Cheie Jante Aliaj "Sinaia"
![]() ![]() ![]() |
Cheie Jante Aliaj "Sinaia"
K-lau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
merge cu cleste tip spit, fara probleme
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
K-lau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 May 13 ![]() |
merge ... dar cu timpul or sa se strice iar cand te duci la un serivice sau ceva si te intreaba si ii zici de cleste e cam penibil
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
nu e penibil, asa face toti
mie mi-au ciordit la vulcanizare cheia si pa si la revedere, nu mi-au mai inapoiat-o |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Vezi aici la bursa, e un baiat care vinde la set cheie si suruburile.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut in Vitan seturi de suruburi + cheie la vreo 20 de lei. Suruburile arata rau, dar cheia era OK. Nu folosi patent, spitz, etc pentru ca le julesti si o sa dea rugina in ele.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca setul+cheia era 20 lei, era pomana curata. In mod normal e vreo 80 de lei punguta respectiva.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:51 |