fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
amc |
![]()
|
||
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|||
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
Steaua e campioana.
Rapid....ca tiganul la mal,pacat de meciul asta,dupa un sezon asa bun. Eliminarile au fost corect dictate,Helesteanu si-a facut datoria dupa parerea mea |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.467 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu exceptie primei, si cu cateva lucruri de obiectat la a 3-a.
@tony-s Daca ai fi fost putin atent, fara sa postezi eronat, ai fi vazut ca sunt clasamente realizate de organizatii diferite. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Criminalii aia de la rapid au intrat la fel cum au intrat in meciul cu Sportul, numai ca Helesteanu nu a inchis ochii ca Tudor. Toate eliminarile au fost corecte.
|
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
S-a vazut fratilor ca rapidu e echipa frumoasa a acestui campionat...
![]() Forza STEAUA campioana!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
@tony-s
Daca ai fi fost putin atent, fara sa postezi eronat, ai fi vazut ca sunt clasamente realizate de organizatii diferite. [/quote] Sunt total de acord ca sunt clasamente diferite eu m-am legat numai de modul in care este alcatuit clasamentul realizat lunar de IFFHS - argumentele le vezi in postul anterior. This post has been edited by tony-s: 7 Jun 2006, 19:08 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si handicapatu ala de Razvan Lucescu sa mai taca din gura si sa-si vada de treaba. Arbitraju la rapid a fost foarte corect.
Crapa ciorile de ciuda!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
Si handicapatu ala de Razvan Lucescu sa mai taca din gura si sa-si vada de treaba. Arbitraju la rapid a fost foarte corect.
Crapa ciorile de ciuda!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
S-a dovedit inca o data ca rapid nu stie sa piarda. Rusine rapid !
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Campioni suntem campioni!!! Hei hei !!! Campioni suntem campioni!!! Forzzzzza STEAUA!!!!!
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Hai sa va spun și eu impresia mea ...
Acum vin de la meci și vreau să vă spun că nu am văzut niciodată un meci mai dezagreabil ca ăsta ![]() Părerea mea este că cei de la Rapid au încercat o intimidare dar nu prea a ținut. Pe ansamblu vă spun că au lăsat cea mai urâtă impresie posibilă. Cel puțin eu sunt foarte dezamăgit de această echipă ![]() Și mă așteptam la altfel de comportament din partea "eurojucătorilor" rapidiști dar ... asta e. Nu se poate să faci astfel de gesturi și comportamentul ... nu mai vorbim- mai ales în ultimele minute ale jocului (min. 55-65 când jucătorii Rapidului au aruncat cu mânușile și tricoul portarului în arbitru ![]() Oricum cred că se va lăsa cu sancțiuni severe pentru ambele cluburi dar mai ales pentru Rapid. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fortza STEAUA!Bravo campionii! E rusinos ce au facut "cei de sub podul grand"!Aceeasi sorta ar fi avut poate si in meciul cu Sportul daca Tudor ar fi inceput cu Moldovan eliminarile!Nu e posibil sa joci cu atata cruzime,sa nenerocesti un om(poate) pe viata!Dar cum ei nici macar sa piarda nu stiu,ce putem sa le cerem mai mult....m-ai aveau un pic si il bateau pe Helesteanu.E inadmisibil asa ceva.Si fraieru ala de Lucescu mai si zice ca a intrat regulamentar Coman la faza eliminarii lui......pacat de ce au realizat pana acum in Europa,ca au sters cu buretele totul in 75 min azi! FORTZA STEAUA si bafta in Liga Campionilor! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
Bai baiatule, dar ce criminal au intrat batlanul ala de Niculae si macacul de Coman!!! Ce rusine pentru Rapid sa tina in lot creaturi din astea; iar Moldovan e de toata jena, i-a venit sorocul si isi da arama pe fata. Normal, curatenia ar trebui sa inceapa cu jegul de Dinu Gheorghe. BRAVO STEAUA!!! JOS STOICA!!! RAPID, GROW UP!!!
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
Din pacate oamenii nu sint intotdeauna ceea ce par! Razvan Lucescu si jucatorii Rapidului nu stiu sa piarda.
Eu fiind dinamovist am urmarit cu detasare disputele Steaua - Rapid si la un moment dat chiar imi parea rau de soarta celor de la Rapid - desi jucau ca o echipa si erau neinvinsi de Steaua paraseau totusi Uefa, Copos nu le dadea banu' ... De doua etape incoace si-au dat insa arama pe fata - cu jucat la rupere (mai ales cu Sportu'), uitind ca sint profesionisti si daca le pune si lor careva o talpa pe tibie = pa fotbal, iar Lucescu si conducatorii clubului au luat-o razna cu acuzatiile la adresa arbitrajului. Este chiar atit de greu sa-si asume esecul ? PS Ce parere aveti de declaratia lui viorel moldovan : "...jegul asta de tara" |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Până la urmă BRAVO JIUL !!!
Băieții au rămas în A și dacă e adevărat cu banii lui "nea jiji" au pus-o și de o vacanță ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
concluzii :
Becali - un retardat agramat Steaua - bravo lor Rapid - bravo si lor ca daca nu exista concurenta ne ia somnul Jenanti toti astia de au iesit su steaguri pe la universitate.agitatie pt ce fratilor ? suspect popor... |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 8 Jun 2006, 00:03) Jenanti toti astia de au iesit su steaguri pe la universitate.agitatie pt ce fratilor ? suspect popor... Ai gresit!De vina e "jegul asta de tara"si echipa campioana,ca ne mai ofera si noua cate o ocazie motivata(castigarea campionatului)de a ne bucura,nu cum au facut altii,nu cu multa vreme in urma,care in loc sa se bucure de rezultatele lor(oare au asa ceva??? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
*** Text cenzurat de moderator pe motiv de jigniri ***
Lui moldovan ar trebui sa i se de-a amenda vreo 100.000 euro pt jigniri aduse tarii, si la restul echipei pt actele primitive si neprofesioniste de la petrosani. Cum au mai zis altii despre actualul rapid, am avut o parere mai buna, dar si-au dat arama pe fata. FORZA STEAUA !!! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Europa Steaua, oriunde Steaua , campionii din Ghencea.Ma bucur enorm ca am reusit.Nu-mi vine sa cred ce au facut cei de la rapid, mai rideau de noi inainte ,ca nu stim sa pierdem, am vazut ca ei stiu.Si lupu moralist Moldovan, ce declaratie da, in locul lui taceam, dupa ce intrare a facut asupra lui Tibi Balan etapa trecuta.De fapt asa au jucat si meciul trecut cu Sportul numai ca arbitrul de data trecuta nu a avut singe sa elimine pe cineva.
Campionii sintem noi! Forza STEAUA! @ICET- ai fost azinoapte cind au venit baietii? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
am scos de la naftalina tricoul cu Lacatus
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Penibil sfarsit de campionat, atat Steaua cat si Rapid s-au manjit. Nu asa se castiga, nu asa se pierde. Rapidul a avut un tur de campionat mediocru, atunci nu s-au enervat.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Voi cine ziceti ca urca in A, dintre Forex, Urziceni si Bihor?
Pe Forex Brasov iam vazut la Mangalia si desi ne-au batut acasa cu 1-0 sint slabi,adica parerea mea nu cred ca pot emite pretentii(daca ii bateam acasa nu cadeam in C), pe Urziceni iam vazut la tv(nu este ca la stadion), dar Bihorul nu stiu nimic de ei |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare normal sa iesi in strada cand se califica echipa nationala la vreun turneu major sau pt o evolutie de exceptie in cupele europene ale unei echipe de club nu pt un campionat de 3 lei jumate ( a mai crescut valoarea nu mai e de 2 lei). cat despre sa te bucuri de raul altora e super aiurea. eu ca dinamovist imi mancam mainile cand le-a tras-o boro la stelisti de la 2-0 la 4-2.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pana acum la 2 lucruri in viata am avut emotii mari, cand striga rezultatele la scoala de soferi si la meciul cu boro. Nu pot sa explic ce era in sufletul meu atunci...stiind ca daca steaua se califica in finala aveam totul asigurat inclusiv bilet la meci,avion cazare in olanda(pariu pus cu tata la inceputul sezonului ca steaua ajunge in finala) plus ca ala chiar a fost un meci de infarct nu am mai putut in noaptea aia sa adorm pana la 6 dimineata si acum cand ma gandesc ma ia cu fiori, ce am trait la meciul ala nu vreau sa mai traiesc vreodata, de la extaz la agonie...si ce agonie...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(GABONE77 @ 8 Jun 2006, 18:01) mi se pare normal sa iesi in strada cand se califica echipa nationala la vreun turneu major sau pt o evolutie de exceptie in cupele europene ale unei echipe de club nu pt un campionat de 3 lei jumate ( a mai crescut valoarea nu mai e de 2 lei). cat despre sa te bucuri de raul altora e super aiurea. eu ca dinamovist imi mancam mainile cand le-a tras-o boro la stelisti de la 2-0 la 4-2. Sa stii ca si eu gandeam exact la fel pana acum aprox. 1 luna cand au inceput atacurile murdare din partea rapidului incat ajunsesem sa vreau sa merg la bucuresti sa-mi exprim bucuria. Bineinteles si steaua s-a manjit destul intrand in mizeria asta provocata de rapid. Asta sa te bucuri cand o echipa romaneasca pierde in europa e cea mai mare idiotenie posibila - imi aduc aminte ce nervi am avut cand nu a fost validat golul lui dinamo din finalul meciului cu olympique marseille - desi sunt stelist de prin '88. This post has been edited by tony-s: 8 Jun 2006, 18:24 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(GABONE77 @ 8 Jun 2006, 18:01) mi se pare normal sa iesi in strada cand se califica echipa nationala la vreun turneu major sau pt o evolutie de exceptie in cupele europene ale unei echipe de club nu pt un campionat de 3 lei jumate ( a mai crescut valoarea nu mai e de 2 lei). cat despre sa te bucuri de raul altora e super aiurea. eu ca dinamovist imi mancam mainile cand le-a tras-o boro la stelisti de la 2-0 la 4-2. Castigarea campionatului implica si altceva: Sampions Lig!!! D-aia ne bucuram noi asa. Si ofticati mai mari decat imputitii aia de la rapid, io n-am vazut in viata mea. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
Una peste alta era si normal sa castigam campionatul pentru ca suntem cei mai buni!Singurii care au mai pus ceva probleme au fost "cei de sub podul Grand" si asta in retur,dar nu au reusit sa faca fata nici in campionat nici in UEFA!Va urma supercupa Romaniei,care bineinteles va intra in palmaresul nostru
![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
bobo77 |
![]()
|
Ati vazut l-am luat pe Drida de la Jiul si se pare ca si pe Valentin Badea de la Vaslui.Aseara Mitica Dragomir a spus la Tvsport ca Steaua a facut 4 legitimari.Stie cineva cine sunt ceilalti 2?A spus clar ca Stancioiu nu este printre ei, eu l-as fi vrut si pe el.Ati luat vreun ziar, scrie ceva? eu sunt lamunca...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 22:03 |