Chit pe masina, sa repar sau nu
![]() ![]() ![]() |
Chit pe masina, sa repar sau nu
Nicotine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit ca nu se cunoaste daca meseriasu care iti lucreaza e bun
Bafta si sa iasa bin !!! |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Daca-i doar o mica indoitura, mai bine o lasi asa. E numai o masina.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am alergie la chit! Daca mai ai rabdare o saptamina, maxim doua, te duc la un tinichigiu de poveste. Are aceeasi problema ca si mine: detesta chitul!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil C4.
|
--------------------
.
.
.
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar ideea e ca nenea tinichigiu trebuie sa dea si factura caci o fac pe CASCO si se pare ca sunt nevoit sa platesc cash toata distractia caci asiguratorul meu nu prea are decontare directa cu nici dealer Renault cunoscut ca buni la tinichigerie.
AMG sau Meridian Magurele nu prea imi dau incredere. Am avut o fata de usa inlocuita pana acum, pb rezolvata la un service specializat numai tinichigerie in 7 zile masina a fost gata cu tot cu programare fata de Renault unde esti primit dupa o luna si masina o iei dupa o alta. Si la IPSO mi s-a propus chit plus pierdut. Unde am intrebat toata lumea: bagam chit. Si cum ati evitat folosirea de chit ? Ca sunt curios. This post has been edited by Nicotine: 17 Sep 2005, 01:40 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Simplu, prin indreptare! Se readuce tabla la forma initiala si se slefuieste
mai departe se ocupa vopsitorul. Sorry, nu-ti da factura. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:41 |