fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
EUROPE_ |
![]()
|
||
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai se poate termina 2-0, 2-2 pentru Craiova...nu ai de unde stii. Dar... nu mai zic nimic. Sper ca pe Mititelu` sa il ajunga constiinta inaintea retrogradarii. Sper ca pana la iarna sa vanda echipa unui om care e capabil sa tina Craiova in L1.
This post has been edited by EUROPE_: 5 Aug 2006, 20:59 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...3-0...am fost pe aproape.
![]() Sunt tare curios ce mai zice Mititelu. ![]() "Steaua nu merita să cîștige, pentru că noi am jucat bine în prima repriză" Dorel Stoica, căpitan U Craiova ![]() ![]() ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 6 Aug 2006, 00:47 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda...s-a adeverit doar jumatate din pronosticul celor care mizau 0-0 si anume doar U.C. a facut 0..
![]() Acum sa fim seriosi,trebuie facut ceva si repede la U.C. ca altfel iar va lua drumul diviziei b sau ma rog liga 2... Steaua si cand joaca cu rezervele,joaca bine asa ca bafta maxima in C.L.! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
mititelu e de vis!
Sper sa plece dracu' si sa revina Gigi Netoiu! ![]() Echipa asta cred ca e condamnata sa fie patronata de borfasi forever, nici nu ma mai uit la vreun meci de-al lor,mi-e greata. This post has been edited by prody: 6 Aug 2006, 15:30 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai să pun paie pe foc...
Măi steliștilor, felicitări. Ați făcut un pas măricel înspre Șampions Lig. Eu unul vă las să vă pregătiți în liniște pentru grupe, da' nu înainte de a pune o întrebare nevinovată: când naiba vă luați și voi un portar? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu nu inteleg de ce au tinut sa ramana carlos la echipa. Trebuia zburat demult.
Asa cu el in echipa trebuie sa stea si cernea in poarta pt siguranta. ![]() This post has been edited by SilviuB: 10 Aug 2006, 07:14 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, cine face arogante cade singur in ele!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Pe Carlos mai bine l-ar pune la curatat cartofi ca nu prea stie cu mingea, sincer, am palpitatii de fiecare data cand se apropie mingea de poarta Stelei... Dar...poate de la nivelul gazonului se vede altfel decat de la TV, who knwos?
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Fratilor sunt stelist !
Daca mai lua aseara Carlos un gol , il asteptam la aeroport cu "sabia cu luneta" ! ![]() M-a imbolnavit de inima asta aseara ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai sincer sa fiu,Cacarlos asta ori e prost ori e chior!Din 2 amandoua! Pacat de munca celorlalti colegi ai lui...si de nervii suporterilor.Sper sa faca ceva MM in sensul asta,ca altfel nu vad cu ochi buni evolutiile echipei... |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
Carlos are un singur defect joaca la Steaua...adica in divizia F el ar fi super portar dar intr-o echipa slaba spre medie cum e Steaua(ma refer la grupele Sanpi'oni Lig') nu prea are loc.
This post has been edited by avathan: 10 Aug 2006, 15:03 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Daca asa va apara "oaia" (Carlos) si in campionat, "berbecul" (Becali) precis va lua masuri...
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
pastrama |
![]()
|
Las` sa ia Carlos goluri d-astea de kko...nu-i problema...important e ca Steaua merge bine...chiar foarte bine.
Uitati-va la rapid...de la ce echipa anonima a luat bataie ![]() De ce nu zice nimeni nimic de reflexul excelent al lui Carlos la sutul ala care se ducea sub bara? Hai rapiduuuuuuu!!!............la kkt! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Extraordinara echipa rapidu asta, pacat de imaginea Romaniei.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Dezamagitor !!!! Iarasi gafa de portar si la Rapid !!! Pacat, meritau macar un egal. Despre Dinamo ma abtin,..., ca sunt Timisorean
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Nu mai fiti rai cu Rapidul, se mai intampla chestii din acestea, sa nu uitam episodul Midllesbrough, se vor revansa ei la Bucuresti, suntem romani si ar trebui sa tinem cu ei chiar daca suntem stelisti(unii)...
This post has been edited by lau_swat: 11 Aug 2006, 07:31 |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Mai ma intreb Dinamo o trece de turul asta !Ca pe bune face niste meciuri de toata jena !!....N-am vazut asa ceva deci ieri a fost fain ca am ras d en-am mai putut cum se lovea mingea de ei ...Eu nu stiu de ce nu-l joaca mai mult p ePredescu asta ca parca e singurul care se uita pe teren ..Bine si baiatul ala de ciocolata din Angola e destul de bun si ara terenul in sus si-n jos...Mi-e teama sa nu avem parte de vreo surpriza la Sofia ca urmasii lui Moise nu mi s-au parut deloc slabi!!
|
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ne bat evreii de ne suna apa-n cap!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Forza STEAUA!!!, Bafta Rapid si Dinamo!!
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
ICET |
![]()
|
Bai in ce piscina s-a jucat meciul cainilor.......sa zica merci ca au reusit sa dea gol. Rapidul la fel,sa-i multumeasca lui Coman ca nu a luat decat un gol,ca era nasol rau daca lua mai multe,ca au avut aia la ocazii......... Iar noi sa-i multumim lui Cacarlos ca ne mai tine in tensiune......daca am fi avut un portar de valoare,nu mai stiam ce e aia emotie,ce e aia inima a rea!Decat o interventie miraculoasa la 10 meciuri,mai bine fara Cacarlos!sa nu uitam ca o parte din vina pentru ratarea calificarii in finala cupei UEFA ii apartine. FOTZA STEAUA! Bafta tuturor echipelor romanesti angrenate in cupele europene! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(lau_swat @ 11 Aug 2006, 08:31) Nu mai fiti rai cu Rapidul, se mai intampla chestii din acestea, sa nu uitam episodul Midllesbrough, Scuza-ma, da nu prea inteleg...ce legatura are episodul Middlesbrough cu descultii aia de la Fc sarajevo??? Sper ca nu ai incercat sa faci o comparatie intre cele doua echipe... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Steaua are meci foarte greu acasa cu belgienii......sper ca oli sa nu joace la 0 - 0 ca ne-o luam.... pacat de galbenul primit de Ghionea....si de Iacob....Oricum ar fi bine sa mai faca transferuri.....or sa mai fie eliminari si accidentari si nu vad bine echipa in CL cu lotul asta destul de subtire.......... sanse de caalificare 90%
Dinamo tb sa fie foarte atenta cu ovreii .... la bucuresti....pot zice ca au fost peste caini....sanse de calificare 70% Rapid..... ce sa zic......n-au jucat nimic de cand a inceput sezonul......in meciul ala in care a batut cu 5-0 au avut noroc cu panarama aia de portar negru si gras.....in rest.... penibil... Sper sa se trezeasca.....si sa joace fotbal .... altfel prevad o iesire rapida si rusinoasa.....dar meritata....( prea au fumuri in cap si se considera nedreptatiti) Sanse de calificare <50% |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Universitatea Craiova - F.C. Arges 3-1. In sfarsit, prima victorie a oltenilor.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
pastrama |
![]()
|
UTA-STEAUA 0-3.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Voi chiar aiuriti : Carlos nu a avut nicio vina la vreun gol in Belgia.Face el gafe, dar acolo nu a fost cazul.Habar nu aveti ce inseamna sa fii portar, mai bine va abtineti de la asemenea comentarii, majoritatea portarilor ar fi luat golul al doilea al lui Rapaici sau cum naiba il chema pe ala, un sut din ala te prinde mereu pe picior gresit pentru ca nu te astepti sa dea in pamant.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
pastrama |
![]()
|
M-au enervat rau de tot comentatorii de la antena 1...prostanacu ala nu putea sa faca diferenta intre Ghionea si Goian si Ducadam n-are nici o treaba cu comentariul unui meci+ca tinea cu UTA.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
pastrama |
![]()
|
Asta se stie...io n-o sa uit toata viata comentariul de la rapid-STEAUA din cupa UEFA...
"Banel Nicolita in careu...sut...si lovitura de teatru in Giulesti, Steaua conduce cu 1-0...pauza" Si la golu egalizator a lu` Moldovan urla ca din gura de sarpe...goooooooooooolll rapidu, goooooool gol gol Moldovan. Era sa mor de draci la meciu ala...mi se umflasera venele de ciuda. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 03:43 |