fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Victoras, da' la primul gol Tatarusanu nu prea era-n 6m...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tatarusanu era cam pe jnde trebuie, da' n-a vazut mingea, a intins miinile pe linga ea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mie mi s-a părut că aș fi fost eu acolo.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(gabize @ 10 Jun 2016, 23:10) ...io zic că arbitrajul ne-a avantajat puțin. Am avut un penalty ușor obținut. În rest, gafe de arbitraj puține și distribuite destul de echutabil. Maniera de arbitraj a fost penibilă - faulturi clare neacordate, lăsat jocul liber, dar în careu, a judecat ca la basket. Dacă intra StMărtean, cred că era numai pe jos, fără să i se acorde vreun fault. În mare, joc prost și rezultat prost, dacă se termina meci egal era meci prost, cu rezultat bun. Sper să jucăm fotbal în următoarele 2 meciuri, nu tactica secretă a noastră, filmată pe ascuns de francezi la antrenamente: pas la Raț, care o aruncă 40-50 de metri, numai pe sus, spre un centru atacat izolat. Tata Puiu fiind contemporan cu Waterloo,ma mizat pe tactica engleză. Din 100 de centrări (vericalizări?) ale lui Raț, 95 au fost câștigate de francezi și 5 au ieșit afară... Spectatori formidabili, care n-au avut parte de un joc pe măsură, nici din partea Franței. This post has been edited by nasty: 11 Jun 2016, 11:31 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Jun 2016, 08:37) Cam asa a parut, ca efectiv n-a vazut mingea! Macar daca dadea cotul spre spate ii frigea frantuzului una in figura! ![]() Arbitrajul a fost nitel frantuzesc, da' nici n-aveam mari asteptari cand am vazut cine arbitreaza! Bine, fiind meciul de debut al campionatului probabil ca nu putea fi chiar pe fata dar tot ne-a ras de inca un penalty sau macar o lovitura libera la Andone in careul francezilor plus vreo doua cartonase date pe "ochi frumosi"! Dar deh, "traiasca prietenia intre popoare"! ![]() Pe mine ma distrau ai nostri la unele sprinturi ale africanilor, pardon, "francezilor", li se termina bateria la jumate! Pana mea, cum naiba sa te pui cu aia care pana acum doi trei ani fugeau de lei in savana?? ![]() Lupta pentru supravietuire e cel mai important factor in dezvoltarea abilitatilor sportive! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Toata lumea cam fuge de lei in ultima vreme.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Era sa fie dar ca de obicei nu a fost.Portaru nostru a iesit ca o domnisoara la primu bal. I-a mai iertat unguru de un 11 ne-a cadorisit cu unu. Franta neasteptat de anchilozata. Cand si cand se mai trezeau si ii faceau pe dacoromani jaloane.Bine ca au nejucat aia si RO scapat onorabil.Acu sa vedem daca reusesc bajetii ceva cu swiss si cu arnautii.Cel putin in grupe e ca premiile in clasa I . Toti capata.
![]() PSBre cum pana mea sa nu-i blochezi copita la " galul " ala cand stiu si sugarii ca de acolo trage la vinclu. PS2 Pe dolce se dau toate meciurile? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Dolce da toate meciurile
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O sa pun sarma de la ei in fonctiune.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Apropo de transmisia meciurilor: bulangii de bulgari primesc moka de la BNT - televiziunea nationala, toate meciurile. Au monopol cica
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 11 Jun 2016, 11:42 |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Jun 2016, 08:49) Ii da chiar bine https://www.facebook.com/juanfrancisco.mart...02526486634902/ |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da tovarăși, Payet a prins meciul vieții, eurogol plus centrarea de la primul gol.
Acum, despre presupusul fault de la primul gol, eu zic că nu prea a fost. Am studiat reluările. Tătă și frantuzul sar la aceeași înălțime, unul lângă celălalt. Frantuzul îl incomodează pe Tătă cu umărul, ăsta-si dă cu stânga-n dreapta, gol. Dar totul la 7 metri de poartă, adică în afara careului mic (unde-i protejat portarul). Ungurul s-a văzut că lasă jocul mai liber și nu fluieră orice contact. Așa că asta e. Tătă a ieșit cam cu frică, la fsze de-astea, ca portar, întâi pui cotul în gâtul adversarului, apoi prinzi sau respingi beșica, Țețe Moraru ar putea să-l învețe ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vezi în linku pus mai sus, se vede clar cum îi dă cu cotu în mână , nu Tataruseanu își dă cu stânga în dreapta. Dacă arbitru o văzut sau putea vedea... îi partea a doua, oricum penaltiul l-o dat extrem de ușor, poate în compensație.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DragosP |
![]()
|
Încep să crec că tu ai o viziune deosebită asupra lumii, mă Serje.
Unde vezi tu "ușor" acordat 11m? A fost fault vizibil din Budapesta, Ezra a pus piciorul unde nu trebuia și gata. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Serje |
![]()
|
Crezutu îi pe gratis....așa că tu poți crede ce vrei. Fotbalul îi un joc bărbătesc, nu de fetițe plângăcioase care un doi se arunca si se plâng de zici ca i-o pălit cu barosu....
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai Serje, daca il luai pe ala la puricat avea urme de crampoane peste genunchi, ce naiba!
Sa mai zic ca hunul "n-a vazut" faultul la Andone din prima repriza?? De primul gol nu mai zic, ca ai pus link direct, se vede clar! Asta e, cand ai arbitri din tara "vecina si prietena" shit happens! 1-1 era decent, 2-1 impotriva Frantei si arbitrului, c'est la vie! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca nu-i zicea ala de tusa, nu-l dadea.
Asta e, poate o sa se miste toti mai cu talent datile viitoare, si poate e si "tata chicken" mai inspirat cu primul 11. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
Putem bate o echipă magrebiană ca asta:Djourou, Rodriguez - Behrami, Dzemaili, Xhaka - Shaqiri, Seferovic, Mehmedi?
Mai lipsea Turckylmaz... O parte din ei sunt jucătorii naționalei Under 17, care au devenit campioni mondiali la juniori în 2009. This post has been edited by nasty: 11 Jun 2016, 16:52 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 11 Jun 2016, 16:38) Încep să crec că tu ai o viziune deosebită asupra lumii, mă Serje. Unde vezi tu "ușor" acordat 11m? A fost fault vizibil din Budapesta, Ezra a pus piciorul unde nu trebuia și gata. Așa clar a fost? ![]() QUOTE(maho @ 11 Jun 2016, 17:33) This post has been edited by ady77: 11 Jun 2016, 18:42 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Markos @ 11 Jun 2016, 15:57) QUOTE(Serje @ 11 Jun 2016, 16:09) Cam asta ziceam că am văzut și eu. Dar repet: dacă-i în afara careului de 6m, se dă fault doar dacă-i dă cu cotu-n gură (în condițiile unui arbitraj mai liber). Căci, vorba ta.. QUOTE(Serje @ 11 Jun 2016, 16:56) This post has been edited by Markos: 11 Jun 2016, 19:03 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
A intrat cam moale la minge, probabil nu se aștepta să aibă contact direct cu adversarul, era setat doar să prindă mingea. Dacă și-ar fi pus în cap s-o "boxeze", alta ar fi fost forța la nivelul brațelor și poate alt deznodământ.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Era pe digi stop cadru cu faza - in careul de 6 m.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Exact. Pe la 7 metri a fost.
Și ca idee: portarii cam sunt menajați de arbitri la intervențiile în aer din careul mare, deși regulamentul nu le acordă avantaje între 6 și 16 m. Adică să nu bage adversarul în spital, în rest se trece cu vederea. This post has been edited by Markos: 11 Jun 2016, 19:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Grecule dă-o-n PLM, ala e e fault oriunde, nu doar în careul de 6m.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
La un duel aerian, un cot în mâinile adversarului nu prea mai e fault, măi ady.
Tătă trebuia să se suie peste ăla. Eventual un genunchi în splină. This post has been edited by Markos: 11 Jun 2016, 19:19 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:51 |