fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Si puiu light se vinde numai in selgros, nu-i asa ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: Nu marmota invelea merturile in staniol, ci zota. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Sa nu uitati ...
STEAUA !!! Calificata de pe primul loc, din grupele UEFA STEAUA !!! Nici un meci pierdut, 2 victorii, 2 egaluri, 8 puncte STEAUA !!! Nici un gol primit, golaveraj 7:0 This post has been edited by luxcor: 16 Dec 2005, 10:35 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi spunea un prieten din Germania ca se ruga comentatorul TV germane in genunchi sa se termine meciul odata! Zicea ca nici daca joaca doua zile nu vor putea da gol Stelei!!! "Sa fluiere arbitrul odata si sa se termine egal" spunea stimabilul comentator!
![]() Ce-i drept e ca Steaua a aratat ca o echipa adevarata, legata, solida, inteligenta. Mutul asta de Protasov a facut minuni. Si cand te gandesti ca n-auzise mai nimeni de el si nu credea nimeni in el.... Sper sa-i continue Oli treaba, sa mai plangem si noi de bucurie, ca de necazuri am bocit destul! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(alex275 @ 16 Dec 2005, 10:45) hai mai alex nu te mai vaita atata ... bine ca nu esti dinamovist ... tu iti dai seama ce spume face "butelie" cand se gandeste ca Rapidul si Steaua sunt in semifinalele uefa, de pe primul loc in grupe, si Dinamo se pregateste ptr. Champinions League ![]() This post has been edited by luxcor: 16 Dec 2005, 10:52 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Eu am avut impresia ca Steaua nu isi dorea neaparat victoria .
Erau multumiti de faptul ca nemtii nu reusesc sa faca mai nimic si nu s-au fortat deloc sa dea gol.Repet , eu asa am avut impresia . Asta nu inseamna ca nu au luat jocul in serios. Desi la inceput am avut indoieli in privinta lui Protasov acuma sincer imi pare rau ca pleaca. Cu el pe banca am reusit se vad si eu ca Steua are o echipa in teren si nu 11 fotbalisti. Felicitari Stelei si Rapidului pentru rezultate . This post has been edited by RABADU: 16 Dec 2005, 10:52 |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(luxcor @ 16 Dec 2005, 10:50) tu iti dai seama ce spume face "butelie" cand se gandeste ca Rapidul si Steaua sunt in semifinalele uefa, de pe primul loc in grupe, si Dinamo se pregateste ptr. Champinions League ![]() A iesit tot gazul din el, jumatate din cei care n-o sufera pe Dinamo, o fac din cauza lui!!! QUOTE(RABADU @ 16 Dec 2005, 10:51) Foarte buna impresie ai avut. Asa a si fost. A dat o bara, au vazut ca n-o sa le dea aia gol nici in 5 ani de joc continuu, la egal se calificau de pe locul unu, vine vacanta, au lasat-o si ei mai moale. Daca se puneau cu nemtalaii, sigur ii bateau! Parerea mea... |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 16 Dec 2005, 01:45) Sunt total de acord! Cred ca Steaua e cea mai buna echipa din Romania la ora asta. Nu stiu ce le-a facut Protasov (ce le-a zis), dar au devenit o echipa si au mentalitate de invingator. Si, in plus, joaca FOTBAL. Becali sau cine mai conduce Steaua ar trebui sa lase fitele si sa bage bani intr-un gazon adevarat, si sigur iti vor scoate banii prin performantele echipei. Imi pare rau pentru Dinamo, dar si-au facut-o cu mana (ma rog, cu piciorul) lor. Nu trebuia sa ajunga aici. Cand joci fotbal 90 de minute (vezi Steaua) si dai goluri (sau macar nu iei), nu conteaza ce arbitru ai. Lamentarile sunt penibile, ca ne-au furat aia, sau aia, ...Sa ia caseta cu meciul Stelei de aseara si sa vada ce e aia joc de echipa. Ce pase frumoase si ce bine a circulat mingea la Steaua...pentru ca e mai importanta echipa decat o vedeta sau alta. Multa bafta in continuare Stelei si Rapidului! |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Gazonul Stelei va incepe sa fie refacut anul viitor. Din returul campionatului Steaua a inchiriat pentru jocurile de acasa stadionul Lia Manoliu (National). A zis jiji ca a facut contract de inchirire pe 5 ani ca nu se stie niciodata; contractul de inchiriere pt stadionul din Ghencea este valabil pana in 2006 parca si nu este sigur de atitudinea pe care o va lua mapn dupa expirarea termenului. Acestea le-am citit in ziare saptamana asta.
ps : iar am scris simultan. This post has been edited by SilviuB: 16 Dec 2005, 11:31 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
alex275 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(alex275 @ 16 Dec 2005, 10:45) Imi spunea un prieten din Germania ca se ruga comentatorul TV germane in genunchi sa se termine meciul odata! Zicea ca nici daca joaca doua zile nu vor putea da gol Stelei!!! "Sa fluiere arbitrul odata si sa se termine egal" spunea stimabilul comentator! ![]() Ce-i drept e ca Steaua a aratat ca o echipa adevarata, legata, solida, inteligenta. Mutul asta de Protasov a facut minuni. Si cand te gandesti ca n-auzise mai nimeni de el si nu credea nimeni in el.... Sper sa-i continue Oli treaba, sa mai plangem si noi de bucurie, ca de necazuri am bocit destul! Io am vazut meciul pe DSF (nu stiu daca l-or fi dat si pe Premiere), si comentatorul ala daca nu ar fi vorbit o germana perfecta as fi crezut ca e roman. A zis ca Hertha poate sa fie fericita ca nu a luat bataie, ca prin apararea Stelei nu se poate trece, ca Steaua putea sa invinga lejer, etc. Sincer, de parca meciul s-ar fi jucat in Romania si ar fi comentat un roman, am ramas chiar surprins. Iar de Protasov a zis ca asta ar fi fost ultimul lui meci la Steaua, ca de la anul pleaca in Ucraina la Dniepropetrovsk (sau cum dracu' ii zice). Nu a auzit nimeni nimic de genul asta? Ah da, si in prima repriza comentatorul a ramas impresionat de Nicolita, de care a zis ca a fost cel mai bun om de pe teren in prima parte a jocului. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
alex275 |
![]()
|
LIGA CAMPIONILOR
Mamaaaaaaaaaaa ce meciuri!!!!!!!!!!!!! Chelsea-Barcelona ![]() R. Madrid-Arsenal Werder Bremen-Juventus Bayern-AC Milan Ajax-Inter Benfica-Liverpool Glasgow Rangers-Villarreal Ei, ce ziceti? Stati sa le vedem si pe Steaua si Rapid. Mai sunt 25 minute!!! ![]() P.S. Pentru Smudo! Ba a auzit toata lumea ![]() ![]() This post has been edited by alex275: 16 Dec 2005, 13:47 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(alex275 @ 16 Dec 2005, 13:35) P.S. Pentru Smudo! Ba a auzit toata lumea ![]() ![]() Da, scuze, abia acu' citii si mai sus pe pagina, ma grabii mai devreme cind scrisai. Ma mai si indusasi in eroare cu Oli, si asa crezui ca o fi alintat Protasov prin Romania, ca parca Oleg il cheama, nu? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
luxcor |
![]()
|
Heerenveen - Steaua
Herta Berlin - Rapid (primele meciuri in deplasare) si in continuare: - Steaua joaca cu castigatoarea dublei intalniri dintre Betis - AZ - Rapidul joaca cu castigatoarea dublei intalniri dintre Thun - Hamburg This post has been edited by luxcor: 16 Dec 2005, 14:25 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
alex275 |
![]()
|
Esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
Sanse mari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plus ca jucam meciul retur acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In optimi joaca: Herrenveen-Steaua impotriva Betis-Alkmaar Hertha-Rapid impotriva Thun-Hamburg This post has been edited by alex275: 16 Dec 2005, 14:32 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
SilviuB |
![]()
|
Da un link unde sa vad toate meciurile din uefa , ca nu am timp sa caut, te rog.
Sa vedeti voi finala in cupa uefa : steaua-rapid. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
alex275 |
![]()
|
Steaua are adversari grei in optimi!!!
SilviuB, daca se joaca finala Steaua-Rapid, ai si tu un loc la masa bogatilor! (oaia la groapa) Stai sa-mi mai treaca ochii si postez reteta!!! ![]() This post has been edited by alex275: 16 Dec 2005, 14:36 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' ce ziceti de Barcelona - Chelsea ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alex275 |
![]()
|
Da Doamne sa-i rupa Barca cu bataia!!!
![]() Si apoi, oita..... ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
salut, toti membrii daciaclub..pentru cei mai burtosi
![]() This post has been edited by semit: 26 Jan 2006, 15:08 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Excelenta idee . Dar din pacate eu nu pot decat sa va urez "Bere placuta dupa" pt. ca nu sunt din Bucuresti . Dar sa stiti ca si noi practicam asa ceva (eu&colegii de scarbici) o data pe saptamana si e super .
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
io ma bag
![]() |
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
alex275 |
![]()
|
Deja v-ati strans doi!
![]() In ritmul asta, pana duminica o sa fiti patru! ![]() ![]() This post has been edited by alex275: 27 Jan 2006, 02:16 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ma bag si eu. Alergatu prinde bine la orice varsta
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
luxcor |
![]()
|
fratilor ... de ce ne-a fost frica nu am scapat ...
poftiti grupa ... Olanda Romania Bulgaria Slovenia Albania Belarus Luxembourg mi-e frica ca "iar" ne-am calificat ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cite se califica ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
oboman1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 19 November 04 From: Darmanesti, Bacau ![]() |
primele 2 merg la europene.
avem ceva sanse la locul 2 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2003
- BC-06-LRF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:05 |