DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1824 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> fotbal

kaspersky
post 26 Mar 2006, 19:23
Post #571

maistru Zen

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Hmmm, acum vad pe A1 cam ce s-a intimplat la Farul - Dinamo!!! blink.gif RUSINE fanilor (daca pot fi numiti asa) care-si fac de rahat echipele si fotbalul romanesc!!!
Iar am aparut la REUTERS

PS: Am vazut ca a lesinat o femeie din grupul suporterilor dinamovisti. Cum naiba au curajul femeile sa mearga cu descreieratii aia?????

This post has been edited by kaspersky: 26 Mar 2006, 19:25

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bion
post 26 Mar 2006, 19:32
Post #572

Membru autentic

From: TM

QUOTE(kaspersky @ 26 Mar 2006, 21:23)
Hmmm, acum vad pe A1 cam ce s-a intimplat la Farul - Dinamo!!!  blink.gif RUSINE fanilor (daca pot fi numiti asa) care-si fac de rahat echipele si fotbalul romanesc!!!
Iar am aparut la REUTERS

PS: Am vazut ca a lesinat o femeie din grupul suporterilor dinamovisti. Cum naiba au curajul femeile sa mearga cu descreieratii aia?????
*

E o categorie speciala de adevarate doamne smile.gif care de obicei tin pasul fara probleme cu gentlemanii care le insotesc.
cu stima
bion
PS lipsesc 115 minute ,am putintica treaba dry.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Radduu
post 26 Mar 2006, 19:40
Post #573

Membru autentic

From: Bucuresti

Lasa ca nici cu jandarmii nu imi este rusine. Aveam vreo 14 ani cand am fost la un meci pe steaua si vroiam sa merg la peluza si treceam prin fata stadionului, la care un jandarm burtos ce imi zice: Ce cauti bah, vrei sa iti dau o casca in gura? Eu aveam 14 ani, iar el in jur de 30. Ar trebuii sa ii puna macar sa termine cele 8 clase obligatorii. mellow.gif

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
little sam
post 26 Mar 2006, 19:49
Post #574

Membru incepator

Pai pana nu se lasa cu "omor" in genul politiei din Anglia, cam ce spune bion, nu cred ca acest gen de suporteri va disparea din tribunele stadioanelor. Raman totusi la ideea de colaborare dintre cluburi si galerii pentru evitarea unor viitoare incidente de acest fel.Grupurile perturbatoare sa fie excluse din galerii si sa li se interzica accesul pe stadioane.

--------------------
logan preferance - CT-62-SMA
Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
+
VECTOR
post 26 Mar 2006, 20:09
Post #575

Membru incepator

From: constanta

"suporterii" aia infierbantati care au distrus stadionul ,ar trebui trimisi sa faca dus la rahova sau la poarta alba pentru vreo 2-3 ani si sa vezi ce domnisoare stilate si cuminti se intorc de acolo. cu cativa pumini si cu o amenda de 2 milioane nu o sa-i linisteasca niciodata.
avea dreptate tolontan la stiri cand spunea ca aia nici nu stiu sa enumere primul 11 al lui dinamo,dar se autointituleaza suporteri.nu sunt decat niste salbatici retardati.

--------------------
renault megane II sedan - CT-06-. . .
+
TheSaiLor
post 26 Mar 2006, 22:58
Post #576

Membru autentic

From: Constanta

<<La TV au dat nu stiu cite reluari si tot nu poti fi 100% sigur ca a fost>>

<<La Zicu nu mi s-a parut a fi hent,e drept ca nici o reluare din cate am vazut nu era destul de concludenta>>

Am vazut azi cateva reluari la Minutul 91 si se vedea clar ca a preluat cu mana. La fel au vazut si cativa dintre prietenii care au fost la meci si au stat la peluza, chiar in spatele portii la care ataca rapidul atunci.

P.S. Nu am nimic cu Dinamo, dar totusi prea se leaga unele chestii cateodata. Iar daca respectivul care se referea la turme si mai stiu eu ce grupari de animale tintea si spre mine .... cu regret ii spun ca e berbec sef. Mi se rupe de Becali si ai lui. Tin cu Steaua ... dar mai tare tin cu Farul.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
kaspersky
post 26 Mar 2006, 23:18
Post #577

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(TheSaiLor @ 26 Mar 2006, 22:58)
La fel au vazut si cativa dintre prietenii care au fost la meci si au stat la peluza, chiar in spatele portii la care ataca rapidul atunci.
*

Ptiuu, da' ce-a cautat Rapidu' la Constanta?

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
SilviuB
post 27 Mar 2006, 06:52
Post #578

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Niste huligani ordinari, betivi si drogati in cica ,,galeria" lui dinamo. Nu a-ti vazut ce aroganti erau cand le-au luat interviuri ? ... cica s-au imbatat si cand se imbata se bat intre ei radmasa.gif , de la droguri frate icon_mrgreen.gif ...

Divizia a ar trebui jucata fara suporteri.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
ionutctn
post 27 Mar 2006, 08:08
Post #579

Membru cu TDI

QUOTE(SilviuB @ 27 Mar 2006, 06:52)
Niste huligani ordinari, betivi si drogati in cica ,,galeria" lui dinamo. Nu a-ti vazut ce aroganti erau cand le-au luat interviuri ? ... cica s-au imbatat si cand se imbata se bat intre ei radmasa.gif , de la droguri frate  icon_mrgreen.gif ...

Divizia a ar trebui jucata fara suporteri.
*

Spune si tu ce vina au aproximativ 15000 de oameni care vroiau sa participe la meciul Dinamo vs. Steaua ca 500 de golani s-au batut cu 2 etape inainte? Pai ce dreptate e asta? Adica niste suporteri civilizati nu pot vedea un meci important ca s-au batut unii la Constanta.

Va dati seama ce meci o sa fie ala Dinamo vs. Steaua fara spectatori. Cred ca nu s-a mai intamplat pana acum in istoria confruntarilor directe dintre cele 2 echipe.

This post has been edited by ionutctn: 27 Mar 2006, 08:12

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
Como
post 27 Mar 2006, 08:15
Post #580

Membru autentic

Nu cred ca e cazul sa acuzam doar suporterii dinamovisti. Stiu si matrapazlacuri facute de stelisti, rapidisti etc. Ispravile oltenilor le-ati auzit? Astia te iau la bataie daca porti un tricou rosu sau albastru, sau daca aud Scooter - Maria. Mi-e groaza de ce o sa fie cand ajunge Craiova in A.

Asa sunt unii oameni, atat ii duce capul (sau ce ii mai duce pe ei).

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
sddragos
post 27 Mar 2006, 08:19
Post #581

Membru autentic

QUOTE(kaspersky @ 26 Mar 2006, 18:23)
Ca bine zici tu! De Dinamo ar trebui sa aiba grija comisia de disciplina de la LPF dar, hoops, cine-i acolo? Ursu, alt dinamovist!
*

Asa mare dinamovist e ca le-a suspendat terenul la meciul cu Steaua....

--------------------
Dacia 1310 L 1997, berlina
+
SilviuB
post 27 Mar 2006, 10:55
Post #582

Membru de BUKOWINA

Mai intai ar trebuie ca sefii cluburilor cu suporteri rai sa ii tempereze, nu stiu cum dar ar trebui sa le zica ca nu ii mai primesc pe stadion; ca o echipa iubita ca steaua, dinamo, rapid, poli, craiova, etc. se poate lipsi de 1000 de huligani din sutele de mii de suporteri. Sa intre pe stadion la meci numai suporterii cuminti care vin cu bilet si punga de seminte la meci fara aburi de alcool in cap, creierul tulburat de prafuri, etc.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
BAC
post 27 Mar 2006, 15:00
Post #583

Membru autentic

From: Reghin

QUOTE(ionutctn @ 27 Mar 2006, 08:08)
Spune si tu ce vina au aproximativ 15000 de oameni care vroiau sa participe la meciul Dinamo vs. Steaua ca 500 de golani s-au batut cu 2 etape inainte? Pai ce dreptate e asta? Adica niste suporteri civilizati nu pot vedea un meci important ca s-au batut unii la Constanta.

Va dati seama ce meci o sa fie ala Dinamo vs. Steaua fara spectatori. Cred ca nu s-a mai intamplat pana acum in istoria confruntarilor directe dintre cele 2 echipe.
*

Nu te lua dupa asta, dupa macelul de pe Heysel in Belgia, UEFA a suspendat echipele engleze 5 ani din competitiile internationale, inclusiv nationala. Asa ca nu merge ca uni sunt vinovati si altii nu. Acolo au murit 82 de persoane, nu un nas spart si un ochi umflat. Asa ca daca "suporterii" nostri nu au de gand se reflecteze asupra comportamentului lor, vom juca noi cu noi sau, cum spunea unul la televizor "ne batem noi intre noi,...cu prietenii".

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
GABY IS BACK !
post 27 Mar 2006, 18:57
Post #584

Membru autentic

From: bucuresti - 4

Sunt din Bucuresti, si tin cu una din echipele Bucurestene, nu are nici o importanta care din ele.
Nu am mai mers pe un stadion, la un meci de fotbal de multi ani, pentru ca imi este SCARBA de manifestarile de turma, de violentele verbale si fizice ala "FAN-ilor" de inainte, in timpul si dupa meci.
Am spus ca nu are importanta cu ce echipa tin, pentru ca si sustinatorii echipei mele favorite, sunt de acelasi gen, si chiar si din cauza lor nu mai merg pe stadion.
Ultimele meciuri vazute din tribuna, au fost ale nationalei, si am renuntat si la acestea, cand au ajuns un prilej de masurare a puterilor intre galerii, desi toti trebuiau sa fie acolo doar in scopul sustinerii unei reprezentative....

Caini, legiuni, ultrasi.....toti sunt niste hoarde, prin comportament...

Nu are importanta cine joaca, cu cine, cine castiga, cine pierde... parca este obligatoriu sa se devasteze stadioane, mijloace de transport in comun, masini si magazine care nu au alta vina decat ca se afla "in drumul" fan-ilor, trebuie sa se scandeze, neaparat "M**E XXXXX", adica una din celelalte echipe, ca altfel nu se dovedeste devotamentul pentru echipa iubita, trebuie sa stie toti vecinii, dupa urlete si scandari ridicole, facute pe o voce voit ingrosata ( probabil ca exista si un complex legat de cantitatea de testosteron blush.gif ) cand se intorc, chiar si numai 2 rataciti, de la un meci incheiat tarziu in noapte..."avem echipa...."

Si cred ca as putea continua o ora....

Ce este mai rau , e ca exista o tendinta de "educare" a pustilor, care, inca de la 10-12 ani, ajung sa povesteasca cu mandrie, ce "iures a iesit la meciul X", sau ce au facut cand au iesit de acolo... ce batai au iesit....ce geamuri s-au spart la tramvaie si autobuze..... totul in acest spirit ANIMALIC.... si ce mandrie afiseaza ca au fost si ei pe acolo...caci, direct participanti, simt si ei ca nu sunt inca, dar spera "ca va veni si vremea lor, cand vor devenii suporteri adevarati..."

Sincer, IMI ESTE SCARBA....

This post has been edited by GABY IS BACK !: 27 Mar 2006, 19:04

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
Ciombe
post 29 Mar 2006, 08:37
Post #585

Membru autentic

From: Arad

Lasa ca nici cu jandarmii nu imi este rusine. Aveam vreo 14 ani cand am fost la un meci pe steaua si vroiam sa merg la peluza si treceam prin fata stadionului, la care un jandarm burtos ce imi zice: Ce cauti bah, vrei sa iti dau o casca in gura? Eu aveam 14 ani, iar el in jur de 30. Ar trebuii sa ii puna macar sa termine cele 8 clase obligatorii

Pai asa am luat-o si io cand aveam 16 -17 ani...
Era concert - 3 zile pe stadionul Dinamo.
Io eram intreacat pe acolo, wacko.gif , pur si simplu meream spre casa dupa ce ma interesasem la intrare de pretul biletului - si nu mi-am permis sa dau atat pe el.. . Si de-odata opreste o duba, se deschid usile si coboara in viteza vre-o 15 jandarmi cu PULAnele in maini... blink.gif (probabil ca rokerii se cafteau pe undeva prin zona din spatele stadionului). Repet, meream linistiti pe trotuarul din fata stadionului spre casa, pe Stefan Cel Mare. Si dintr-o data se repede un burtos de gabor la mine, cu PULAnul ridicat si imi foote sec vre-o trei pulane de-alea pe spinare blink.gif . Dupa primul io am ramas nitel uimit, ca ce dreacu are cu mine, la al doilea deja eram ofticat, imi venea sa ma reped sa ii dau un pumn in mecla aia rosie de furie mad.gif , da deja la al treilea deja n-am mai rezistat si am facut cativa pasi, injuradu-l si facandu-l cu oo si cu otel pe bortosul ala... s-a luat dupa mine, da la conditia fizica (adica io aveam acceleratie mai puternica in adidasi biggrin.gif ) io stateam mai bine, tot efectul a fost o ploaie de injuraturi asupra lui.. cand s-a intors, m-am intors si io dupa el injurand.. . si apoi iar s-a repetat faza cu fugitul de gabor... A fost fun.

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
ghiocel
post 29 Mar 2006, 20:48
Post #586

Membru incepator

S-a accidentat Carlos. Nu joaca maine. Naspa moment.

--------------------
dacia Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza 2008, 2001, 2003 - B.--.---
+
pastrama
post 29 Mar 2006, 21:06
Post #587

scursura umana

From: Ct

QUOTE(ghiocel @ 29 Mar 2006, 20:48)
*

Sa-mi &^# *%#@!!! O sa fie naspa de tot daca nu-si revine pana maine!
256.gif

--------------------
Tedei - -
+
ICET
post 29 Mar 2006, 22:38
Post #588

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

Sa speram ca-l "repun pe picioare" doctorii,pana maine seara!

--------------------
FIAT Grande Punto 2006 - B 07 CHE
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
fun-e23
post 29 Mar 2006, 22:47
Post #589

Membru incepator

Nu va fie frica, steaua nu sta intr-un jucator

--------------------
Renault Megane 1.5 80cp 2003
SOLENZA = CEA MAI BUNA DACIE
+
nicolau.cosmin
post 30 Mar 2006, 06:53
Post #590

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(ghiocel @ 29 Mar 2006, 22:48)
*

N-o fi vreo diversiune?

--------------------
Dacia Solenza Scala - GL-05-UJR
Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
+
razzu
post 30 Mar 2006, 23:06
Post #591

.

QUOTE(pastrama_stelistu @ 29 Mar 2006, 21:06)
Sa-mi &^# *%#@!!! O sa fie naspa de tot daca nu-si revine pana maine!
256.gif
*

Mai bine nu-si revenea sad.gif

--------------------
vw golf 2001 - b-99-hyu
Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
+
SilviuB
post 31 Mar 2006, 07:06
Post #592

Membru de BUKOWINA

Tehnicianul echipei din Giulești, Răzvan Lucescu, a comentat la conferința de presă

„ Dacă marcam după ce am primit gol, alta ar fi fost soarta partidei. După pauză a venit de la vestiare un alt Rapid, unul mult mai determinat, lipsit de teama pe care a arătat-o în prima repriză. Cred că am meritat să egalăm și am fi putut chiar să căștigăm avînd în vedere ocaziile foarte multe ratate”

Asta chiar nu se poate abtine de la aberatii din astea ?!?!?!? Rapidul nu a jucat nimic in prima repriza cand Steaua a facut ce a vrut cu ei. Daca dadea Steaua mai multe goluri in prima repriza nu cred ca mai spunea lucescu ceva, erau facuti la psihic rapidistii daca luau cateva goluri in prima repriza. Meciul de aseara s-a jucat in 2 reprize si in una asa cum crede lucescu. Sincer il credeam mai luminat la cap.

Asa antrenor, asa patron sau invers :

„Sînt mîndru de ambele echipe, felicit Steaua și pe Gigi Becali. Cei din Ghencea au fost cel mai periculos adversar pe care l-am întîlnit în Europa. În retur lor le va fi mai greuradmasa.gif
George Copos

Asta nu are nici o treaba cu regulile jocului, chiar nu are habar ca 0-0, scorul de la care pleaca meciul retur o califica pe Steaua ? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by SilviuB: 31 Mar 2006, 07:09

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
GABY IS BACK !
post 31 Mar 2006, 18:10
Post #593

Membru autentic

From: bucuresti - 4

Si s-a terminat si "meciul Mileniului".... wink.gif ...prima mansa....

Si bineinteles, asa cum ma asteptam, imediat dupa meci, au iesit baietii bucurosi, in spatele blocului, langa tomberoane, cu sticlele de bere ( PET-uri de 2 l ) sa "sarbatoreasca"....
Nimic mai frumos...

DAR:
Desigur ca s-a auzit de mult mai multe ori si mult mai tare "M**E RAPID", decat "Hai Steaua", sau "campionii..." sau ... etc.
Suporteri Adevarati !!!
Bineinteles ca pe "voce groasa",...(asta cred ca nu o s-o inteleg niciodata ), probabil ca sa para mai barbati... icon_mrgreen.gif
Dupa care au pus ceva manele la cass-ul masinii ( cu woofer, bineinteles ) ca sa sarbatoreasca mai bine....nu mult, vreo jumatate de ora, totul "stingandu-se" treptat, ca o ( ma scuzati ) erectie "nemotivata".
SUPER !

Dimineata am vazut toate sticlele aruncate in drum, sau peste gard, in curtea bisericii de acolo.... desi erau mai aproape tomberoanele... si ceva boraturi in scara blocului.....ce sa mai domnule... echipa favorita cere devotament... si dovezi serioase de sustinere....

PS: sunt convins ca daca aveau motiv sa iasa rapidistii, era exact acelasi lucru...
Ce este mai rau, zic eu, este ca media de varsta era sub 18 ani.... astia reprezinta generatia urmatoare de FANI . Acuma sa nu credeti ca cei "majori" erau mai cuminti....

This post has been edited by GABY IS BACK !: 31 Mar 2006, 18:20

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
pastrama
post 31 Mar 2006, 23:19
Post #594

scursura umana

Sefu lor, Valvis:
Pe Lia Manoliu o sa castigam pentru ca am demonstrat ca pe stadioane mari jucam foarte bine. Luati ca exemplu meciul cu Hamburg. radmasa.gif
Asa sa fie barosane!

PS: La Hamburg au luat-o cu 3-1. radmasa.gif

--------------------
Tedei - -
+
pastrama
post 1 Apr 2006, 22:26
Post #595

scursura umana

dinamo-Poli Iasi 1-1
168.gif
STEAUA-Otelul 3-0 124.gif

This post has been edited by pastrama_stelistu: 2 Apr 2006, 20:10

--------------------
Tedei - -
+
ghiocel
post 3 Apr 2006, 17:43
Post #596

Membru incepator

La Dinamo a fost demis Marin. A fost numit noul antrenor ... Marin. Hi, hi, hi ! Da Doamne!

--------------------
dacia Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza 2008, 2001, 2003 - B.--.---
+
pastrama
post 3 Apr 2006, 18:38
Post #597

scursura umana

dinamo, pe drumul cel bun! radmasa.gif

--------------------
Tedei - -
+
costi
post 3 Apr 2006, 18:41
Post #598

Membru autentic

sampion lig scrie pe ei !

--------------------
DSN/SLZ
+
bion
post 3 Apr 2006, 18:42
Post #599

Membru autentic

From: TM

pOLI la fel 256.gif
Sucarit bion

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
pastrama
post 3 Apr 2006, 18:47
Post #600

scursura umana

Poli are obiectiv elastic! biggrin.gif
Si catelusii se mai pregatesc vreo 10 ani de sampion lig.

--------------------
Tedei - -
+
1824 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 13:10
Forum Renault