fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
faptul ca milan pe langa faptul ca a ramas in A si mai si joaca in Champions League mi se pare o manarie a la berlusconi mai pe fata decat orice manarie a facut Juventus vreodata... eu sunt fan Juventus si nu sunt deloc de acord cu sentinta data... Pur si simplu si-au batut joc de cea mai puternica echipa din italia... finala CM din germania o dovedeste... blaturi au facut toate cluburile, juventus in plus a avut grija sa nu fie furata de arbitri... acum pe bune, oricare dintre noi in situatia lui moggi, avand posibilitatea sa menajem echipa de arbitraje potrivnice, am fi facut la fel... da, au fost si meciuri mai dubioase, unul din ele cu roma acum 2 ani 2-1 pentru juventus (1 gol din penalty care nu a fost si unul din offside), dar meciuri din astea exista peste tot in lume si nu au fost retrogradate si penalizate toate echipele care au avut si meciuri din astea...
cat despre retragerea trofeelor alta marlanie, cu atat mai mult cu cat sezonul 2005-2006 nu a fost anchetat, si totusi trofeul ridicat... nici nu cred ca se pune problema revenirii in A dupa primul sezon, in ciuda penalizarii, cu atat mai mult cu cat nu mai sunt in B fiorentina si lazio... o sa revina sezonul urmator in A, or sa mai aiba nevoie de 1-2 sezoane sa isi reconstruiasca echipa, Juventus tot o sa revina si o sa le arate de ce are cele mai multe trofee in italia... dar este pacat ca anumiti ofciali italieni au dorit cu tot dinadinsul sa distruga juventus-ul... de apreciat gesturile lui del Pierro, Nedved, buffon si altii care au ramas cu echipa. ![]() P.S. Pentru cei care nu pot sa se bucure de succesele echipei lor favorite (pentru ca pur si simplu nu au) si singurele satisfactii le au la insuccesele rivalei: ![]() ![]() This post has been edited by AlinI: 26 Jul 2006, 08:38 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 26 Jul 2006, 07:50) Altceva mai bun de facut nu aveti??? ![]() Se pare ca nu! ![]() Ati scos si voi capul in Europa (rapidu si dinamo) dupa nu stiu cati ani si v-ati facut de kkt(dinamo)...iar despre rapid...no comment...inca va mai doare ca v-am scos din UEFA...ati uitat cum stateau rahatii vostri de jucatori in autocar si plangeau? Si ca sa nu-mi amintesc ce zicea porcu ala de Niculae inainte de confruntarea din UEFA..."Sa-mi luati intreviu dupa meci ca sa va spun cum a fost sa o eliminam pe Steaua!" ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
I LOVE YOU BORO LA LA LA LA I LOVE YOU BORO
![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Simpson.gif ( Size: 17.87k ) Number of downloads: 36 |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ma bucur ca nu toti suporterii sunt asa de rai... imi pare rau ca mai exista si asa oameni...
Bafta tuturor echipelor romanesti in cupele europene. Steaua Forever!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
pastrama |
![]()
|
Steaua a cazut cu Standard Liege din Belgia...suntem la un pas de grupele CL. Pacat ca Radoi nu va juca.
Forza STEAUA campioana !!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Jul 2006, 10:54) Intrucit Meme a declarat Cupa Romaniei ca fiind un "trofeu pentru loseri", rezulta ca Supercupa Romaniei e un trofeu pentru superloseri! Pentru castigatori, transmit pe aceasta cale felicitarile mele calduroase si traditionalul "I love you Boro"! ![]() QUOTE(puiu82 @ 26 Jul 2006, 07:50) QUOTE(red_dog 4 ever @ 26 Jul 2006, 17:43) Supercupa Romaniei este un trofeu care include si campionatul, si daca tot i-am prins pe rapizi, de ce sa nu ii ardem? ![]() Si luzeri sint cei care se bucura de insuccesele altora, in alta ordine de idei. This post has been edited by razzu: 28 Jul 2006, 19:40 |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
pastrama |
![]()
|
STEAUA-Gorica 3-0 (5-0 la general)
Gata, antrenamentul cu public s-a terminat! Sa vina belgienii!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Carlos vs GSP 1-0 (k.o.)
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 2 Aug 2006, 23:50) Sa vina belgienii!!! Norvegieni, belgieni, ce mai contează! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ga!nusha - Rosenborg iti spune ceva?
![]() This post has been edited by mem: 3 Aug 2006, 09:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(mem @ 3 Aug 2006, 10:16) ga!nusha - Rosenborg iti spune ceva? ![]() CORECT! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau sa-i scoata Standard... poate asa il va da afara JJ pe oligofrenul de MM....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ga!nusha, da-le alt link, nu ala:
www.frustrati.ro ![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu joaca rau Steaua, pacat ca vor parasi competia atat de prematur, fara sa apuce grupele Champions League. Asta e, poate mergem iar bine in UEFA.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene da unii nu pot dormi de grija lu JJ si a lu MM.....Fratilor da pe voi nu va mai atrag echipele voastre de suflet?Sau din lipsa lor de performanta va roade de altii?? MM e cel mai tare manager si JJ cel mai tare patron de la o echipa de fotbal din tara,asa ca daca nu aveti si voi,cumparati-va! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Sau mai bine zis cine nu are golani si ciobani sa isi cumpere.
![]() Sa vedem ce o sa faca Steaua cu Standard Liege. Sambata Steaua - Universitatea, pronostic 0-0 , ca atat poate elevii lui Stanga. ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 4 Aug 2006, 17:09) Tre sa recunosc...mare echipa a construit la Craiova. ![]() ![]() ![]() Steaua-craiova...pronostic 4-0 ![]() Deși simpatizez cu U.C. (reminișcențe de pe vremea Craiovei Maxima), nu pot să te contrazic. În schimb îmi pot exprima pe această cale încă odată dezgustul profund și deplin față de conducătorii "marii echipe" steaua. Băi, da' și ziariștii ăia sunt proști; după ce-a făcut-o pe fătuca aia de la a1 cu ou și cu oțet, dacă erau oameni responsabili și cu sânge-n instalație, trebuia să-și strângă toți jucăriile și să-i întoarcă un mare c.u.r. lui "nea gigi". Tare aș fi vrut să văd ce moacă face ciobanul parvenit. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Aug 2006, 19:03) Băi, da' și ziariștii ăia sunt proști; după ce-a făcut-o pe fătuca aia de la a1 cu ou și cu oțet, dacă erau oameni responsabili și cu sânge-n instalație, trebuia să-și strângă toți jucăriile și să-i întoarcă un mare c.u.r. lui "nea gigi". Tare aș fi vrut să văd ce moacă face ciobanul parvenit. ![]() Asa ar fi trebuit, dar acum tre` sa isi faca meseria. @pastrama_stelistu` nu cred ca Universitatea o sa ia bataie cu 4-0. Eu cred intr-un 0-0. E de ajuns, ca sa castigam mi se cam pare imposibil. Dar nu e imposibil ca Steaua sa piarda cu belgieni, asa a fost si anu trecut cu Rosenbourg, toti credeau ca Steaua va trece fara probleme, dar nu a fost asa. ![]() P.S. Eu unu recunosc ca Mititelu` nu are ce cauta la Craiova. Il ia gura pe dinainte, bani nu are... Noroc ca are ziarul, ca altfel... This post has been edited by EUROPE_: 4 Aug 2006, 19:14 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
Io nu pot sa zic ca-s de acord cu manifestarile "distinsilor" MM & Jiji...da tre sa recunoasteti ca si presa ii cam zgarma in poponet.
In toate ziarele si emisiunile de sport se vorbeste numai de "Ce-a mai facut MM". Sa-i lase dracu in pace si o sa vedeti ca o sa se linisteasca. Europe, anul trecut nu eram sigur deloc ca o sa trecem de Rosenborg...dar anul asta sunt 100% convins ca Steaua o sa elimine pe Standard. Daca nici acum nu intram in grupe, imi dau demisia. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ICET |
![]()
|
Fatuca aia merita sa fie facuta asa.JJ era la el acasa si prima data a invitat-o frumos sa plece,dar ea statea ca vaca fara sa se clinteasca si normal ca omu s-a enervat.Nu-i tin partea dar daca te afli pe proprietatea cuiva si te pofteste afara e normal sa iesi,nu??Daca nu te poate si batea ca doar esti pe proprietatea lui.Bineinteles,toate astea in cazul in care nu esti binevenit. Cat despre U.C. nu pot sa zic decat ca este o umbra a ceea ce a fost candva.Si cu rezervele daca jucam,meciul se va termina cu victoria noastra. Cat depsre Liege,nu pot decat sa le uram bafta baietilor!Sunt de batut!Si vorba cuiva....decat sa ne facem de ras in grupe,mai bine inca o semifinala si de ce nu o finala in UEFA! |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
|
EUROPE_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mama ei de proasta, n-a inteles aluziile "fine" ale lu' Jiji. Trebuia sa-i dea Zmarandescu un picior in gura sa se invete minte, sau macar MeeeMeee ca are si el experienta la de-astea.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(ICET @ 4 Aug 2006, 00:05) Bai nene da unii nu pot dormi de grija lu JJ si a lu MM.....Fratilor da pe voi nu va mai atrag echipele voastre de suflet?Sau din lipsa lor de performanta va roade de altii?? MM e cel mai tare manager si JJ cel mai tare patron de la o echipa de fotbal din tara,asa ca daca nu aveti si voi,cumparati-va! Mai da-i dracului pe amandoi de analfabeti , imbecili si prost crescuti . ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Faza e ca nu ii poti ignora, deoarece te invadeaza pe toate posturile, probabil, ca si nenea Virinel, isi cumpara aparitiile la TV. Sa nu ne mire daca la urmatoarele alegeri Partidul Noua Generatie va depasi pragul electoral iar nenea Jiji se va califica in finala!
Ptiu, drace, ce vremuri traim! |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 17:34 |