CP in plus...
![]() ![]() ![]() |
CP in plus...
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE vai ce boala am pe TDI-uri De ce ma? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am zis in repetate rinduri .....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
da marty,dar cutia nu-ti da cai in plus
ea iti da cuplu si iti taie din turatie,sau iti da turatie si iti taie din cuplu. si cum dacia e o masina destul de grea....conteaza destul cuplul |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
QUOTE Iti voi demonstra ca intr-o sticla de 2 l o sa bag 10 l! asta cand e vb de gaze.lichidele teoretic sunt incompresibile.cred ca s-a facut o mica confuzie |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
asarban |
![]()
|
Vino tu astazi si iti arat ca intr-o sticla de 2l iti bag 10 l!
si vb de lichide nu gaze! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE da marty,dar cutia nu-ti da cai in plus
ea iti da cuplu si iti taie din turatie,sau iti da turatie si iti taie din cuplu. si cum dacia e o masina destul de grea....conteaza destul cuplul Dar cutia se poate sparge, nu crezi ? Eu la asta ma refeream, nu la cistigat de cai putere.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() sincer daca as fi in bucuresti as veni ![]() ![]() m-ai starnit |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE m-ai starnit Alooooooo! Eu inteleg ca un baiat asa frumos si destept si de viitor ca mine poate da nastere la sentimente de atasament instantanee, dar totusi sa ne pastram in limitele decentei! ![]() |
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() ![]() nu mah,dar eram curios cum ignori tu legile fizicii ![]() |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
asarban |
![]()
|
Fiind avocat, cunosc niste portite prin care pot fi ocolite si legile fizicii!
|
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
Nu stiam la ce anume te referi Marty
Normal ca exista riscul sa se sparga Cu un asa motor fii sigur ca se depaseste cuplul maxim pe care-l poate suporta cutia de aprope 2 ori |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
asarban am gresit :oops: era cilindru
![]() si ideea era ca turbina nu baga mai mult aer baga aceiashi cantitatae da mai comprimata .. daia e buna la munte unde e aeru mai rarefiat daca tu bagi intr-o sticla de 2 litrii 10 litrii bem ![]() ![]() si eu zic sa mergem cu totzii sa ne arate nua ala ce a facut la mahsina ... si sa imi arate ca la el in talon scrie 120 de cai .. ca daca imi arata asta eu ma tai pe .. sa nu zic ceva urat ![]() asarban si kiar vreau sa vad aia cu 10l in sticla de 2 l ![]() |
-------------------- Mirel
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty sper ca nu esti suparat pe mine
![]() ![]() |
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
mirel ai vb cu tipul ala cu fuego?
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Mirelush |
![]()
|
nu an dat de el sapt asta .. cica era plecat .. o sa vorbesc sapt care vine da marti ca eu mine plec si ma intorc luni
|
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Atat compresorul mecanic cat si turbina baga mai mult aer in cilindri daca ne referim la MASA aerului introdus. Gazele fiind compresibile este oarecum impropriu sa vorbim de volum (litri) fara a specifica si presiunea in acel moment.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Marty nu iau nimic in nume de rau .. vreau doar explicatii informatii ! poate vreau si eu sa imi modific axa cu came ... ce a modificat la ea ... unde a modificat-o .. ce a castigat ?? Axa (corect:axul) cu came în general nu se modifică, ci se schimbă, cu o altă de pe un model mai performant! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Speedboys |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 26 December 03 From: Oradea ![]() |
mirelush! Motorul scrie clar ca nue de dacie! Numai baza motorului este de dacie!
|
-------------------- |
|
marius-gabriel |
![]()
|
Dragon ce ax ai tu?De pe ce masina?
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
R18, nu știu exact care varianta, trebuie să mai vorbesc cu cel care a făcut modificarea pt. că trebuie să-mi cumpăr și eu (i-a cam ajuns)!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
Este compatibil cu dacia sau mai trebuie prelucrat cate ceva la el?
Si daca mai stie cineva de alt ax care se poate pune pe dacie... |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
vcosmin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 December 03 ![]() |
R8/R10/R12 (daca gasesti de TS ar fi bine) R5/R9/R11/R18/Fuego/Volvo (este un model cu motor de Renault 1.4). Incearca sa iei un ax mai intepat, nu extrem, care sa iti ofere un castig mediu pe toata plaja, nu unul cu castig mare la turatii extreme. Daca stii, sau poti sa faci rost de diagrama unui ax, am vazut anunturi pe net, de la ateliere care pot sa iti faca axul dupa diagrama pe care o vrei. Nu stiu in ce zona esti, dar poti sigur sa faci rost de ax de cupa nova, de ex daca cunostii pe cieva care a a fost/este implicat in sportul auto.
|
-------------------- |
|
marius-gabriel |
![]()
|
pe mine ma interesa un ax caruia sa nu-i faci nimic.pur si simplu sa-l scoti pe ala original si sa-l bagi pe ala in locul lui.
cred ca am sa incerc pe la dezmembrari. cred ca mai mult de 1-1,5 mil nu e un ax de renault |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Speedboys |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 26 December 03 From: Oradea ![]() |
Da scrie clar ca nu e motor de de dacie ci numai blocul. Ca baza are motor de 1.4L!!! "Motor de 1.4L blocul de Dacie la baza"
|
-------------------- |
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Referitor la CP in plus:
-Sunt si eu foarte interesat de a obtine CP+ pe o NOVA GT 1600 cc pe carburatie. -M-am interesat la servisul CNCD din Pitesti si mi-au dat rezteta la o NOVA de 120CP: CADRU MOTOR GR.A RALIU (TAMPOANE METALICE) SUSPENSIE RALIU BILSTEIN CARBURATOR DELORTO AXA CU CAME SIMCA GR.A SET MOTOR SETCAR CU PISTOANE COCOSATE CHIULOASA GR.A CUTIE SCURTA POMPA ELECTR.DE BENZINA[/img] |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
pui de drac |
![]()
|
Membru fals Group: Members Posts: 634 Joined: 13 January 04 From: Iasi ![]() |
cei 7 pitici...lasa-ma sa inteleg,ce-nseamna chiuloasa de gr.A???carburatoe(carburatoare) "deloroto" de unde iei si cine ti le regleaza?
ce tangenta au suspensiile si tampoanele cu puterea motorului? cat despre axul cu came...pe blocul de dacie vin intr-adevar axele specificate..aveti grija insa ca axul de dacie 110(adica r8) are total alte faze de distributie(20,40 de grade in plus sau minus dupa caz)s-ar putea s-o luati razna.de-obicei un ax mai sport implica o ridicare a supapei cu ceva mai mult,deci ar trebui ceva cu came mai"lungi"iar chestia cu gradele..sa zcem ca vreo 3,4,5 max 10 grade ar fi de-ajuns in plus sau minus...si mai e o chestie: sa luam motoru de 1,6 de dacie,da?are 20 de grade avans dsa(pur teoretic,nu mai caut acu valoarea ecsacta) pai asta nu inseamna ca pe un motor de 1,3 ar avea aceleasi grade pentru ca astea se calculeaza dupa cursa pistonului...marty,ajuta-ma nitel,nu pot sa ma lupt singur ![]() |
--------------------
DACIA
1100
- IS 99 HRB
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Tot ce am spus se afle pe o NOVA de grupa A care s-a aflat in campionat
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
cum arata pistoanele alea cocosate?
![]() |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu banuiesc ca la capatul bratului cu care e prins de arbore are o contragreutate(cocoasa).
Cine mai liciteaza?! :wink: |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 19:56 |