anvelope, marime anvelope
![]() ![]() ![]() |
anvelope, marime anvelope
valimircea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2011
- VN 90 MVN
|
|||
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut si bine ai venit pe forum.Citeste regulile ca sa fie bine pentru toti
![]() Ontopic:Da poti sa iti pui pe alea 195.O sa fie cu 10 mm mai late decat cele de vara,dar merg puse.Cu politia nu cred ca o sa ai probleme ca nu iti cere ala cartea masinii.Numai bine! This post has been edited by mrkiry: 11 Nov 2011, 19:56 |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Gresit, creste diametrul putin.
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html 65-ul e raportul intre inaltimea laterala si latime. Calculeaza. Schimbi latimea... se schimba tot. |
--------------------
.
.
.
|
|
maryannasro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 16 December 12 ![]() |
Am gaist niste anvelope second ca cele de aici http://cauciucuriautonoi.ro/Anvelope-Vara.html si nu stiu care ar fi pretul corect. Anvelopele arata foarte bine sunt ca si noi. Noi sunt 132 de lei si secont cat ar trebui sa coste?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Pentru Logan cele mai ieftine vad la 207 lei/buc. Daca anvelopele SH sunt mai vechi de 4-5 ani ar trebui sa nu coste mai mult de 70 lei/buc. Oricum, nu recomand la vechimea asta, chiar daca au "carne" pe ele.
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:02 |