Ajutor !, probleme frana dacia 1307
![]() ![]() ![]() |
Ajutor !, probleme frana dacia 1307
d1nu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1307
2004
|
|||
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
La daciile la care am lucrat eu, am gasit frana blocata din 2 motive: furtun etrier infundat (coincidenta sau nu, la toate s-a intamplat pe dreapta fata) sau garnituri proaste in pompa de frana, care s-au umflat si au blocat pistonasul (pe fata sau pe spate).
Nu prea cunosc sistemul de franare de la papuc, nu stiu daca are repartitor, daca are ai putea sa te uiti si la el, daca nu, sa nu fie axul de la servo prea lung, si sa apese pe pompa, desi tu nu atingi pedala. |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
am patit si eu sa las masina mai mult timp (oltcit si dacie 1310) si brusc cuiul de pe pedalier, era sarit si masina infranata
nu stiam ce-avea si pedala era tzapana m-am uitat, am pozitionat cuiul si aia a fost ! ar mai putea fi si cilindrii receptori pe spate tamburii au uzura? in ce stare sunt |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
pistonasele din etrieri fata au fost schimbati?
posibili ei sa fie buba. |
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
schimba garniturile de la pistonase, in caz ca nu le-ai schimat. Atentie sa nu ai pistonasele ruginite
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(d1nu @ 19 May 2013, 20:51) [...] pompa centrala de frana .[...] A facut mecanicul ala al tau si verificarea/reglajul celor 9mm? sau al furcii? Conicitatea pompelor nu se mai respecta. Incearca asa: mergi pe o strada mai necirculata, slabeste piulitele de fixare pompa pe servo cu 2-3 ture si mergi usor. Se mai infrineaza in mers? Daca nu, reglezi cei 9mm, scrie pe forum cum. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:47 |