fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
ICET |
![]()
|
||
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot ce pot spune este ca tot rupti in fund am ramas.
Pana nu ne vom schimba mentalitatea si ne vom prezenta la costum atat la presedintele Romaniei, la Sevilla, la Milano si mai ales la Facaienii din deal (din respect pentru adversar), din afara tarii tot ca niste ciobani vom fi priviti. Ai nostri nu puteau imprumuta obiceiuri (sa nu le zic maniere) de la ai mari. ![]() Sambata am vazut si eu stirile. L-am vazut pe Razvan Lucescu vorbind, l-am vazut pe Cosmin Olaroiu vorbind si apoi uite vorbeste si Banel Nicolita ... ![]() ![]() Asta e. Totul tine de respectul fata de ceilalti si in primul rand de respectul fata de tine. P.S. La nivel de cupa UEFA nu exista "nu am avut". This post has been edited by madhorsefuzzy: 22 Mar 2006, 00:43 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci ai fost super tare la faza cu africanul din bananier!
![]() Faza cu "suporterii" chiar nu o stiam si pur si simplu ma dezgusta atitudinea lor. Sincer , dintre Steaua si Rapid sper sa castige echipa cu suporterii cu cei mai multi neuroni. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
bucsa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 January 06 From: Husi ![]() |
La cum a jucat rapidu cu petrolu,cred ca i bate pe steaua
This post has been edited by bucsa: 23 Mar 2006, 18:02 |
--------------------
nissan
1300
- 1-B-78769 username:bucsa
password:password |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da Rapidu a jucat cu cineva in a doua repriza??Nu de alta dar au cam fost singuri pe teren dupa ce au obosit gazarii,ca sa nu mai zic de faptul ca petrolistii nu au fost in stare sa bage gol si cand au fost singuri cu portarul.....Dar asta e,norocul cheferistilor ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pariez pe Rapid ca merge mai departe.
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
VECTOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 February 06 From: constanta ![]() |
si eu tot pe rapid pariez. in schimb sper sa castige farul constanta cupa romaniei.
![]() |
--------------------
renault
megane II sedan
- CT-06-. . .
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu sper ca mearga mai departe STEAUA in uefa si rapid sa castige cupa romaniei, ca la anul sa intre iar in astia din vest, ii faca bucati.
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum joaca acum Steaua si Radid, normal ar fi sa cistige Rapid.
Steaua este insa imprevizibila. Daca prinde o zi buna bate si Realul (vorba lui JJ). Tinind insa seama ca atacul Stelei e la pamint iar Rapidul tocmai acolo exceleaza, eu cred ca treaba-i clara! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Fara intentii de publicitate, mi se pare o idee foarte eleganta...
http://www.advicegroup.ro/finala.html |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
SilviuB |
![]()
|
QUOTE(costi @ 24 Mar 2006, 14:53) Dupa cum joaca acum Steaua si Radid, normal ar fi sa cistige Rapid. Steaua este insa imprevizibila. Daca prinde o zi buna bate si Realul (vorba lui JJ). Tinind insa seama ca atacul Stelei e la pamint iar Rapidul tocmai acolo exceleaza, eu cred ca treaba-i clara! Ai zis de atacul lui rapid, dar de apararea Stelei nu zici nimic ? |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
O fi avand rapidu atac, da in aparare sunt varza.
Oricum, io ma oftic ca nu joaca Steaua in Ghencea ca atunci eram sigur de calificare. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
QUOTE(costi @ 24 Mar 2006, 16:53) Dupa cum joaca acum Steaua si Radid, normal ar fi sa cistige Rapid. Steaua este insa imprevizibila. Daca prinde o zi buna bate si Realul (vorba lui JJ). Tinind insa seama ca atacul Stelei e la pamint iar Rapidul tocmai acolo exceleaza, eu cred ca treaba-i clara! Costi,jos palaria,intru totul de acord cu tine. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce s-a intimplat cu suporterii Dinamovisti ca am vazut la TV ca in loc sa se uite la meci se tavaleau prin nisip pe linga stadion?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
n-am vazut meciu. iar au avut "javrele" bulan, au cotizat iar la arbitru, sau chiar au castigat meritat cu coronita si felicitari ?
This post has been edited by Cornel001: 25 Mar 2006, 23:14 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Clar au cotizat la arbitru. Au marcat cu mana (Zicu = Maradona 2) si dupa aia arbitrii au anulat golul Farului pe motiv necunoscut ... mi-e scarba de formatia asta care se vrea europeana numita Dinamo.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Golul constantenilor a fost anulat pe motiv de offside si, din cite am vazut. asa a fost, insa cu citeva secunde inainte de golul lor un dinamovist pusese mina pe minge in careu, nu mai retin care dintre ei a fost. Oricum azi au jucat cam mult cu mina!
This post has been edited by kaspersky: 25 Mar 2006, 23:37 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Ce s-a intimplat cu suporterii Dinamovisti ca am vazut la TV ca in loc sa se uite la meci se tavaleau prin nisip pe linga stadion?>>
I-au ajutat pe jandarmi sa se mai dezmorteasca putin .. si asa era frig ca dracu' afara ![]() Legat de gol .... a fost hent se pare la zicu, dar inca nu a fost nici o reluare 100% concludenta. Inainte de gol in schimb a fost hent in careul dinamovist, si tit Gurita si-a luat galben pentru proteste. La fel se pare ca a fost hent la faza in care s-a anulat golul farului. A fost offsaid, pentru cei care nu sunt lamuriti. Ce m-a stresat cel mai tare a fost declaratia lu Ion Marin: "a fost o victorie meritata, elevii mei au jucat foarte bine", asta dupa 30 de minute in care mingea nu a trecut in jumatatea farului ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
furceag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 10 September 05 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 25 Mar 2006, 21:50) Ce s-a intimplat cu suporterii Dinamovisti ca am vazut la TV ca in loc sa se uite la meci se tavaleau prin nisip pe linga stadion? ![]() Cred ca erau obositi de pe drum. Nu cred ca a fost hent la Zicu, dar la golul Farului sigur a fost ofsaid (daca nu o fi fost hent inainte. Greu de spus) |
--------------------
-
-
- -
|
|
kaspersky |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba lasati pe Dinamo in pace si aveti grija de pastorii vostri ca sunt la zdub, poate urmeaza si corsicanu, gigel, iancu, copos .... uite asa ramane turma fara obiect de activitate!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 26 Mar 2006, 01:28) Clar au cotizat la arbitru. Au marcat cu mana (Zicu = Maradona 2) si dupa aia arbitrii au anulat golul Farului pe motiv necunoscut ... mi-e scarba de formatia asta care se vrea europeana numita Dinamo. Clar au cotizat... ![]() Da' normal, cind ciobanii zic ce zic turma ce sa faca si ea?... |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Nu cred ca a fost vreo eroare de arbitraj acolo, dinamo a avut noroc porces si asta e. Nu asta e important, ceea ce s-a intamplat cu suporterii e grav, iar masurile trebuie sa fie in consecinta. Nu inteleg de ce suporterii echipelor bucurestene sunt asa de violenti, in provincie nu e asa(craiovenii mai au probleme). Mie tema insa sa nu se molipseasca.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Noroc porcesc e bine spus.
La Zicu nu mi s-a parut a fi hent,e drept ca nici o reluare din cate am vazut nu era destul de concludenta. La golul Farului,clar off-side,hentul care-l invoca lumea pe aici la Moti a fost involuntar,omul era in cadere libera intr-un duel cu nu stiu care constantean,putea fi fault in atac inainte de hent,off-side,preluare curioasa a lui Gurita,gol. Despre suporteri nu mai are rost sa zic ceva. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Suporterii dinamovisti au fost provocati
![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
ICET |
![]()
|
Declaratie ca cea a lui Ion Marin de dupa meci cred ca nu o sa mai aud niciodata sau cine stie poate tot dupa un meci "adevarat" ca cel de aseara a lui dinamo!Chiar nu va este clar?Dinamo trebuie sa i-a campionatul anul asta!Cum?Prin orice mijloace ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
kaspersky |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Am fost io la meci. Furt pe fata!!! In afara de faza golului lui Zicu, au mai fost o gramada de decizii luate aiurea. La golul Farului nu stiu ce sa zic ca n-am fost atent da ziceau unii prin tribune ca a fost penalty.
Oricum, dupa meciul asta tare imi e frica de ce o sa se intample in UEFA. "Suporterii" dinamovisti au venit doar ca sa distruga peluza si sa se bata cu jandarmii. Din primu minut au inceput sa rupa scaunele si sa se bata...cand au intrat jandarmii in ei tot stadionu era in extaz. ![]() Oricum, cred ca e clar pentru toata lumea ca anu asta dinamo o sa ia titlul...asa cum a zis capatanosu ala de borcea. Arbitrajul la pamant...daca nu se iau masuri o sa iasa nasol de tot. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 26 Mar 2006, 19:23) Ca bine zici tu! De Dinamo ar trebui sa aiba grija comisia de disciplina de la LPF dar, hoops, cine-i acolo? Ursu, alt dinamovist! Uite si surpriza!Potaile vor scheuna la poarta doua etape dar raman afara si iubitorii adevarati de fotbal ![]() La cum arata animalele alea care se autointituleaza suporteri si la comportamentul lor ar trebui dusi la taiat sare ptr. douazeci de campionate.O mare vina o au si "conducatorii "de club ei sunt primii care ar trebui sa se ocupe de comportamentul suporterilor dar in multe cazuri ei dau tonul...Din cauza unor asemenea specimene care nu au decat alcool praf si bataie in cap sufera si adevaratii suporteri si iubitori de fotbal.Imi place modul de discutie al politiei engleze cu hooligans:trec dus intors prin si peste ei cu politia calare. Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:11 |