JIJI la racoare
![]() ![]() ![]() |
JIJI la racoare
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 Jul 2013, 18:47) bineinteles ca nu , copitala-i nambarone ! pe mine altceva ma roade si anume faptul ca aici ca si pe topicurile politice e unu mai destept ca altul dar nici unul nu stie concret ce si cum dar ei le stiu pe toate si dau sfaturi de numa numa ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
raspunsul mai sus !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
si doar fac dus aproape lunar !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O fi de la adidași.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
pfoai !
ai dreptate ma duc la mol la Br. sa imi iau unii noi da sper sa ma tina macar ca astia vechi aproape 10 ani. stiti ceva promotii cu sosete incluse ca asa i-am luat pe ultimii ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
la scuparie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Crezi tu că i-a dat degeaba!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
De fapt i-a dat de pomană.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Degeaba, de pomana, cert e ca i-a dat.
Morala fiind: mai bine ii pastra pentru avocati mai buni! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Morala e alta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Esti atat de bun incat s-o impartasesti cu noi?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
De ce? Chiar te interesează?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Evident.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Paula Iacob?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() Daca si madam Iacob e avocat... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma indoiesc ca jiji nu si-a angajat cei mai buni avocati din romanika....insa cand se dau verdicte la comanda politica intr-o tara cu justitie acaparata de nea base et comp, poti sa ai cei mai buni avocati din lume.
Cum am mai spus despre dosarul terenurilor nu stiu toate amanuntele insa dosarul valiza e de cascadorii rasului (se poate vorbi de provenienta banilor, de fals in declaratii...insa nicidecum de dare de mita)......de altfel s-a vazut si faptul ca avocatii de la UEFA l-au tratat ca atare....sanctiunea cu Steaua monitorizata pe urmatorii 5 ani e de ochii lumii sa nu se sesizeze vreo comisie penibila de la m(UE).....daca e vorba de coruptie monitorizat-nemonitorizat oricum UEFA da sanctiuni drastice ...asa ca lucrul asta cu monitorizare e fix apa de ploaie. (Juventus,Fenerbahce,Besiktas...nu erau monitorizate insa fiind vorba de coruptie au fost eliminate din competitiile organizate de UEFA). This post has been edited by tony-s: 24 Jul 2013, 14:48 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal, nea Jiji are cea mai shukara masina din lume, cea mai larga poarta din Pipera, cea mai mare cruce de aur din Jilava (ocazional, si bratari din otel) etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai si Bill Gates are cea mai mare avere din lume - asta inseamna ca trebuie condamnat la inchisoare ?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ziceam ca e firesc ca Becali sa isi angajeze "cei mai buni avocati din romanika", partea cu puscaria nu o comentez.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Și minte cu convingere…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:09 |