se incalzeste anvelopa pe fata
![]() ![]() ![]() |
se incalzeste anvelopa pe fata
culturism |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|||
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
Inseamna ca nu prea scoti masina din garaj la plimbare.
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inseamna ca trebuie sa cureti etrierii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
nu are nimic ca se incalzesc anvelopele,este normal,cald afara,asfalt fierbinte,
ca se incing discurile este grav,curata penele de la etrieri si verifica daca pistonasele culiseaza usor in etrieri si curata si locasul unde se baga placutele de frana |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
ilie.claudiu90 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 23 May 13 ![]() |
incearca si da placutele jos,si verifica pistonasele sa nu fie coxate sau partial blocate,fa pedale repetate si baga pistonasele inapoi cu 2 leviere,daca ramane blocat si intra greu la loc,freaca-l cu smirghel si lichid de frana,verifica si daca placutele de frana sunt tocite uniform,repeta operatiunea pentru fiecare dintr-e rotile de pe fata
|
--------------------
dacia
1310Li
2000
- ct10lyd
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Amandoua odata?
Mie mi s-au infranat rotile de pe fata la scurt timp dupa ce am schimbat garniturile din pompa, probabil au fost de proasta calitate.. Oricum eram dezamagit de pompa de frana, am luat una de CN de la dezmembrari, si nu mai am probleme. |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Poate reglajul "9mm" de pe servo deranjat/prost facut sau reglajul furcii servo (atacata).
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Kenji CN4 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 8 September 12 ![]() |
vezi si lamelele alea care tin placutele sa nu bata poate sa-u rupt si freaca intre disc si placuta sau se razama placuta de disc in mers eu asa am patit
|
--------------------
Dacia
1310 L CN4
1999
- BV05DKY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:04 |