fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
ICET |
![]()
|
||
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Cine face pariu ca rapidu' si-o ia in finala cu national ?
Si sportu' ia campionatu' ? |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
uite Silviu: 1. Rapid 2. Sportul 3. Steaua si Rapid ia bataie in finala cupei RO. Rapid merge in UCL, Sportul si National in UEFA, Poli sau Farul in Intertoto si oile o sa pasca linistite iarba de Pipera
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Da chiar, care e regulamentul pentru intrarea in cupa uefa intertoto?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La sfirsitul campionatului echipa trebuie sa fie pozitionata pe locurile 4-8. Daca sint mai multe inscrise atunci FRF decide cine sa mearga (in principiu echipa mai bine clasata).
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Se uita cineva la meci?
Io am zis ca nu ma uit ca sa nu ma oftic, dar n-am rezistat... MOR DE CIUDA ca nu e Steaua!!! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Io.Si eu ma oftic,da nu pentru ca nu suntem acolo ci pentru faptul ca nu am jucat cum o face sevilla........
![]() ps...sevilla merita sa castige si englezii nu se mai intalnesc cu pomana facuta de noi si de ceasornicari..... This post has been edited by ICET: 10 May 2006, 22:21 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
2-0 in min 78. Daca revin iar englezii ma duc si-mi dau foc!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
ulciorul nu mere de multe ori la apa.....aca Boro...
![]() bravo sevilla....ma simt razbunat.....asa trebuiam sa jucam si noi...asta ar trebui sa fie un meci pe care stelistii(jucatorii,antrenorii) ar trebui sa-l viseze noaptea.....acum ma simt razbunat....4-0 pt sevilla! ![]() This post has been edited by ICET: 10 May 2006, 22:31 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
pastrama |
![]()
|
3-0 ! Cum dracu ne-au scos lesinatii aia??? Imi vine sa mor de ciuda!
Daca nu luam nici campionatul anul asta nu ma mai uit la fotbal deloc. Ma bag la golf sau biliard! Le: 4-0! ![]() Ma duc sa ma culc ca ma apuca plansul. This post has been edited by pastrama_stelistu: 10 May 2006, 22:32 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
Meciu asta ar trebui sa fie examen de absolvire pt antrenor de steaua si mai ales pt Oli..... |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Suntem razbunati de spanioli, care au aratat ce echipa e de fapt Boro, o echipa care a avut un noroc porcesc si care n-avea ce sa caute in semifinale. Inainte de golul al doilea meciul era in cumpana, englezi stateau pe spanioli si daca pica golul egalizator altul era cursul jocului. Dar au prins un contraatac spaniolii au facut 2-0 si apoi au jucat cu Boro ca in curtea scolii.
In sezonul urmator Boro va fi in vreo cupa europeana?, poate o mai intalnim . |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
pastrama |
![]()
|
In sezonu viitor Boro mai avea putin si juca in B. Asa ca n-o sa mai avem onoarea sa ne intalnim cu ei.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
Cine stie peste cati ani va mai pupa Boro un loc in campionatul lor care sa le permita sa mai iasa prin Europa.......As fi vrut o confruntare si anu viitor cu ei in cupa uefa(ca acolo ne e locul deocamdata)pentru revansa,dar asta e posibil poate peste 10 ani sau cine stie daca nu mai mult.......
This post has been edited by ICET: 10 May 2006, 22:57 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi schema cu 4 atacanti. Cu Sevilla si-au luat 3 goluri ... cu noi au dat 3 ... concluziile nici nu mai vreau sa le trag.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Sa vedem cand o sa joace boro cu rapid.
![]() LATER: Daca mclaren va aplica la nationala aceeasi tactica ca si la boro ma indoiesc ca va rezista mult. This post has been edited by SilviuB: 11 May 2006, 08:11 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
QUOTE(ICET @ 10 May 2006, 23:23) ulciorul nu mere de multe ori la apa.....aca Boro... ![]() bravo sevilla....ma simt razbunat.....asa trebuiam sa jucam si noi...asta ar trebui sa fie un meci pe care stelistii(jucatorii,antrenorii) ar trebui sa-l viseze noaptea.....acum ma simt razbunat....4-0 pt sevilla! ![]() Eu ma simt de RA**T cand vad ce echipa ne-a scos din cupa. E de rasul curcilor cum au reusit astia sa ne faca de cacao atat pe noi cat si pe Basel , cu aceeasi tactica pe care au aplicat-o si in meciul cu Sevilia . Daca ar fi castigat Boro ma mai amageam cu faptul ca si Oli e antrenor , dar asa ...... ! Oricum Bravo Seviliei care a stiut sa penalizeze un joc haotic al lui Boro . |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
pastrama |
![]()
|
rapid-Gloria 1-0.
A vazut careva meciu? A fost manareala sau nu? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 12 May 2006, 23:54) M-am uitat la o buna parte din meci. Parerea mea e ca nu a fost manareala. In schimb golul pare sa fie din offside (m-am uitat acum pe gsp si Pancu pare sa fie putin in offside). In fine Rapidul a jucat destul de bine si zic eu ca a meritat victoria. Sper sa castige si STEAUA duminica impotriva CFR-ului ca sa nu mai depindem de altii. |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai uite asa pierdem noi titlul!!! Aia dau gol din offside, noi dam gol valabil si nu se pune...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
voi chiar nu stiti ca titlul e pierdut?
![]() Este adjudecat de Jiul Petrosani ![]() Dar mai avetzi tothushi sanse .... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Am vazut eu a doua repriza. A dat gol Rapidul destul de tarziu si dintr-o faza corecta, dar la limita offside-ului. Deh...
Per total, un meci slab pentru Rapid, cu putine ocazii, si cu finalul sub mare presiune. A rasuflat usurat Lucescu la final. Steaua a jucat mai bine cu Bistrita, dar asta e norocul, ce sa-i faci. A, si din ce am vazut eu nu se pune problema de blat... cred ca cei 10000$ ai lui Jiji i-au hipnotizat pe ardeleni. Daca asta a fost blat inseamna ca sunt profesionisti baietii si au sanse la Hollywood. Dar eu zic ca nu. LE: Mama, ce rapizi sunteti In legatura cu faza aia, eu zic ca nu a fost offside. Dar e la limita, si mult mai greu de apreciat decat faza cu Dica, unde in mod clar nu e offside. Unitatile astea de masura... ![]() This post has been edited by ultraav: 12 May 2006, 23:25 |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
Da, si Serea ne-a tocat, dar nu pot sa uit ca am mai avut o gramada de ocazii. Azi la Rapid am vazut un gol din una bucata ocazie... si ala un sut care i-a scapat portarului pe sub mana.
|
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
pastrama |
![]()
|
Acum, asta e...degeaba plangem noi...Bistrita a luat bataie de la rapid si a batut pe Steaua.
![]() Sunt curios cum o sa jucam cu Cluju...daca nu castigam, adio titlu, adio Sampion Lig. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
nu sunt eu 100% "microb" da cred ca pt meciu cu Clujul mai mare e tam-tam-ul pentru ca eu nu vad ce ar putea sa faca
![]() Chiar crede cineva ca nu o sa castige Steaua? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
pastrama |
![]()
|
Asa ziceam si io inainte de meciu nostru cu Bistrita...si uite ce s-a intamplat!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
Degeaba ne uitam noi in curtile vecinului,daca la noi in curte baietii se chinuie sa dea un gol
![]() This post has been edited by ICET: 14 May 2006, 12:47 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Dinamo a luat-o de la FC.Vaslui cu 2-1!!!
![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Sa va fie teama de Vaslui mai mult, a jucat frumos cu Dinamo si i-a batut cu 2-1.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 10:48 |