Masina mea xD
![]() ![]() |
Masina mea xD
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(marksman @ 1 Jun 2013, 12:38) In plus, masini la fel de "proaste" ca Passaturile poti sa spui ca sunt si Meganurile, stiu si eu "cateva cazuri" cu ambreiaj schimbat la 60.000km. Grecule, ai legatura! Nu cred c-am scris vreodată c-ar fi Meganurile fiabile ![]() Arată bine, au dotări peste VW la aceeași bani, dar atât ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
O fi, da' n-are senzori
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Are senzori de toate felurile, mai puțin la olei
![]() Preferații mei îs ăia de ploaie și de întuneric ![]() This post has been edited by Markos: 1 Jun 2013, 15:31 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 04:26 |