VOLVO 240 Dl '86
![]() ![]() |
VOLVO 240 Dl '86
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(turbodxman @ 25 Dec 2013, 09:19) Pai e mai eficient cel litat. Iar la auto doar asa ceva se foloseste. Am gasit un tabel de calcul pentru cablurile de alimentare, pe care l-am folosit in urma cu cativa ani. La 5 amperi (mai mult decat suficient pentru aplicatia ta) ai nevoie de 20AWG pentru 1.1 metri, 18 pentru 2.3 metri si 15 pentru 3.4 metri. In mm2 ar fi 0.5, 1 si 1.5. In comert din cate stiu gasesti uzual 0.75 si 1.5. Daca pe lungime te incadrezi in maxim 2 metri, e ok un 0.75. Daca ai traseu mai lung, 1.5. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
Ca lungime am un pic peste 2m.
![]() De 1.5 voi lua. ![]() Multumesc! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
Cateva fotografii de azi.
![]() Attached thumbnail(s) DSC04380.JPG ( Size: 400.92k ) Number of downloads: 670 DSC04376.JPG ( Size: 315.26k ) Number of downloads: 700 DSC04377.JPG ( Size: 415.86k ) Number of downloads: 717 DSC04381.JPG ( Size: 327.67k ) Number of downloads: 741 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
K9 !
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Tanc.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
O savarina de masina
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
turbodxman |
![]()
|
Se tine bine pt varsta ei.
![]() Mai am inca mult de lucrat si la ea pana sa ajunga cum doresc. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Grilele de difuzoare de pe uși seamănă cu cele de r20. Crezi ca gaaesc și eu așa ceva?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Daca era break era si mai si...!!!
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 30 Dec 2013, 16:45) Nu am, din nefericire, nici o piesa de interior, pt Volvo 240 ![]() Din cate am observat sunt cam rare 240-urile, la noi si in dezmembrari ![]() Incearca pe internet (anunturi de dezmembrare). ![]() Sau pe ebay(.co.uk/.com/.de). Mai repede din afata, cred. ![]() QUOTE(Diac @ 30 Dec 2013, 16:53) ...ar fi fost pe placul fanilor acestui tip de caroserie. ![]() Mie, sincer, (no offense celor care prefera break-urile/wagon/touring...) imi plac berlinele (inclusiv cele cu hayon). ![]() Exceptie fac doar 2 modele de camionete: Chevrolet El Camino Si HSV Maloo R8 (pt ce are sub capota). ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
LA MULTI ANI 2014 si multe realizari pentru anul care vine.
![]() |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pentru mine varianta break este cea mai reprezentativa pentru marca asta. Tanc, autobuz, camion, dric, când spui Volvo 240, ma gândesc la un break de familie plin cu diverse : juniori, carucior, tricicleta, bicicleta, jucarii, pampersi
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(danut 69-71 @ 31 Dec 2013, 12:10) Multumesc asemenea Danut. ![]() Spor in actualul si viitoarele proiecte de restaurare auto. ![]() QUOTE(Diac @ 31 Dec 2013, 12:20) Pentru mine varianta break este cea mai reprezentativa pentru marca asta. Tanc, autobuz, camion, dric, când spui Volvo 240, ma gândesc la un break de familie plin cu diverse : juniori, carucior, tricicleta, bicicleta, jucarii, pampersi ![]() ![]() Inteleg viziunea ta. Este intr-adevar cel mai reprezentativ un 240 Break pt termenul de "brick" (utilizat de britanici pt Volvo 240). ![]() Tot break este si 240-ul care avea montat un motor de Toyota Supra, deci vezi bine. ![]() --- LA MULTI ANI Stimati colegi! ![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.514 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Un prieten foarte bun din Suedia, numeste 240-urile diesel: tractoare suedeze
![]() La multi ani! si bafta cu proiectele pentru suedeza si frantuzoaice... |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
turbodxman |
![]()
|
Stie el ce stie
![]() ![]() B21ET ![]() Multumesc asemenea! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
Azi am luat cele necesare montarii proiectoarelor de ceata, inox A2 ca de obicei.
Mai am de luat cablaj de 1.5mm si 2 becuri si apoi le pot monta (in sfarsit). ![]() Attached thumbnail(s) DSC04389.JPG ( Size: 105.05k ) Number of downloads: 515 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pina termini tu, se termina si ceata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
turbodxman |
![]()
|
Incontestabil, dar raman 'la inventar'.
![]() Asteapta anul viitor, revenirea cetii. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Lasati-l,bre,in pace!Iara nu si-o luat medicamentele si se indreapta spre o noua faza compulsiva!
Aduna,stivuieste,pune la pastrare,indosariaza,arhiveaza,etc cu o frenezie de te doare mintea! La multi ani,"Ivane",si da-i inainte! ![]() ![]() P.S. Am un vinil original cu ABBA!Te intereseaza? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() Ce sa-i faci Coane Marian. Fiecare cu 'stolurile' lui. ![]() Unii au mai putine altii mai multe. ![]() Important e sa nu renunti. ![]() Multumesc asemenea! Voi continua ca si pana in prezent. ![]() Orice oferta e bine venita! ![]() Cu atat mai mult daca este din partea unui stimabil ca dumitale si vintage pe deasupra. ![]() Am ceva viniluri, casete audio si video dar niciodata nu sunt prea multe. ![]() In fata unor nume ca ABBA nu pot decat sa ma inclin ![]() Trebuie sa iti arat o 'scula' interesanta, de la inceputul anilor '70 ('valiza'). ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
turbodxman |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 30 Dec 2013, 16:45) Gasit-am! ![]() http://www.ebay.com/itm/Volvo-240-Door-Spe...d51924d&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/Volvo-240-Door-Spe...d3c7663&vxp=mtr Ramane doar sa alegi ce culoare doresti. ![]() In alta ordine de idei, dar la acelasi capitol (sau subiect mai bine spus) azi si-a dat duhu' incuietoarea de la torpedo ![]() Noroc ca mai am inca 2. ![]() A reusit cineva sa scoata o bucata de cheie rupta dintr-o incuietoare de torpedo si apoi s-o asambleze astfel incat sa mai fie functionala? ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
http://www.ebay.com/itm/MITSUBISHI-COLT-CZ...=item35cfa3ebf6
Cam cat ar ajunge ca pret final "chestia" aia din link? Te intreb pentru ca am vazut ca esti priceput in ale ebay-ului. ms. |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
turbodxman |
![]()
|
Strut bar-ul de Mitsubishi Colt e 34.99 GBP (Lire Sterline) la care mai adaugi costul expedierii din U.K. in Romania (nu stiu cat este -> trebuie intrebat vanzatorul).
![]() Presupun (pe baza dimensiunilor strut bar-ului ca depasesc 15 GBP). ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
In limite rezonabile ar fi per total. Problema e ca sunt mai mult decat "iphone" in ale shoping-ului de pe ebay si asta ma cam da inapoi.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
turbodxman |
![]()
|
Ceea ce pot face eu este sa il intreb cat este expedierea piesei in Romania.
Am nevoie si de localitatea in care locuiesti tu / in care vrei sa o primesti. Apoi daca iti convine pretul imi dai/trimiti banii cumva si ti l-am cumparat. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
R E M U S |
![]()
|
Multumesc pentru ajutor.
![]() Scuze pt. O.T. |
--------------------
Mitsubishi
Colt
|
turbodxman |
![]()
|
Il voi intreba si cum imi raspunde revin aici.
![]() <span class='edit'>12 Jan 2014, 19:20:</span> Costul expedierii strut bar-ului este 48 GBP. Mai devreme am primit raspuns de la vanzator. Daca iti convine imi spui. ![]() Total ar fi: 45+48= 93 GBP. --- Cateva scan-uri din cataloage de epoca Volvo. ![]() GLT-ul din ultima imagine e pt fanii break-urilor. ![]() ![]() This post has been edited by turbodxman: 12 Jan 2014, 19:21 Attached thumbnail(s) ad_volvo_240_series_1984.jpg ( Size: 628.07k ) Number of downloads: 147 Volvo_240_Ad_1987_1.jpg ( Size: 587.89k ) Number of downloads: 135 Volvo_240.jpg ( Size: 281.76k ) Number of downloads: 139 Volvo_240_Turbo_see_through_view_1024x640.jpg ( Size: 93.69k ) Number of downloads: 152 volvo_240_glt.jpg ( Size: 480.76k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:20 |