JIJI la racoare
![]() ![]() ![]() |
JIJI la racoare
Concord |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pijamas. nu scapam de el de la nationala.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Concord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 19 April 13 From: Bucuresti ![]() |
nu se stie niciodata in ce dosar mai apare...mai ales in perioada asta in care justitia s-a trezit brusc
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' Pictoras de ce a luat cu suspendare, el e recidivist, a mai fost la facultate...
This post has been edited by Marty: 5 Jun 2013, 12:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Are o misiune de îndeplinit: calificarea în Prazilia.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica "brusc"?
In cazul valizei, faptele s-au comis incepand cu 2006, trimiterea in judecata in 2008 si ultima sentinta in 2013. In cazul terenurilor, faptele s-au comis intre 96-99, trimiterea in judecata in 2006 si ultima sentinta in 2013. Daca timpul ar fi o problema, mai degraba ar fi la judecata. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Jun 2013, 13:24) Te contrazic documentele oficiale, da' e mai misto sa inventezi. http://www.scribd.com/doc/75036007/Rechizi...rmark-protected Nu stau sa citesc texte care au peste 200 de cuvinte, asa ca mai bineintreb: de la primitori a fost condamnat careva? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ete na si tu acuma, inventeaza ceva haios si treci peste moment.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa bage doojdoi de jucatori la racoare? De la CFR Cluj? Tocmai tu sa vrei asta?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Mai la obiect, se grabeste.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Badie, esti in eroare. De la "U".
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De la "U" se poate. E creștinește.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Evident. Cu intelegere si ingaduinta.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Și empatie dragul meu. Și empatie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Concord |
![]()
|
'Brusc" pentru ca asa cum au tot amanat pana acum puteau sa mai amane 10 ani...dar s-a ajuns pana la punctul in care gigica a deranjat pe cineva potent.
|
--------------------
Renault
Megane
2010
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se zice ca Ponta n-ar fi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un zvon ca se grabesc alesii sa scoata ceva amnistie &gratiere ca sa-l scoata si pe jiji din parnaie la pachet cu hotii, violatorii, etc. Mie mi se pare o atitudine corecta .
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 5 Jun 2013, 13:00) Nu stau sa citesc texte care au peste 200 de cuvinte, asa ca mai bineintreb: de la primitori a fost condamnat careva? Cel mai tare e faptul ca nu s-a dat si nici nu s-a primit mita ci doar au fost prinsi diversi care plimbau 1.7 milioane de euro cu masina si care mai apoi au mintit ce vroiau sa faca cu banii...repet in codul penal nu exista tentativa de a da sau primi mita....se pedepseste doar daca exista flagrant sau daca exista un autodenunt. Asta da coruptie si justite adevarata ![]() ![]() This post has been edited by tony-s: 5 Jun 2013, 23:28 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Bun, am inteles ca te pricepi.
Intrebare: nu ti se pare straniu ca abordarea ta (mai putin emoticoanele) a fost omisa de avocatii bine platiti ai apararii? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Se zvoneste ca Jiji ar mai putea primi un bonus de 2 ani, pe motiv de performanta. 7 dosare cu condamnari nu- la indemina oricarui sedentar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Jun 2013, 18:57) Bun, am inteles ca te pricepi. Intrebare: nu ti se pare straniu ca abordarea ta (mai putin emoticoanele) a fost omisa de avocatii bine platiti ai apararii? Eu as remarca doar faptul ca in sfarsit justitia isi face datoria si dupa ce a rezolvat cazurile flota, casa din mihaileanu ......s-a apucat de lucrurile serioase - valiza.... ![]() ![]() In rest ipocrizia ca deobicei e la ea acasa in romanika....nu exista roman sa nu fi dat spaga (dupa definitia din codul penal, nu ceva extrem de discutabil premierea unor fotbalisti care dupa regulamentele din fotbal nu pot fi platiti de la bugetul de stat) la politie,primarie.... pt. a-si rezolva diverse acte .... Eu zic ca toata primaria din ploiesti trebuie arestata dupa ce va premia jucatorii petrolului pt. ca au castigat cupa degeaba. ![]() This post has been edited by tony-s: 5 Jun 2013, 22:02 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Dupa codul penal nu exista nici o diferenta, 1 leu sau 1.7 milioane de euro e acelasi lucru....banuiesc ca in instanta se judeca dupa codul penal nu dupa ce abereaza mironica,stiucan et comp la sport.ro.
This post has been edited by tony-s: 5 Jun 2013, 21:30 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu te pot asigura ca sunt oameni care nu dau deloc spaga, ba chiar iau.
Ca unii fraieri dau in stanga si-n dreapta... asta e, placerea lor. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tony-s |
![]()
|
Sunt 2 categorii de romani - cei care recunosc si mincinosii.....toata lumea a dat sub diverse forme spaga (bani,pile,diverse intelegeri si/sau cadouri....).....eu recunosc ca am dat spaga de nenumerate ori ca sa nu stau la cozi imense la politie,primarie.... (imi aduc aminte cum se statea acum 10-15 ani cu zilele la cozi la inmatriculari,pasapoarte,caziere....in cluj erau care dormeau in fata usii de la politia de pe albac ca sa fie siguri ca a doua zi vor ajunge la ghiseul de inmatriculari).....astept sa vina dna dupa mine
![]() ![]() This post has been edited by tony-s: 5 Jun 2013, 22:33 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Telefonul se considera spaga?
Eu asa rezolv, altii vad ca dau bani si sunt multumiti. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:26 |