fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iordanescu merita din plin toate gradele militare pt. Performantele obtinute cu Steaua si nationala spre deosebire de tot felul de penibili basisti care au primit diverse grade militare si a caror singur merit e ca au ridicat in slavi baseaua si gasca de infractori.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 21 Jun 2016, 12:18) Cine altcineva a mai vrut sa fie selectioner dupa pitzi? Imi pare mie ca toti s-au dat loviti, ca lovele, ca arapia sautita, alea alea 21 Jun 2016, 12:38: QUOTE(luck33ro @ 21 Jun 2016, 12:19) ierea decat mijlocaj, n-a avut functie de conducere.. This post has been edited by neumann: 21 Jun 2016, 11:38 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu s-a bagat in politica... nimic nu stiti
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Altii demisioneaza..
QUOTE Selectionerul Rusiei, Leonid Slutski, si-a anuntat demisia la conferinta de presa de la finalul partidei cu Tara Galilor, pierduta la scor de neprezentare de jucatorii sai (3-0). Rusia a terminat pe ultimul loc Grupa B de la Euro 2016, cu un singur punct, si a fost eliminata din competitie. "Vreau sa-mi cer scuze fanilor prezenti pe stadion, dar si celor din Rusia pentru prestatia noastra din acest meci si de la intreg turneul final. Imi asum aceasta responsabilitate. Am avut suficient timp pentru a cauta cei mai potriviti jucatori, iar daca nu am facut cum trebuie asta, atunci este doar vina mea. Trebuie sa vina altcineva si sa preia nationala, mai ales ca turneul final de peste doi ani va fi la noi, in Rusia", a declarat Slutski. Si antrenorul Ucrainei, Mihail Fomenko a anuntat ca isi va prezenta demisia dupa ultimul meci din grupele Euro 2016. Cu niciun punct acumulat in Grupa C de la Euro 2016 si deja eliminata din competitie, Ucraina va evolua contra Poloniei, de la ora 19:00, pe Stade Vélodrome din Marseille. "Ce sens mai are sa continuu, dupa ce am ratat obiectivul stabilit pentru acest turneu?", a spus Fomenko pentru postul ucrainean de televiziune "Football"- Digi Sport. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rusnacul și-a dat rapid demisia ca sa nu-l trimită puțin la munca silnica in siberia,desi nici așa nu cred ca scăpa.
Alibleg la accidentare arata ca o balena eșuată...legendele sumudicilor et comp cu 80-85 kg ale aliblegului sunt povesti nemuritoare- cu siguranță depășește bine de tot suta de kile. This post has been edited by tony-s: 21 Jun 2016, 13:42 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pe cand Tatapuiu va fi premiat pentru participare la CE
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
De data asta e corect puțin=putin.
Ps scriu de pe mai multe - telefoane,tableta....si de pe handroid nu mai stiu cum se scoate....la apple am renunțat după ce i-am spart ecranul dupa vreo 3 luni,e de rahat handroidul da' macar nu-mi mai pare rău când ii sparg ecranul. This post has been edited by tony-s: 21 Jun 2016, 13:59 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE ,e de rahat handroidul da' macar nu-mi mai pare rău când ii sparg ecranul. Asa am zis si eu cand am renuntat la nokia ![]() 21 Jun 2016, 15:12: QUOTE(Markos @ 21 Jun 2016, 14:09) Deci realizezi ca pitzi i-a lasat cu cooru-n balta in mijlocul campaniei, ca asta ne-a calificat la euro (olanda, aniuan) si ca de bine, de rau n-am luat-o cu 3-0 de la vreo echipa de negrii.. This post has been edited by neumann: 21 Jun 2016, 14:12 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Lasa-l si pe Pitzi ca si ala ne-a facut de rahat la penultimul CE
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Imi place cum sare omul nou in apararea lui Arsenie Floca al mic.
Neumanne, asta nu stia fotbal nici cind era pe teren, in calitate de veanic titular. El, Dinu, Lucescu. Partidul dadea o lista scurta, cu trei nume. Restul punea selectionerul vremii. Tie nu-ti pare asa, un picuț autist? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici n-au nevoie, ei merg cind vor la olimpiadele dintre Atena si Sparta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Atena e nume de femeie serioasa da Sparta e porecla de centurista.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
greci, albanezi aceeasi Marie
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Spanea ie bine? Optimi cu Italea?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-are rival, domina copios fotbalul mondial.
![]() Si croatii si-au odihnit juma' de echipa ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
tony-s |
![]()
|
Spania s-a batut singura...va avea meci greu cu Italia insa cred ca se va califica mai departe...si-n una cu 4 ani Spania a început europeanul cu o înfrângere in fata elvetiei iar apoi a câștigat europeanul - daca e sa pierzi important e s-o faci atunci când nu prea contează - in grupe.
This post has been edited by tony-s: 22 Jun 2016, 11:47 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.554 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 21 Jun 2016, 11:31) Iordanescu merita din plin toate gradele militare pt. ...ca a ridicat in slavi baseaua si gasca de infractori. E posibil să aibă chiar și doctoratul, eventual în fotbal http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp...&cam=1&leg=2004 ... ..... Aici ai avut în sfârșit dreptate, Iordănescu l-a susținut pe Băsescu: http://www.zf.ro/politica/ziua-generalilor...basescu-4965836 This post has been edited by nasty: 22 Jun 2016, 10:48 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bion |
![]()
|
Bre cehii aia parca erau romania.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
luck33ro |
![]()
|
Unguru preten cu Tonelu
Asa ceva.... ![]() Tonele ia zi ma, carpele alea de unguri pe ce loc in grupa terminara? ![]() nici CR0,7 nu e prea vesel: This post has been edited by luck33ro: 22 Jun 2016, 19:43 |
--------------------
**
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
FA BU LOS !
3 islandezi in minutul 94 alearga de parca atunci a inceput cursa de 100 de metri plat si inscriu golul victoriei. Baaaa Alibeg & Co., poate daca schimbati si voi ceafa de porc cu peste alergati si voi asa... Dincolo alt meci in care s-a alergat ca la balamuc...Ungaria - Bortugalia 3-3. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Merg mai departe: Polonia,croația,tara galilor,belgia,slovacia,spania,Franța si anglia.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Deci slovacii ne scapă de nemți. Era și timpul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Zi merci ca ne scapa beljienii de hunguri...
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 23:24 |