fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
RZV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
||
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Shampion Ligu scrie pe Sumu dick
![]() |
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(RZV @ 25 Apr 2016, 23:06) Foarte tare. Cand n-o sa-si primeasca salariile nici din postura de campioni. Sa vezi doliu. ![]() Si totusi s-ar putea sa ma insel. Baga, din parnaie, vreo 35 mil de euro in 2-3 jucatori, da 2-3 salarii de 1 milion pe an si se duce-n sferturile CL unde e scoasa de BM dupa 6 randuri de lovituri de la 11m. ![]() PS. Sa vezi ce omor isi ia circaru national cand o sa vada aia c-au jucat degeaba in timp ce el le-a promis ca le rezolva problema cu salariile. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Apr 2016, 22:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Cand faci o pauza de la globu' de cristal, imprumuta-mi-l si mie te rog.
![]() Poate castig si io la loto. ![]() Acum, vorbind serios, oricat o fi de circar Sumudica, are dreptate. Au castigat cele mai multe meciuri, au condus din etapa a 6-a, au cele mai multe puncte atat in sezonul regulat cat si in play-off. Sunt cei mai indreptatiti la castigarea campionatului, asta daca mai fac un punct. ![]() Pe de alta parte, atitudinea celor de la FCSB e de toata jena. Sa afirmi ca FCSB a pierdut campionatul, cand de fapt nu au fost niciodata in postura de catigatori, e prea mult. Pot spune cel mult, ca au ratat obiectivul, nu ca au pierdut campionatul. Si, mai ales sa te legi de tot felul de detalii si maruntisuri, la presupusul blazon pe care il ai, denota ca nu esti cu nimic mai presus de cei "mici", in ciuda pretentilor de cea mai "titrata" echipa (ma rog, si aici sunt alte discutiii, dpmpv FCSB nu e STEAUA, e doar echipa lu' Becali). Si gasca de la FCSB poate sa exprime orice, numai profesionalism si integritate nu. Niste cotcari. Ca nici altii nu sunt mai breji, e alta discutie, dar macar nu au aerele alea de grandomanie sforaitoare, si atitudinea ca, lor (manelistilor), li se cuvine totul. P.S. Si sunt ferm convins ca daca FCSB castiga campionatul vor fi investitii majore in jucatori de calitate (nu vedete resapate) + salarii mari + performante neintalnite. Becali, va "investi" cu siguranta totii banii de la UEFA + publicitate si bilete (va vinde si niste terenuri pe deasupra) in club, il va dezvolta sustenabil, si va ajunge macar la nivelul lui Dinamo Kiev. ![]() ![]() This post has been edited by RZV: 26 Apr 2016, 08:38 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
luck33ro |
![]()
|
Federatia a tras cu Astra campionatul asta... Asta e clar
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stelistii uita ca anu trecut astra ia facut campioana nemeritata.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vrei sa spui ca si-au aparat sansele corect in fata ASA... nu au stat capre ca dinamu
![]() |
--------------------
**
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 26 Apr 2016, 10:22) Federatia a tras cu Astra campionatul asta... Asta e clar ![]() ![]() Da, da...si rata impunge. ![]() De ce a asa de greu sa recunoasteti ca v-au batut niste desculti, nu pricep. Sa mor io. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da de ce nemeritata? A jucat alta mai bine ca ea in cursul campionatului?
Cat despre campionatul asta treburile sunt clare. Indiferent de astra sau alta echipa, Steaua a pierdut pe mana ei. Punct! Reghe a bulit echipa din cauza ciobanului care vrea sa-l vanda pe Chipciu si-l tine-n echipa iesit complet din forma, a mai tinut vreo doi pe acelasi motiv, Becali l-a facut praf pe singurul jucator care a aratat a fotbalist pe tot parcursul campionatului si acum vrea banii din CL. Ia punga, ba oierule! Cioban handicapat. Geniule care esti tu geniu. cat ai stat la mititica a maturat Steaua pe jos cu cateii si cu restu lumii. le-a dat pe carca ca la magar in panta, cand nu vrea sa urce. Ai venit tu, psihologule, si s-a terminat. Ai vrut tu sa nu bagi un leu si sa te umpli de bani. Repet, ia punga, boule! behai ca prostu ca aia au luat numai rapandule moka. da s-a bagat cineva peste antrenor sa-i faca echipa? Nu, ca e la loc racoros. Du-te si tu inapoi daca vrei sa ajungi in CL. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 26 Apr 2016, 10:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(RZV @ 26 Apr 2016, 09:24) Normal. Sa dai 3 goluri valabile si sa pierzi cu 2-0 e de toata jena. Iar in play-off sa ti se mai anuleze un gol valabil e si mai jenant. QUOTE(b76bgaarh @ 26 Apr 2016, 10:45) Spune-ne cu cuvintele tale de ce nemeritata? |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 26 Apr 2016, 11:00) 3 goluri valabile ... un gol valabil ... Valabile sunt doar cand arata arbitrul catre centru, daca dadeau cu 1 in plus fata de ce le-a anulat, era ok. Schelete din dulapurile arbitrilor se pot scoate de fiecare parte, de cand s-a inventat fotbalul in Ro, probabil anul asta n-a putut sa cumpere nimeni toti arbitrii (dac-a dat berbecali 2 melioane de parai pt. catedrala, dupa cum zice, de unde sa mai dea si pt. arbitrii?) |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 26 Apr 2016, 12:23) Valabile sunt doar cand arata arbitrul catre centru, daca dadeau cu 1 in plus fata de ce le-a anulat, era ok. Deci recunosc! Oricum este firesc ca in meciurile cu contracandidata la titlu sa ai anulate gresit 4 goluri. Asa e bine? ![]() This post has been edited by ady77: 26 Apr 2016, 11:46 |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 26 Apr 2016, 10:58) Nenea, nenea...ce nu intelegeti voi, e ca FCSB nu poate sa piarda ceva ce n-a avut niciodata sezonul asta. FCSB a ratat obiectivul/obiectivele. Asta e diferenta. Nu stiu de ce pentru FCSB-isti campionatul e castigat din oficiu, iar atunci cand nu-l castiga, au senzatia ca l-au pierdut. ![]() This post has been edited by RZV: 26 Apr 2016, 11:52 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
Ca sa te oftici tu!
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 26 Apr 2016, 12:53) Io de ofticat mai greu...echipa mea e spre liga a 3-a, a 4-a. Dintre cele din prima liga nu ma atrage niciuna. Incerc sa fiu obiectiv, doar. ![]() QUOTE(DragosP @ 26 Apr 2016, 13:19) Mai baga o fisa. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
luck33ro |
![]()
|
Prostanacii nostri de arbitri au inteles ca isi arata valoarea atunci iau decizii impotriva Stelei... Pana sa dea un 11m trebuie sa se vada oasele rupte in careu. Invers se da fault si daca respiri spre adversar. Exemplele pot continua... Si ne miram ca nu mai avem arbitri delegati afara
![]() |
--------------------
**
|
|
RZV |
![]()
|
Este ca te simti mai bine cand te ascunzi in spatele teoriei conspiratiei? Arbitrii, federatie, alinierea planetelor, [introdu aici orice]...
Victoras cel putin vede lucrurile obiectiv. Si oricine are minte le-ar vedea la fel. FCSB canci investitii, canci echipa, canci joc. Doar vedete expirate ce se intorc in Romania cu coada intre picioare, eterne talente neconfirmate, si infractori care nu stiu de unde sa mai produca cate un leu. Asta-i adevarul, si din pacate nu numai la FCSB. Asta e nivelul in tot fotbalul autohton (si de aia nu avem noi multi arbitrii pe afara). In fiecare an, cade cate o gasca (echipa e prea mult spus) de fraieri, in sensul in care nu isi indeplinesc obiectivele (fixate nerealist raportat la resurse). Anul asta din ce se pare, e randul FCSB. This post has been edited by RZV: 26 Apr 2016, 12:51 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
OK...babeste.
![]() Poti pierde (in adevaratul sens al cuvantului), ceva ce n-ai avut? Elaborat: FCSB-isti declara ca au pierdut campionatul. Atata vreme cat nu au fost lideri, au avut doar sansa sa se bata pentru castigarea acestuia. Au fost urmaritori daca vrei. Poti sa declari, din postura asta, ca ai pierdut campionatul? Io nu prea cred. Poti declara cel mult ca ai pierdut lupta de urmarire a leader-ului. Doar daca FCSB castiga campionatul, se poate spune ca cineva a pierdut campionatul, si acel cineva e Astra (deaorece ei au fost leaderi din etapa a 6-a si pana in prezent, cand aproape ca au in buzunar medaliile). Mai clar de atat (dmpdv) nu pot explica. ![]() This post has been edited by RZV: 26 Apr 2016, 13:05 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Nasol.
Pentru că nimeni altcineva decât Steaua n-a pierdut campinatul, ei fiind, _încă_, campionii de anul trecut. Mai clar de atat (dmpdv) nu pot explica. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
RZV |
![]()
|
@Dragos
Diferite feluri de a ne raporta la aceeasi situatie de fapte. ![]() Tu, prin prizma campionatului trecut, eu prin prizma evolutiei campionatului actual. Cred ca amandoi avem partea noastra de dreptate. @Ady De ce crezi tu asta? Asa vad io lucrurile. Asta e obiectivitatea mea, care poate fi diferita de cea partinitoare (prin prisma preferintelor clar enuntate) a ta. Eu chiar nu dau nici un leu pe nici o echipa din liga 1 (FCSB, Astra, Dinamo, etc.). This post has been edited by RZV: 26 Apr 2016, 13:15 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Pana in prezent decat locul unu la finele sezonului regulat, si pozitia de leader de-a lungul intregului campionat (incluzand paly-off-ul).
L.E. Otelul a pierdut titlul in sezonul 2012-2013? Asta ca sa fim clari in exprimare. ![]() ![]() This post has been edited by RZV: 26 Apr 2016, 13:22 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 26 Apr 2016, 13:50) Canci-ul ala a fost cel mai mare din Liga 1. 26 Apr 2016, 14:31: QUOTE(RZV @ 26 Apr 2016, 14:11) Asta e obiectivitatea mea, care poate fi diferita de cea partinitoare (prin prisma preferintelor clar enuntate) a ta. Pai golurile alea au fost sau nu anulate aiurea? Sau sunt eu partinitor? This post has been edited by ady77: 26 Apr 2016, 13:31 |
--------------------
|
RZV |
![]()
|
Pai si doar golurile alea au facut diferenta de-a lungul unui campionat intreg? Serios? Marea si trambitata FCSB, cu obiective glorioase si blazonul in vant, sta in golurile alea? Altii n-au avut goluri valabile anulate, sau alte greseli de arbitraj in defavoarea lor?
![]() Asa jos s-a ajuns, sa dam tot timpul vina pe altii pentru nerealizarile noastre? Hai, ma.... ![]() Ar fi trebuit sa maturati cu aialalti pe jos, de la inceput si pana la final fara dubii, la pretentille pe care le anunta gasca de infractori de la conducerea FCSB. Nu sa stati la mana unui gol anulat sau nu. Despre ce vorbim aici? This post has been edited by RZV: 26 Apr 2016, 13:41 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adi, decat BECALI Gheorghe, Victor, Ioan si putin Ana Maria Prodan.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
Despre cat de obiectiv esti.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:38 |