LCD pe SLZ, pt cei care se pricep la electronica
![]() ![]() ![]() |
LCD pe SLZ, pt cei care se pricep la electronica
Vertigo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
1.4 MPI
- B-XX-EJW ... de ce sa bei si sa conduci ... cand poti sa fumezi si sa zbori ...
|
|||
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tot ce ai spus tu la "utile" si la generale pot fi obtinute prin achizitionarea unui telefon mobil performant (smartphone) ce inglobeaza TOATE aceste functii (si GPS
![]() |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Vertigo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Incepem sa deviem de la subiect .. dar oricum ca sa-ti raspund ... un telefon mobil atat de destept depaseste cu mult costurile CarPC-ului si in nici un caz nu o sa ofere tot ce se poate face cu un car PC
|
--------------------
Dacia Solenza
1.4 MPI
- B-XX-EJW ... de ce sa bei si sa conduci ... cand poti sa fumezi si sa zbori ...
|
|
SirAvalon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pt problema cu ecranul, am inteles ca se pot aduce si la noi Lilliputuri. Avand in vedere ca mi-am perdut ceva timp sa caut pagina producatorului detalii gasiti aici:
http://china-lilliput.ebigchina.com/sdp/31...in-1272469.html La noi vad ca se gasesc la http://virtual-electronic.ro/detprodus.php?id_produs=1287 dar nu e exact ceea ce trebuie. Am inteles ca s-ar putea comanda si alte modele. Eu sincer ma gandesc sa-mi pun un pc in masina, dar ca sa scap de complicatii cred ca o sa ma indrept spre un laptop sh ieftin. Daca nu as avea nevoie de touchscreen cred ca era bunicel si ecranul laptopului (desi e cam mare ![]() Succese! This post has been edited by SirAvalon: 11 Oct 2005, 15:00 |
-------------------- |
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(SirAvalon @ 11 Oct 2005, 15:55) La noi vad ca se gasesc la http://virtual-electronic.ro/detprodus.php?id_produs=1287 dar nu e exact ceea ce trebuie. Am inteles ca s-ar putea comanda si alte modele. Eu sincer ma gandesc sa-mi pun un pc in masina, dar ca sa scap de complicatii cred ca o sa ma indrept spre un laptop sh ieftin. Daca nu as avea nevoie de touchscreen cred ca era bunicel si ecranul laptopului (desi e cam mare ![]() La 800 RON gasesti un ecran TFT de calitate (8 ms) la care daca adaugi un tuner de 150 RON ai TV in masina ORICUM tu neputind sa accesezi din mers tastatura laptopul sasa-l asa cum e si va fi folosit ori de ocupanti ori de tine in pauze + ca fiind "removabil" nu reprezinta tentatie pt "suti". Se poate confectiona si o cupla de interfata cu UCE si mufaria necesara pt conectarea la RCD. Dca vreti sa confectionati un computer de bord folositi un ecran refolosit de la vreo camera video ( se gasesc la atelierele de depanare) pt. ca e mai ieftin. This post has been edited by Reed: 15 Oct 2005, 08:39 |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Vertigo |
![]()
|
la 800 RON gasesti intr-adevar un TFT de 17" de calitate .. dar hai sa fim seriosi, unde il pui , in plafon ? ia gandeste-te cat de grosolan ar arata
![]() mult mai de efect este un tft de 7" cu touchscreen care il montezi intr-un rack si-l faci "pliabil" astfel incat sa incapa in locul RCD-ului. Poti pastra masca , daca o aveti , si sa o folositi ca un capac al rack-ului astfel incat sa nu reprezinte o atractie pt suti. Cand pleci din masina il "pliezi" la loc in spatiul pt. RCD si pui masca de plastic neagra. o sa zica lumea ca nu ai nici un RCD , ca nu ai nimic pe masina. iar sistemul audio il legi la computer si cu un tuner legi si antena radio si ai si radio/tv, nici nu mai ai nevoie de RCD. Cu o placa WiFi pe CarPC iti poti trimite muzica sau filmele din calculatorul de acasa, de la birou, direct in masina. |
--------------------
Dacia Solenza
1.4 MPI
|
|
dizie |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 March 07 ![]() |
s-a mai intamplat ceva intre timp cu acest carpc?
ma intereseaza foarte mult subiectul. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CT-07-PXI
|
|
dizie |
![]()
|
Vad ca nu s-a mai discutat nimic pe tema asta asa ca "redeschid" topicul cu urmatorul... plan...
Hardware: P3 500MHz 256MB HDD 40GB Seagate Video - 3Dfx Voodoo Banshee Ecran TFT 7" (fara touch-screen ca e prea scump si nu se merita) In loc de mouse... Trackball (ca sa nu alerg cu mouse-ul prin toata masina) Tastatura "on-screen" Software: OS: linux... as merge pe ArchLinux dar inca nu sunt hotarat GPS MP3 DVD Internet Wireless monitorizare parametri motor |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CT-07-PXI
|
|
Lucian1999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 April 07 ![]() |
Cum spuneau si ceilalti nu vad utilitatea la chestia cere vrei tu sa o faci si plus deasta cheltuielile mi se par prea mari sincer.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
SCALA
- B 82 CNK
|
|
Lucian1999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 April 07 ![]() |
Cum monitorizare paramerti motor ca nu vad cum il conectezi la calculatorul de bord la slz
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
SCALA
- B 82 CNK
|
|
dizie |
![]()
|
cheltuieli mari... nu vedeti utilitatea...
![]() Ok... dar eu te intreb... care e utilitatea in a fuma, in a bea o sticla de vin, in a creste puterea masinii de la 75 la 82 cp, de a monta o oglinda pe culoarea masinii cand ea vine cu oglinzi negre si, in fond, in a trai? hai sa ne sinucidem in masa ca nu vedem utilitatea... e ceva ec mi-ar place sa am in masina, care ar schimba look-ul interiorului, care m-ar face sa conduc cu mai multa palcere impreuna cu alte imbunatatiri ale interioriului (apropos, cel putin o data pe luna intr-un weekend fac o plimbare prin tara de 7 - 800 km). Cred ca sunt si altii care vor asa ceva in masina si care sunt interesati... in fond, asta e motivul pentru care avwem un forum, sa ne impartasim ideile. Multam de idee... o s-o folosesc la proiectul meu ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CT-07-PXI
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu in afara de doua monitoare in fiecare parasolar + o unitate dvd in torpedou sau chiar sub el + legaturi la sistemul audio al masinii nu cred ca as pune .
GPS am deja si imi ajunge ecranul lui , fiind un model f bun . Ca preturi : 5 mil / tetiera + dvd portabil inca 3,4 mil + cabluri ... DAR nu am timp sa stau atat in masina incat sa merite investitia si apoi o Solenza ca masina de show-room nu am de gand sa o fac . P.S. Vezi ca nu iei ITP-ul daca nu le arati licenta de la SO ! ![]() ![]() P.P.S. Un prieten a plecat pana in Germania cu GPS-ul personal si era sa-si ia amenda vre-o 120 euro ca nu si-a luat licenta si actele GPS-ului la el , ca nu a putut sa le arate unui echipaj ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dizie |
![]()
|
ma gandeam sa-mi (re)fac bordul din fibra, sel putin partea de sus si sa (re)aranjez o parte din butoane si aeratoare ca cei de la dacia le-au gandit cu partea aceea a corpului un e bezna tot timpul... tot ca proiect si satisfactie personala.
PS1: linux... open source... cu hartile pe Romania e mai dificil dar cred ca am gasit o solutie... PS2: pentru partea aceea a europei e plin internetul de harti open source... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CT-07-PXI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 14:03 |