Protest la SIAB al unui/unor posesor(i) de Logan, DACIACLUB nu e implicat!!
![]() ![]() ![]() |
Protest la SIAB al unui/unor posesor(i) de Logan, DACIACLUB nu e implicat!!
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DCD_PRI |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 September 05 ![]() |
QUOTE(ICET @ 16 Sep 2005, 10:30) Mie mi se pare un mare fas!Atata timp cat dacia s-a oferit sa repare defectiunea(ceea ce e si normal)sincer sa fiu,nu vad nici un rost la intinirea voastra!Mai degraba o sa va faceti de ras!Ce credeti,ca nu o sa mai vanda Dacia masini?Ca o sa-si schimbe mentalitatea?Va inselati amarnic! Scuza-ma,nu vreau sa consideri ca te atac, dar vorbesti in necunostinta de cauza...cand am fost la dealer-ul de la care am luat masina (adica saptamana asta) mi-a zis ca se datoreaza excrementelor de pasari si ca acest lucru (adica vopseaua) nu intra in garantie...mai pe romaneste ca trebuie s-o vopsesc pe banii mei...e normal??? |
--------------------
Dacia Group Renault
Logan Ambiance
- B-93-DCB
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Citesti in certificatul de garantie si-ti raspunzi singur.
La CASCO, ti se pare normal, ca daca vin minerii in Buc si-ti ciomagesc masina, sa nu te despagubeasca? N-o fi, dar in contractul semnat de tine, scrie ca e normal. ![]() Sa inteleg, ca din 80.000 de posesori de Logan, doar vreo 20, hai 50, circula prin Romania. Restul....circula prin tunelul de la Metrou, iar marea majoritate le tin in casa, pe post de masa de televizor. This post has been edited by bomicabomic: 16 Sep 2005, 11:08 |
--------------------
x
x
- x
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Problema e: cum demonstrezi ca NU e din cauza excrementelor de pasari ? Pentru ca, sa nu ne indepartam totusi de fondul problemei, vopseaua se exfoliaza la unele masini pur si simplu din senin
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DCD_PRI |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 15 September 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Group Renault
Logan Ambiance
- B-93-DCB
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(DCD_PRI @ 16 Sep 2005, 12:03) Scuza-ma,nu vreau sa consideri ca te atac, dar vorbesti in necunostinta de cauza...cand am fost la dealer-ul de la care am luat masina (adica saptamana asta) mi-a zis ca se datoreaza excrementelor de pasari si ca acest lucru (adica vopseaua) nu intra in garantie...mai pe romaneste ca trebuie s-o vopsesc pe banii mei...e normal??? Reclama problema la VC !!! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Stupid , corect si mie mi se pare stupida ideea.
Dar asa cum stim , mai ales atunci cand astepti o masina sa iti vina(sa o produca DACIA) mai toti zic : e e dacie domne' cum iti ie norocul...Si al naibii daca inteleg eu norocul asta la DACIA.. As intreba cei din Germania , daca in urma testului de acum 1-2 luni, daca nemtii au cumparat sau nu LGN?Chiar daca asa cum a zis ADAC-ul masina se rastoarna. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DCD_PRI @ 16 Sep 2005, 12:03) mi-a zis ca se datoreaza excrementelor de pasari si ca acest lucru (adica vopseaua) nu intra in garantie...mai pe romaneste ca trebuie s-o vopsesc pe banii mei...e normal??? Nu este normal dar este stipulat in cartea masinii. Cu alte cuvinte ai luat masina in cunostinta de cauza ca gainatul ii face rau la ten si desi stupid in sine (o fi o astfel de mentiune si la alte marci ?) e de datoria ta, fie s-o tii sub umbrela/in garaj, fie s-o vopsesti pe banii tai, fie sa-ti faci CASCO care acopera si astfel de necazuri. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Baiii, eu va propun sa mergeti si mai departe cu protestul. Va faceti o asociatie a pagubitilor Dacia, protestati la Senat, CD, Presedentie, guvern......si cereti rezilierea contractului de privatizare.....
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
... aaa ADAC a dat vina pe cauciucurile care s-au stricat (si a si retras (ne)stirea)
L.E. Si nu vad rostul amestecarii ADAC-ului (sau a testului respectiv) in aceasta problema. This post has been edited by JohnyBe: 16 Sep 2005, 11:57 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Nu cred ca era vorba de vreo actiune ilegala pe aici. Din cate am inteles eu, se vorbeste doar de expunerea in public a cateva exemplare de Dacia Logan si ultima data cand am verificat asta era legal
![]() Daca actiunea va avea amploare Dacia va reactiona cu siguranta. Sigur ca nu de mila celor afectati de problemele de fabricatie ci de teama ca potentialii clienti de vor gandi mai bine. Pentru ca ideea nu e sa arate masinile celor de la Dacia, ci potentialilor clienti Dacia. |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Kramer @ 16 Sep 2005, 12:59) Undeeee, undeee? Cind? Hai sa fim seriosi daca domnul Talagescu se gindeste la asa ceva. Dinsul are o problema, poate reala poate nu, n-avem de unde sti, i s-a facut o propunere de catre Dacia, asa cum spune pe forumul Reno, insa a refuzat-o. Pina aici toate bune. De aici incolo nu inteleg de ce face acest anunt.....in conditiile in care problema domniei-sale o cunoaste o tara intreaga, din EVZ. Aaaaa.......?? poate ne explica, sa stim si noi. Si pe viitor, cind imi scirtiie usa, sa dau si eu anunt. "Fratilor, loganisti, ne intilnim la Mioveni, la marsul tacerii...." This post has been edited by bomicabomic: 16 Sep 2005, 12:14 |
--------------------
x
x
- x
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' eu intelesesem ca Dl Talangescu actioneaza doar in nume propriu, nu vrea sa fie organizator de manifestatii... Sau am inteles eu gresit?
QUOTE(taangh @ 26 Aug 2005, 08:16) S-au gasit o gramada de "altii " care au tot felul de bube cu aceasta masina.Si ma chinuie pe mine cu telefoanele! Pina acum de ce nu ati facut nimic oameni buni? TRebuie sa ma fac lider de sindicat??? Rezolvati-va problemele singuri. Nu ma puneti pe mine in situatia de a va reprezenta. Nu eu v-am luat banii din buzunar sa va cumpar LGN ![]() Interesant cum isi schimba oamenii optica de la o luna la alta... Odata ca ceilalti sa-l lase in pace si sa-si rezolve "problemele" singuri, dupa care e organizator de mari intruniri. Cum aceasta idee, de organizare de intrunire este IMPOTRIVA politicii celor care depun suflet in acest forum, acest topic are zilele, ce zic zilele, orele numarate. Si oricare altul care mai incita la asa ceva. PUNCT. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
"Pentru ca ideea nu e sa arate masinile celor de la Dacia, ci potentialilor clienti Dacia. "
Si aia care vin la SIAB fix ptr Dacia Logan vin ![]() ![]() @later:Oricum daca dealerul Dacia a oferit revopsire nu cred ca se poate altceva in plus din pct lor de vedere.Oricum bafta..indiferent de masina nimeni nu ar trebuii sa aibe probleme cu ea asa de devreme.....! This post has been edited by Lexy: 16 Sep 2005, 12:16 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu de ce am impresia ca dl. Talangescu ii place sa fie in centru atentiei . . .
Ma abtin de la restul comentariilor. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Domnilor, omul vrea sa forteze Dacia sa-i ofere o rezolvare la problema lui, atat. Daca vocea clientului ii raspunde cu copy-paste, a gasit o metoda de a forta producatorul sa il bage in seama. Mie mi se pare o idee buna.
Poate potentialii cumparatori de Logan nu merg la SIAB ci la salonul de la Frankfurt, asta nu stiu sigur... This post has been edited by Kramer: 16 Sep 2005, 12:30 |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
Kramer, hotareste-te ori o face pentru el, ori pentru potentialii clienti.
Ideea mi se pare foarte proasta, e tipic romaneasca. In loc sa ne cautam dreptatea singuri, prin mijloace legale...nuuuu, noi vrem sa o obtinem prin manipularea maselor. Nu asa fortezi producatorul.....nu deloc....daca stii ca-i vina lui...il dai in judecata, il reclami la OPC. Cind nu apelezi la caile legale si incerci manifestari de forta, inseamna ca adevarul e in alta parte, iar dl Talangescu nu vrea sa si-l asume. Dinsul vrea, sa i se rezolve problema, de fapt sa i se inlocuiasca masina, insa in acelasi timp, daca doamne fereste se demonstreaza ca nu-i vina producatorului, sa aiba circumstantele ca a fost si el "unul intr-o multime". PUNCT. This post has been edited by bomicabomic: 16 Sep 2005, 12:37 |
--------------------
x
x
- x
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dacia i-a oferit o rezolvare dar dumnealui nu accepta, desi e singura optiune de bun simt.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Rezolvare la problema = rezolvare la problema, nu schimbat masina.
In mintea unora, tulbure si nauca, si bezmetica, si uneori nesimtita in dorinta de a calca pe cadavre ca sa-si vada scopul atins, chiar daca taraie in probleme pe altii (cu legea si politia), daca li s-ar strica compresorul de la AC ar trebui sa li se schimbe masina, ca nu sunt multumiti cu schimbatul compresorului. Si la fel si la televizoare, daca pica in termen de garantie, nu vreti reparat vreti schimbat. Pai la asa cerinte aberante, cum dracu' ati vrea sa ne comportam? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ghc @ 16 Sep 2005, 13:34) Tu ai accepta respectiva varianta ? Si mie la un break cump in 98 dupa 2 ani mi-a iesit rugina prin tabla de ziceai ca are 15 ani !Dar totusi breakul ala in 98 era cam 3000 USD mult mai putin fata de cat e acum un Logan . Mentionez ca masina era tinuta in garaj ( fara atacul porumbeilor atomici )! Optiune de bun simt poate ca e pentru tine care ( inca) nu ai patit-o ! Eu le urez bafta ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca o paranteza, desi nu stiu foarte sigur: in legea privind garantia unui produs se prevede ca produsul va fi inlocuit cu unul nou doar daca a avut 3 defecte majore de fabricatie in timpul perioadei de garantie.
Nu dati cu pietre daca gresesc, corectati-ma! |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stimate Domn,
Intrucit va vad deosebit de vehement la dresa unui anumit producator de automobile si destul de determinat sa organizati un protest vis-a-vis de calitatea produselor si serviciilor oferite de acesta, imi permit sa va atrag atentia asupra urmatoarelor aspecte: 1. Nu ne-ati prezentat niciodata date privind vechimea masinii dvs., numarul de km. parcursi pina in prezent si cam pe ce drumuri a circulat masina dvs. 2. Incercati sa va atrageti prozeliti prin prezentarea trunchiata (incompleta) a realitatii! Mi-am permis sa va citesc toate posturile privitoare la vopseaua masinii dvs. si nu am intilnit nicaieri mentionarea faptului ca vi s-a propus REVOPSIREA INTEGRALA A AUTOTURISMULUI PE CHELTUIALA FABRICANTULUI! 3. Incercati sa va erijati in reprezentant al daciaclub.ro, desi , va garantez, mai mult de 10% dintre membri forumului habar n-aveau de existenta dvs. pina astazi. Indiferent de ceea ce credeti, respectuos va atentionez sa nu supraapreciati popularitatea de care dati dovada pe acest forum pentru ca veti fi dezamagit! In alta ordine de idei, acest forum are mai multe categorii de useri, dintre acestia cei mai importanti fiind, de departe, administratorii si moderatorii. Ei bine, nici unul dintre cei care fac parte din categoriile prezentate anterior, nu se regasesc in protestul dvs. si nu il sustin, cu atit mai putin fiind de acord cu tirirea numelui, prestigiului si credibilitatii forumului si al majoritatii membrilor acestuia, intr-o asemenea actiune. Personal, tin sa va atrag atentia asupra unui aspect: daca veti avea proasta inspiratie sa afisati vreun baner sau sa faceti trimitere directa la acest forum, voi apela la toate mijloacele de care dispun pentru a va combate si pentru a va stirbi credibilitatea! Daca vreti sa organizati ceva, va rog sa luati actiunea in nume propriu! Sunt sigur ca acest mesaj va ridica semne de intrebare si mi se pare normal. Oricum, in pofida aparentelor, va pot garanta ca nu am fost, nu sunt si nici nu cred ca voi fi vreodata angajat si nici colaborator al producatorului la care se face referire mai sus, nu incasez nici un fel de bonificatii de la domniile lor. Cu deosebita stima si profund respect, Marty P.S.: Sa dea dracu' sa vad vreo urma de post timpit sau caterinca! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Bai fratilor, voi cititi certificate de garantie cind va luati un lucru???
Ce scrie mai acolo? Cind se inlocuieste produsul integral??? Sau vorbim aici......asa ca n-avem ce face la job sau acasa..... Mai Body, tie daca la Kalos, ti se strica blocul de lumini, ce faci? Te duci sa-ti dea alta masina, daca nu, la viitorul salon auto, chemi presa si ADAC-ul. Si motorul daca pica si e valabil pentru orice marca, nu-ti schimba masina. CLAR?? This post has been edited by bomicabomic: 16 Sep 2005, 12:46 |
--------------------
x
x
- x
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Iaca, da omului i-ai trimis linku aici?
PM ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ghc |
![]()
|
@body: Sti despre ce e vorba? Masina domnului are probleme cu vopseaua. Dacia s-a oferit sa o revopseasca. A spus si Klaus, au spus si altii: ce vrei sa-i faca altceva? Sa-i schimbe si roata de rezerva? Sau mai bine toata masina?
Problemele la vopsea sunt izolate: as indrazni sa spun 50 de masini din 100000 vandute. Toata tevatura asta mi se pare de prisos cand exista deja o oferta corecta. Si raspunsul meu este: DA, as fi acceptat varianta. QUOTE Optiune de bun simt poate ca e pentru tine care ( inca) nu ai patit-o ! Ne cunoastem cumva? Sti ce am patit pana acum? (nu ca Loganul ar fi venit deja) |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ghc @ 16 Sep 2005, 13:42) Ca o paranteza, desi nu stiu foarte sigur: in legea privind garantia unui produs se prevede ca produsul va fi inlocuit cu unul nou doar daca a avut 3 defecte majore de fabricatie in timpul perioadei de garantie. Nu dati cu pietre daca gresesc, corectati-ma! Conform OG 394 /1995 in anumite cazuri produsul POATE FI INLOCUIT CU UNUL NOU SAU POATE FI RESTITUITA CONTRAVALOAREA ACTUALIZATA . Ce ai scris tu este doar unul dintre cazuri! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
QUOTE(ghc @ 16 Sep 2005, 13:42) Ca o paranteza, desi nu stiu foarte sigur: in legea privind garantia unui produs se prevede ca produsul va fi inlocuit cu unul nou doar daca a avut 3 defecte majore de fabricatie in timpul perioadei de garantie. Nu dati cu pietre daca gresesc, corectati-ma! Hotarare nr. 394 din 08/06/1995 Art. 14. - Produsele de folosinta îndelungata defectate în termenul de garantie, atunci cand nu pot fi reparate sau cand durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute în termenul de garantie depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea consumatorului, vor fi înlocuite de vanzãtor sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea actualizata a produsului respectiv. Restituirea contravalorii actualizate a produsului se va face la cererea consumatorului si in cazul unor defectiuni repetate (cel putin 3 defecte în prima jumatate a perioadei de garantie) sau în cazul defectarii produsului care a fost deja inlocuit. Art. 15. - Produsele de folosinta îndelungata care inlocuiesc produsele defecte în cadrul termenului de garantie vor beneficia de un nou termen de garantie, care curge de la data preschimbarii produsului. |
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
body |
![]()
|
[quote=ghc,16 Sep 2005, 13:47]
@body: Sti despre ce e vorba? Masina domnului are probleme cu vopseaua. Dacia s-a oferit sa o revopseasca. A spus si Klaus, au spus si altii: ce vrei sa-i faca altceva? Sa-i schimbe si roata de rezerva? Sau mai bine toata masina? Problemele la vopsea sunt izolate: as indrazni sa spun 50 de masini din 100000 vandute. Toata tevatura asta mi se pare de prisos cand exista deja o oferta corecta. Si raspunsul meu este: DA, as fi acceptat varianta. Ne cunoastem cumva? Sti ce am patit pana acum? (nu ca Loganul ar fi venit deja) Hai sa fim seriosi , nici tu nu o crezi cand o spui ! CITESTE CE SE SCRIE LA LEGILE REFERITOARE LA PROTECTIA CONSUMATORULUI ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 23:33 |