Dacia SuperNova. Macheta, by DeAGOSTINI
![]() ![]() ![]() |
Dacia SuperNova. Macheta, by DeAGOSTINI
M_OVidiu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|||
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
pe unde e negru, in afara de geamuri, am dat cu markeru
![]() ![]() |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
M_OVidiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 30 December 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa zicem ca e o copie fidela a masinii originale. Desi d.p.d.v. tehnic e o masina mai mult decat OK la preturi foarte mici. Asta e parerea mea. Ca student, daca imi permit sa o intretin singur, inseamna ceva, zic eu.
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Rapsodie
- SJ-93-MOV
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Topic dedicat machetei cu dacia supernova din revista deagostini.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
@Marrian: crezi ca ma poti ajuta cu vopsitul machetei? Fac cinste!! This post has been edited by fuzzzy: 5 Jun 2013, 20:16 |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu-mi spune... tu vrei sa o faci alba...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Imi deschid vopsitorie pt machete
![]() ![]() fuzzy, ai pm. |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(MaRRiaN @ 5 Jun 2013, 18:48) Gata ![]() ![]() ![]() [attachmentid=1627891029] [attachmentid=1627891030] [attachmentid=1627891031] [attachmentid=1627891032] [attachmentid=1627891033] A iesit bine mariane. Am si eu un spray verde jad acasa, poate o fac si pe a mea si a lui puiu... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
Da cu markeru am dat. E dat si pe grila de la capota
![]() |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
Maskatu |
![]()
|
Ah, k... nu se vedea prea bine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Gata.....s-a marcat.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am cumparat si eu revista.
Intr-adevar, masina luata drept referinta si unele informatii nu aveau ce cauta acolo, dar asta e alta poveste. Si nu e doar ca sunt gelos, ca a mea ar fi fost o prezenta cu mult mai placuta ochiului ( ![]() Apreciez, totusi, efortul lor. Nu stiu restul revistelor cum sunt, dar cu DSN nu au dovedit profesionalism. Poate nici n-au vrut. ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Stai linistit, eu am toata colectia de la ei si au fost in revista si masini mai rele... Pun si ei ce gasesc, important e ca macheta le-a iesit bine, zic eu.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Si eu am aproape jumatate dintre numere. Am cumparat in special ceea ce imi aminteste de anii copilariei.
Masinile prezentate in fiecare revista sunt in general modele fff bine intretinute sau proaspat restaurate. Supernova din revista este o exceptie, in sens negativ. This post has been edited by BoR: 6 Jun 2013, 17:00 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
urmatoarea va fi solnitza oare ?
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Am si eu o intrebare pentru restul posesorilor de macheta supernova: piesele cumva se dezmembreaza si la voi atat de usor? O admiram acum cateva minute si ma trezesc ca ii cade farul stanga fata... numarul de inmatriculare pe fata cel putin iese fara nici un efort....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
Ce nu intelegi bre? Imita cu succes varianta reala. Pariu ca si macheta rugineste la aripi si oale??
![]() Acum serios vorbind, mie nu mi-a cazut nimic pana acum. Si am observat ca interiorul chiar imita bine realitatea, exceptand bancheta spate cade este impartita in 4 parca. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
MariaNN'e pune-i si bord de logan cu CI !
![]() |
--------------------
D
S
|
|
LIONH3ART |
![]()
|
![]() Sir MARYO LIONHEART™ Group: Members Posts: 162 Joined: 4 October 12 From: Bucuresti,Militari,sector 6 ![]() |
Salut,vad destui pasionati si aici...eu am toata colectia DeAgostini de cand a aparut,am toate numerele si masinile.le puteti vedea pe pagina mea de facebook
![]() ![]() Daca apare Supernova,o sa postez toate masinile aici ![]() P.S. - Acestea nu sunt toate,am sa actualizez poza cu tot ce am primit pana acum ![]() This post has been edited by LIONH3ART: 7 Jun 2013, 16:18 Attached thumbnail(s) Masini_de_Legenda___DeAgostini_2012.jpg ( Size: 580.39k ) Number of downloads: 713 |
--------------------
Dacia
SOLENZA
Nov.2004/Hatchback/Benzina,1.4
- B-xx-MaryoLiOnheart Sir MARYO LIONHEART™.
I am proud to be FIREFIGHTER. |
|
fuzzzy |
![]()
|
Ta-Na-Naaaaaaaa, guess who's back!!
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
|
shake |
![]()
|
slim shady ciki ciki slim shadY !
|
--------------------
D
S
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
QUOTE(fuzzzy @ 7 Jun 2013, 09:48) Am si eu o intrebare pentru restul posesorilor de macheta supernova: piesele cumva se dezmembreaza si la voi atat de usor? O admiram acum cateva minute si ma trezesc ca ii cade farul stanga fata... numarul de inmatriculare pe fata cel putin iese fara nici un efort.... si la mine ieseau piesele destul de usor. Daca desfaci macheta vei vedea ca pe dedesupt fiecare piesa de plastic trebuie sa fie "lipita" prin topirea plasticului. QUOTE(shake @ 7 Jun 2013, 11:12) Nu-i pun, ca a mea nu are ![]() ![]() |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
LIONH3ART |
![]()
|
![]() Sir MARYO LIONHEART™ Group: Members Posts: 162 Joined: 4 October 12 From: Bucuresti,Militari,sector 6 ![]() |
Salut fuzzzy,shake
![]() Probleme in viata personala,grave,din pacate.. ![]() Nu v-am uitat,doar ca nu am avut timp...dar incerc sa revin printre voi in curand:). Din pacate,azi sunt la munca,in tura (24h) ![]() Sper ca vinerea viitoare sa apar ![]() This post has been edited by LIONH3ART: 7 Jun 2013, 16:16 |
--------------------
Dacia
SOLENZA
Nov.2004/Hatchback/Benzina,1.4
- B-xx-MaryoLiOnheart Sir MARYO LIONHEART™.
I am proud to be FIREFIGHTER. |
|
spielbergl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 16 August 11 From: Hunedoara ![]() |
Macheta mea. Are cateva imperfectiuni care defapt reflecta realitatea:
This post has been edited by spielbergl: 7 Jun 2013, 21:25 Attached thumbnail(s) IMG_20130607_221148res.jpg ( Size: 103.45k ) Number of downloads: 780 IMG_20130607_220716res.jpg ( Size: 106.87k ) Number of downloads: 776 IMG_20130607_220651res.jpg ( Size: 123.97k ) Number of downloads: 789 IMG_20130607_220413res.jpg ( Size: 110.72k ) Number of downloads: 794 |
--------------------
Dacia SupeRNova 2002
Opel Astra Classic III 2012
2002
- HD
|
|
Maskatu |
![]()
|
Si made in china, si 26 de lei(din care 10 lei o fi pretul revistei), este normal sa arate asa. Sunt machete de duzina, facute la norma. Daca vrei machete profi, trebuie sa dai bani multi si oricum nu gasesti supernova.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Machetele astea cum stau cu oalele de la amortizoare? Oare prind rugina?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
fuzzzy |
![]()
|
Ahhhh... o frumusete!!
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Maskatu |
![]()
|
Mariane, baga poze cu ea asamblate la loc. Si m-am gandit astazi. Sa nu ii faci bandourile negre ca arata urat. Lasa-le albe.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
20130609_012707.jpg ( Size: 1.11mb )
Number of downloads: 286
Am facut cum a vrut proprietaru masinii ![]() ![]() |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:49 |