
e bine se poate si mai rau,daca folosesti masina in ore de varf aglomeratie semafoare
ia fa un drum pana la mare de 1Mai sa vezi ce consum mic ai |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
radiantm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 8 December 10 ![]() |
QUOTE Buna ziua! Am un logan 1,4 pe benzină din 2008 și în ultimul timp îmi arată la bord un consum de 9,5 la 100 de km. Este posibil asa ceva? Este posibil sa se fi resetat computerul de bord: (fie ai facut tu asta fie accidental ) SAU CEL MAI PROBABIL la contorizarea consumului de carburant ai trecut de cifra 999 si computerul a trecut la 000 .Daca dupa ce ai trecut de 0 ai facut numai drumuri in oras si la o ora de maxim (asa cum a spus si nikuniku) consumul sare bine peste 8-9% (KM PUTIN LA CONSUM MARE ) .In timp (DACA PROBLEMA E DE AICI ) consumul se va stabiliza ( eu am acum 6,8 %). Era interesant sa ne spui mai clar ce inseamna ” in ultimul timp” ( de vreo 3 zile , 1 luna , 1 an...) |
--------------------
DACIA LOGAN
LOGAN 1.4MPI LAUREATE+1.0 SCE BLACK&WHITE
1.4(2005) /1.0(2018)
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Atat timp cat nu mentionezi in ce conditii e calculat consumul, nu se poate da cu parerea.
Daca este extra urban, doar pe autostrada la 130 - 140 kmh atunci e ok. Daca e extra urban la viteze medii de 60 - 70 - 80 kmh, atunci nu e ok. Daca e urban, in Cluj sau Bucuresti atunci e chiar bun consumul! Da si tu niste detalii. |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Unde ai vazut urban viteze medii de 60-70-80 km?
Daca in oras treci de 30 km/h viteza medie esti un mare fericit. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Mai citeste o data...
![]() Am scris extra urban, nu urban |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Chiorete ...
![]() This post has been edited by tribunul: 15 May 2013, 14:50 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:52 |