fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce legatura are una cu alta?
Aveau tot dreptul sa fie suparati dupa ce s-a intamplat pe teren!(arbitrajul) |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Om fi noi suporteri, dar parerea mea este ca trebuie sa recunoastem greselile favoritilor, pe teren si in afara lui si sunt sigur ca tu ai inteles ca nu este normal acest comportament, dar nu vrei sa recunosti.
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Logic ca nu e normal ce s-a intamplat dupa meci! dar nici ce s-a intamplat pe teren nu e normal. Sunt tare curios sa vad ce masuri o sa se ia impotriva arbitrului.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Din nefericire jucatorii preiau comportamentul coleric, isteric si violent al lui JJ si MM. Nu asa se castiga si nu asa se contesta. Ce ar fi trebuit sa faca jucatorii nationalei cand au pierdut calificarea? Acum cu mainile taiate vor putea juca urmatorul meci? Cat timp trebuie pt vindecarea taieturilor la vene?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=pastrama_stelistu,6 May 2006, 21:49]
Are dreptate ciobanu ! Astia trebuie bagati la puscarie! Penalty clar+gol anulat pe nedrept...2-1 pentru Steaua si gata! Ca sa nu mai zic de cate ocazii am ratat! Daca ai fi arbitru si ai gresi,te-ai duce la puscarie de buna-voie? Cand arbitrii gresesc in favoarea Stelei,de ce nu faceti memorii la LPF? Ati ratat multe ocazii,dar fotbalul se joaca pe goluri. Radoi,Iacob si portarul Gloriei trebuiau eliminati[rosu direct]. @BAC,toata stima. Astept sa vad ce zice Mitica de la liga despre comportamentul jucatorilor si staff-ului Stelei si sa comparam pedepsele pentru behait dupa victorie si vandalism dupa infrangere[pariez ca Rapid va fi mai aspru pedepsita]. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca Steaua sa nu mai prinda cupele anul acesta!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Da Rapiduletu meu la ce ora joaca?
![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 7 May 2006, 10:42 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
LA 20.30 intrarea libera[s-a prostit Copos?].
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Pe bune? Ma duc la meci daca e asa!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Steaua si-a meritato(bataia) o cauta cu lumanarea de cateva etape. FORZA CEI MAI BUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
St |
![]()
|
Ce am observat in ultimul timp:
1. Mai nou behaitul este interzis. 2.Becali injura ca la usa cortului si foloseste cuvinte jignitoare la adresa rapidului in diferite cantece si nimeni nu-i zice nimic, nu amenda nu nimic. De, traim in romania(continuare o stiti voi ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
pastrama |
![]()
|
rapid-Farul 0-0 !!!
Si STEAUA e din nou favorita la titlu! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Radoi se pare ca va fi indisponibil 3 saptamini, in timpul asta Steaua va juca cu CFR si Sportul. Daca nu cistiga ambele meciuri cred ca Steaua nu va prinde un loc care s-o faca sa participe in cupele europene. Deci grija mare sa nu ramina numai cu titlul de favorita.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
puiu82 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
St |
![]()
|
Mie mi s-a parut ca mai bine ca aseara nu poate juca Rapidul(cu exceptia ultimelor 10 min.) Cum spune asi Razvan Lucescu dupa meciu, ei au facut tot ce le-a sta in putinta, dar ce sa faci daca echipa adversa baga autocarul in poarta?
Si la acest meci au fost unele faze ciudate, la care arbitrul nu cred ca a luat decizia corecta.(in special primul penalty reclamat, actiunea pe parte stanga a lui Negru cred) Sa vedem cum se va termina, poate castiga Sportul ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
[Gusti] |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 6 December 04 ![]() |
sunt stelist si ma doare sa vad ce sa intampla la steaua ... dar asta este ...sper sa nu fiu ipocrit .... dar cand iti merge rau vecinul sare de bucurie ... ca u ai patit-o ...RUSINE celor care s-au bucurat cand Steaua a fost infranta de boro ..
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI. Preference
2007
- ab 03 yab viata e complexa ...fiti optimisti!!!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' geamuri securit nu se mai fabrică?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine crezi ca stie ce e aia rusine cand e vorba de romani(mai exista si exceptii,dar din pacate putine)??Toti au murit de ciuda cand Steaua era la 2-3 minute de finala si au explodat de fericire cand situatia s-a rasturnat!Niciodata,dar niciodata nu o sa ajunga maidanezii sau aviarii sa egaleze performantele Stelei din cupele europene si sa se bucure si ei de succesele lor. Condamn rabufnirile Stelistilor,atat din timpul meciului cat si dupa.chiar daca esti nedreptatit pe fata nu trebuie sa te manifesti in halul asta,trebuie sa dai dovada de inteligenta,dar din pacate asta apare cam tarziu......Oricum meciurile decisive vor fi cele cu Sportul(pt Steaua si Rapid) si Clujul(pt Steaua).Daca noi vom trece cu brio(6 pct)de ele,va mai fi un meci greu cu Vasluiul. Dar decat sa i-a aviarii campionatu,prefer sa fie Sportul pe locul 1 si ma bucur pt ei ca si pt noi. ps..sper sa se repete istoria de anul trecut si sa luam campionatul in ultima etapa ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
puiu82 |
![]()
|
QUOTE([Gusti] @ 8 May 2006, 19:57) sunt stelist si ma doare sa vad ce sa intampla la steaua ... dar asta este ...sper sa nu fiu ipocrit .... dar cand iti merge rau vecinul sare de bucurie ... ca u ai patit-o ...RUSINE celor care s-au bucurat cand Steaua a fost infranta de boro .. AU,pardon BEEEEEEEEEE! Cand Rapidul a pierdut la Bruxelles sau la 2-0 pt.Hamburg,stelistii erau foarte tristi, nu-i asa? ![]() RUSINE celor care nu recunosc ca se bucura cand rivala[le] pierd[e],celor care ii vezi si auzi la radio,tv,'suntem romani,trebuie sa tinem cu steaua' De ce trebuie sa tin eu cu steaua?pt ca joaca in uefa sau cl? Daca joaca nationala,e altceva. fara rusine. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 9 May 2006, 03:23) AU,pardon BEEEEEEEEEE! Cand Rapidul a pierdut la Bruxelles sau la 2-0 pt.Hamburg,stelistii erau foarte tristi, nu-i asa? ![]() RUSINE celor care nu recunosc ca se bucura cand rivala[le] pierd[e],celor care ii vezi si auzi la radio,tv,'suntem romani,trebuie sa tinem cu steaua' De ce trebuie sa tin eu cu steaua?pt ca joaca in uefa sau cl? Daca joaca nationala,e altceva. fara rusine. Uite, eu sunt stelist(desi din respect pentru tata tin si cu Poli Timisoara la care a jucat cand era student si cu Rapid; cu Dinamo nu tin desi am rude care au fost in conducerea clubului pe vremea lui Ceausescu si putin dupa "revolutie" iar Ministerul de Interne imi provoaca repulsie cu tot ce tine de el) si in cupele europene tin cu toate echipele romanesti! Capisci! Nu te pune nimeni sa tii cu Steaua sau Dinamo sau altcineva in afara de Rapid, atunci cand joaca afara, aici e chestie de patriotism! Ce, numai nationala inseamna Romania? Asa ca cel putin eu am fost trist cu adevarat atunci cand Dinamo sau Rapid au pierdut! Numai cand ma gandesc la golul ala din ultima secunda a lui Dinamo si mi se urca sangele in cap si acum!!!!!!!!!! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ICET @ 9 May 2006, 01:22) Oricum meciurile decisive vor fi cele cu Sportul(pt Steaua si Rapid) si Clujul(pt Steaua).Daca noi vom trece cu brio(6 pct)de ele,va mai fi un meci greu cu Vasluiul. ![]() Sper ca Paszkaly si D. Munteanu mai tin minte ce "arogante" le facea Jiji ca cine pleaca la CJ de la Steaua pleaca pe pret dublu, etc. ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 9 May 2006, 01:23) AU,pardon BEEEEEEEEEE! Cand Rapidul a pierdut la Bruxelles sau la 2-0 pt.Hamburg,stelistii erau foarte tristi, nu-i asa? ![]() RUSINE celor care nu recunosc ca se bucura cand rivala[le] pierd[e],celor care ii vezi si auzi la radio,tv,'suntem romani,trebuie sa tinem cu steaua' De ce trebuie sa tin eu cu steaua?pt ca joaca in uefa sau cl? ![]() vezi ca ne bagi pe toti in aceeasi oala si te inseli. nu ti-a cerut nimeni sa tii cu steaua in meciul din uefa cu rapid, caci erau in competitie directa. si da, nici eu nu plang cand pierde rapid in campionat, dar crede-ma ca mult mai mult ma bucur cand castiga steaua. QUOTE(nicolau.cosmin @ 9 May 2006, 12:01) in cupele europene tin cu toate echipele romanesti! Capisci! Nu te pune nimeni sa tii cu Steaua sau Dinamo sau altcineva in afara de Rapid, atunci cand joaca afara, aici e chestie de patriotism! Ce, numai nationala inseamna Romania? ![]() PS: RUSINE celor care nu inteleg ce inseamna sa fii roman. |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(nicolau.cosmin @ 9 May 2006, 12:01) Uite, eu sunt stelist(desi din respect pentru tata tin si cu Poli Timisoara la care a jucat cand era student .... Omule, sa avem pardon: Poli Timisoara de azi este defuncta Poli AEK Timisoara, alias AEK Bucuresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poli Timisoara de azi n-are nici o treaba cu Politehnica Timisoara, acea echipa infiintata in 1920 (daca nu ma insel). "Adevarata" Politehnica Timisoara joaca prin Divizia C. Deci tatal tau a jucat la Politehnica Timisoara, nu la adunatura asta numita Poli Timisoara..... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa avem pardon, adevarata Poli Timisoara e aceea cu care tin suporterii...nu cred ca cei 30.000 care merg sa vada pe Poli "AEK" stiu programul diviziei C.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
puiu82 |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
Ex-clima verde jad. |
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
QUOTE(f39sor @ 9 May 2006, 14:59) Omule, sa avem pardon: Poli Timisoara de azi este defuncta Poli AEK Timisoara, alias AEK Bucuresti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poli Timisoara de azi n-are nici o treaba cu Politehnica Timisoara, acea echipa infiintata in 1920 (daca nu ma insel). "Adevarata" Politehnica Timisoara joaca prin Divizia C. Deci tatal tau a jucat la Politehnica Timisoara, nu la adunatura asta numita Poli Timisoara..... Da, am gresit! Poli de azi nu e totuna cu cea din 1954 cand a jucat tata. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
QUOTE(puiu82 @ 9 May 2006, 19:26) @ Nicolau.cosmin,nu inteleg cum poti sa tii cu 3 echipe ![]() Pot sa spun ca mi-a placut cum a jucat steaua,dar ca am tinut cu ea.........niciodata In primul rand tin cu Steaua dar, precum am mai zis, pe locul doi sunt Rapid si Poli Timisoara. Ca sa intelegi chestia asta cred ca trebuie sa te mai maturizezi. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(ICET @ 9 May 2006, 01:22) Dar decat sa i-a aviarii campionatu,prefer sa fie Sportul pe locul 1 si ma bucur pt ei ca si pt noi. Si io! Dar sper sa nu fie cazul. ![]() Si ciorile sa mai taca drcu din gura ca am vazut ce le poate pielea. Dupa meciul Stelei cu englezii au sarit toti ca daca erau ei ajungeau sigur in finala si o si castigau. Sa nu uitati, rapidistilor ce bulan porcesc ati avut la Hamburg! Si marele Rada ala al vostru sa-si vada de pasarile din ograda lui..."Steaua e echipa cu cele mai multe obiective ratate anul acesta"...ce declaratie e asta? A? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 20:21 |