trozneste cutia de viteze ce-i de facut?
![]() ![]() ![]() |
trozneste cutia de viteze ce-i de facut?
valex19 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 5 January 13 From: ploiesti ph ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|||
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Ia incearca sa mai strangi un pic ambreiajul,asa facea si la mine(adik fal sa tina mai sus)
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
valentin22 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 November 08 ![]() |
Sall
Nu are nimic cutia de viteze ,la tine problema este de la ambreiaj. |
--------------------
DACIA
LOGAN BERLINA
2007 PREFERENCE-DIESEL
- B-40-xxx STOP ACCIDENTELOR VIATA ARE PRIORITATE !
|
|
valex19 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 5 January 13 From: ploiesti ph ![]() |
salut , maine dau cutia jos dp masina sper sa nu-mi ia o zi intrega pt ca nu am demontat-o niciodata , ambreiaju nu a mai fost schimbat d 5 ani este posibil sa fie si din cauza asta , dar de ce intra greu la cald in viteze ( cu forta bruta )??
multumesc pt informatii |
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
ChrisSs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 December 12 From: Arad ![]() |
Poate sa iti face toate chestiile astea strict din cauza uleiului daca zici ca l-ai schimbat, asa au patit cativa colegi, au schimbat uleiul in cutie si au bagat ce au crezut ei ca ar fii bun, la rece era ok, dupa ce se incalezea umpic uleiul zici ca era cutia praf, dupa ce au schimbat din nou uleiul si au pus ce scria in cartea tehnica a masinii totul a fost ok, mergea ca noua. Eu asta iti spun din ce am intalnit, nu spun ca acelasi lucru e si la tine. Si la mine la Dacia intra mai greu uneori si "trosneste" dar e din cauza sincroanelor care sunt cam uzate.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2004 CLi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 23:40 |