fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Am fost echipa mai buna. Am depus multe eforturi, am atacat si am fost buni la duelurile om la om. Am avut ghinionul de a primi gol din penalti cu un minut inainte de pauza. Am avut ocazii, dar nu am reusit sa inscriem. Astazi nu am avut noroc. In 2002 si in 2012 cand am fost eliminati adversarele erau mai bune decat noi. Astazi am fost mai buni decat francezii, insa rezultatul nu este in favoarea noastra. Am dominat Franta in mare parte la jumatatea terenului, dar nu si in zona portii. ![]() This post has been edited by Markos: 8 Jul 2016, 10:52 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dixit Iordanescu? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sa-si fi dorit francezii mai mult victoria?...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Aia e, a uitat sa dea cu mana pe la noroc.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
tudy antrenor!!
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Haidi bre, ca hentul fu clar. Ca a fluierat ala oarecum mai tarziu, nu-l face mai putin hent.
Intradevar, in afara primelor minute din ambele reprize, Germania a dominat meciul, dar totusi fotbalul se joaca pe goluri. Sincer eu nu am vazut nici un penalty pentru nemti. |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Riiight! Clar ca buon giorno!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu vorbești serios? Nu ai văzut ca a dat cu mâna?
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
Garett, cam bați a frumos si tânăr...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
luck33ro |
![]()
|
tanar, frumos si liber vrei sa zici (exbasist)!
This post has been edited by luck33ro: 8 Jul 2016, 19:13 |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Alt supraponderal...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
Se mai joaca finala mica?
|
--------------------
**
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
bulangii
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Finala mica e diseara, Franta-Portugalia.
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Urât a intrat ăla micu', Payet..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Decisiv.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
Au mai multe sanse portughezii fara Valorosu ...
|
--------------------
**
|
|
cdadan |
![]()
|
Iaca poznă.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ce v-am zis...
![]() |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre v-am mai zis . Se schimba fotbalul . Gata cu vedetele castiga truditorii ,ECHIPA.
Cred ca daca Ronaldo juca portughezii pierdeau.Dupa iesirea frezatului Purtugal mi-a devenit fffff simpatica. Cat a jucat Ronaldo au asteptat sa faca el jocul si au avut prestatii penibile si au castigat cu noroc chior. Portugalia a jucat un singur meci dar ce joc si a castigat. Paradoxurile fotbalului. 11 Jul 2016, 00:44: Urmeaza Olilmpiada. ![]() This post has been edited by bion: 10 Jul 2016, 23:44 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
luck33ro |
![]()
|
Daca luam o medalie acolo mare lucru
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
La fotbal?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
la orice
![]() |
--------------------
**
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cica messi si acuma planje.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
neumann |
![]()
|
ca i-au dat doi ani cu suspendare?
nalta ordine de idei, portugalia a jucat o poola. Statisticile dupa noojdeminute aratau cca 40% posesie, 1 conrner, o lovitura, 3 suturi spre puarta. Numa ca a fost cam asa, talienii au avut boolan, da s-a terminat cu nemtii. Boolanu nemtilor s-a terminat cu arbitru de rahat in meciu cu francezii. Iar francezii, obisnuiti cu pomeni, au ramas si ei fara boolan in finala. Pe bulan il gasiti in Congo, barul ala din ferentari. |
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 18:03 |