JIJI la racoare
![]() ![]() ![]() |
JIJI la racoare
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am trait ziua in care am aflat ca am scapat de cioban si discursurile lui cel putin pentru o perioada.
Astept sa traiesc si ziua (acum parca-i mai aproape) in care marii jucatori ai Stelei vor conduce clubul asta. Sa puna toti bani (Bumbescu, Iovan, Balan... ![]() ![]() Acum astept sa traiesc si ziua in care ii voi vedea la parnaie pe Borcea, Sandu, Mitica, Copos, iancu, Padureanu. Giovani Becali, Netoiu... Si-ar mai fi. Nu stiu dac-o prind dar speranta-i cea mai mare curva. Traiesc toti barbatii cu ea. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca e s-o luam asa, as zice ca Speranta e cam bisecsoala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sentinta de ieri a fost politica, ca si in cazul nastase - nea base et comp au vrut sa dea un exemplu la ue cat de bine functioneaza justitia din romanika prin condamnarea unui parlamentar roman, fost parlamentar european si a unui fost ministru al apararii.....
nasu,mitica,borcea,netoiu,fratii becali,copos....poti sta linistiti in cazul lor nu se va intampla nimic. Cazul meme e ridicol - doar in romanika se poate ca un angajat sa fie acuzat iar conducerea sa stea bine-mersi...stiu ca meme era manager general la galati cu drept de semnatura insa el era doar un angajat care se subordona deciziilor patronului,consiliului de conducere...sau in fine cum era atunci organizat otelul. This post has been edited by tony-s: 21 May 2013, 13:08 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma Tony. O fi aiurea procesul, ca pe bune nu prea e. Da ma saturasem de becali si de Dumnezeii lui. Cum castiga Steaua, cum era Dumnezeu "vinovat". Cum pierdea, cum era Sfantul Petre favorit la discurs. Mai da-l dracu. Sa-mi dea mie averea lui ca fac io puscaria. Are multe pacate, stai linistit. Ca a deranjat prea tare e adevarat. Dar daca i le aduni, ai sa te convingi ca nu face parnaie degeaba.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Se face prea putin puscarie. Pedepsele ar trebuie sa se cumuleze, sa vezi ce se linistesc.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tony-s @ 21 May 2013, 14:04) Atunci cand inculpatii într-un proces sunt oameni politici, e inevitabila aparitia opiniei ca sentinta a fost politica, atunci cand se lasa cu cazare la olinclusiv. Dar prefer chestia asta, fata de ce se întampla acum ceva ani, cand onor politicienii nu prea erau deranjati, iar daca se întampla totusi asta, erau achitati pe banda rulanta. Deci poa' sa fie proces politic - mi se rupe, atunci cand vorbim despre specimene ca Bombo sau Jiji. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gigi Becali la eliberarea din arest în 2009: “Dați-mi un televizor și stau 20 de ani”.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Gigi Becali e la carantina acum. Ii igenizeaza ochiu' maro, ii lipesc fisurile anale, il pregatesc pentru parnaie.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu cred ca e ok sa se faca justitie prin orice metode...aia nu mai e justitie ci doar o rafuiala intre diversi din politica.
Cand un om e condamnat din cauza presiunii politice e mafie nu justitie....abia astept sa apara nea base la tv sa se laude cat de bine functioneaza justitia. This post has been edited by tony-s: 21 May 2013, 14:45 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 21 May 2013, 13:08) De aia am zis "si altii". Includerea lor in aceeasi categorie cu aia nominalizati inseamna ca-i consider pe toti demni de aceeasi pedeapsa. Poa' sa le scrie orice pe frunte: PDL, PNL, PPDD, PCR, PNT, USL, PSD etc. Sau tu vrei sa fac o lista completa? Se termina ziua si tot o sa am de scris. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' chiar asa, prin vara anului trecut ploua cu plangeri penale la adresa pedelistilor, or fi intrat si astea la koabitare ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Three Gigi
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 21 May 2013, 16:36) Attached thumbnail(s) Frigigi.jpg ( Size: 44.2k ) Number of downloads: 482 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
LIVE TEXT de la arestarea lui Gigi Becali
Gigi Becali a luat eventul: Campionatul și 3 ani. Gigi Becali execută trei ani. Cel puțin, că mai are vreo două dosare pe rol. Acum să vedem ce se întâmplă cu Steaua, care e a lui și a strămoșilor lui – o va înscrie în campionatul penitenciarelor pentru următorii trei ani? Răsturnare spectaculoasă de situație: Dinamo, mai aproape cu 3 ani de Liga Campionilor! Titlul 24 + 3 = titlul 27. Cu eeeeeeeeeeeei este Dumnezeeeeeeeeeeeeu! Ultima oră: după ce inițial fusese achitat, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat la 3 ani cu executare și pe Barabas. Uite că, după ce a făcut schimb de terenuri, Becali o să facă schimb și de locuințe. O fi Dumnezeu român, dar se pare că nu e stelist. Consiliat de Gheorghe Flutur, Gigi Becali urmează să scrie “Carte” din oi. Gigi e supărat că nu poate să scrie o “Carte” mai groasă pentru că ciobanii i-au tuns oile. Se întâmplă în România: Gigi a luat licența cu Steaua și abia apoi a intrat la facultate. Săracul Gigi, ce nasol pentru el: la cât de tare îi plăcea pe Național Arena, acum să joace trei ani în deplasare. EXCLUSIVITATE, dramatism COSMIC: Gigi Becali tocmai și-a tras o brânză în gât! Cică Borcea îl așteaptă pe Becali la casa acestuia din Pipera. Cât îl așteaptă? Trei ani? Lasă, nea Gigi, că-i bine. Ce, e mult trei ani, la câți bani ai făcut matale? Uite, colegul Bărbosu propune și un referendum pentru români: sunteți de acord să faceți 3 ani de pușcărie pentru 100 de milioane de euro? Facem pariu că 95% votează DA? Dan Andronic, Pleșu și Liiceanu de ce tac, domnule Dinescu? Se cade să piardă lumea liberă un filosof în felul ăsta, în tăcerea complice a confraților gânditori?! Babiuc, furios că nu sunt știri cu el: "Și eu am furat, vreau puțină atenție!" Fostul ministrul al Apărării Victor Babiuc s-a declarat furios din cauza absenței știrilor despre el în dosarul schimbului de terenuri în care a fost condamnat și Gigi Becali. Babiuc consideră că lipsa știrilor despre el, arată incompetența așa-zișilor jurnaliști, care umblă doar după senzațional. "Ce, numai Becali a furat? Și eu am furat și am fost condamnat în același dosar! Ca să nu mai zic că ideea schimbului a fost a mea! Ajung tot felul de non-valori în presă! Eu sunt general, ăsta e cioban, dar numai cu el dați știri! Să vă fie rușine!", a declarat Victor Babiuc, proaspăt încarcerat alături de Gigi Becali. Victor Babiuc le-a dat principalelor trusturi de presă un termen de o săptămână pentru a realiza un material mai amplu cu toate mânăriile pe care le-a făcut în perioada cât a fost ministru. "E mult de săpat acolo, se poate face un serial, dar nu există interes. Nu mai zic că o invită pe Tatoiu să discute toate tâmpeniile, dar despre mine și ce-am făcut eu n-a vorbit o dată!", a încheiat supărat Victor Babiuc. This post has been edited by ionutctn: 21 May 2013, 16:39 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
M-a omorat ce i-a zis Fane
![]() FREE GIGI !!! |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
vijelie |
![]()
|
Infractorul condamnat Cioflina Dumitru va continua sa isi incaseze pensia "speciala" de general cu 3 stele ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nuca, daca te condamna iti condamna si pensia la 2 ani cu executare. Da pensia aia nesimtita de general colonel de ce se face vinovata?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vijelie |
![]()
|
A fost condamnat pentru fapte comise in calitate de angajat.
De ce sa beneficieze de toata pensia daca in timpul programului nu a prestat activitatea conform contractului ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Ca sa ti se faca rau definitiv, afla ca le mai dau niste lovele si-n parnaie. "Becali s-a mutat din Pipera in Rahova". ![]() This post has been edited by Victoras2001: 21 May 2013, 17:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu-i mai spune ca si cvartiru`i gratis ca se cere detasat la SDP Rahova.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E nasol pentru Jiji. Nastase stia sa citeasca si sa manevreze calculatorul. Nu se plictisea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Jiji e cu munca-n aer liber, se descurcă cu brio.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa faca o munca echivalenta cu a lui Nastase ar trebui sa infiinteze o stina. Obtine oo, lapte, pene si brinza, plus distractie pentru colegii de stabiliment.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Cu cartea il rezolva Zmarandescu, dar va trebui sa tina minte titlul la comisie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Titlu la ProTV: "Steaua lu' Zeghe"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Decât pe RTV, de la 21.00, Ciutacu în Pipera la fam. G.Becali!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:20 |