Nu vreau nimic, "decit" ma laud
![]() ![]() |
Nu vreau nimic, "decit" ma laud
octaviacar |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 June 13 From: ORADEA ![]() |
|
||
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bă marty, cu ce l-ai suparat pe nefericitu de mai sus de se cearta pe aici? Acu' vad ca si-a facut contu esapt cand ai inceput tu topicu' asta...
This post has been edited by Iulikk: 11 Jun 2013, 19:53 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
ii clar un fan inflacarat a lui marty....totusi, la cat de direct ii marty nu-i greu sa-si faca fani.
marty, pune si tu mai multe poze cu agregatu. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' inainte murdareste-l un pic, ca sa muara dujmanii dă năcaz.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
octaviacar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 June 13 From: ORADEA ![]() |
de 5 lei vrei sa te simti bine?
hai si fa ce vrei cu mine This post has been edited by Marty: 13 Jun 2013, 20:56 |
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
fro noospe
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să înțeleg că domnu' octavacar îl așteaptă pe Marty în vama Borș, să-i spună c-a greșit țara de proveniență a mașinii, dar și prețul???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu e ma. Inca nu si-a facut jurnal sa prezinte supercarul pe care din intamplare il vinde, nu ne-a facut albie de porci...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
mai oameni buni haideti sa fim mai blanzi cu "animalele" ca e si ele oameni
![]() |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nici eu nu cred ca e... inca nu mi-a luat mortii la înșirat...
Desi dupa scris, el pare, doar ca nu mai baga jdemii de emoticoane. This post has been edited by Iulikk: 11 Jun 2013, 21:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
si revenind la subiect....cand vedem mai multe poze cu bijuteria?
![]() |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
octaviacar |
![]()
|
spal morti....tai unghi.... evtin
This post has been edited by Marty: 13 Jun 2013, 20:58 |
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
octaviacar |
![]()
|
cine nu e calm ??
|
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
They are jelly...
Daca ti-au mai ramas bani dupa achizitie, poti sa ii risipesti pe nimicurile astea: Lancer Alum Pedals Auto SM.jpg cvtshiftknob copy.jpg LancerParkingGrip.gif RAScuffPlates copy.jpg RAFloorMats copy.jpg Mai inveselesc interiorul. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
martinezule asta te confunda cu stingu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Jun 2013, 12:43) Imi par foarte scumpe masinile pe site-ul respectiv. Or fi avand ele km putini, dar unele dintre ele le cumperi de la reprezentanta in Romania cu 0 km la banii aia. Sa ai bafta de ea. This post has been edited by lucian79: 11 Jun 2013, 21:23 |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Vezi că prețurile nu sunt în Euro ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Stiu ..dar chiar si asa, am vazut niste Forduri la preturi extrem de mari. Ma raportez la ford ca am unu in dotare.
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
arata ca un taxi cu accesoriile alea de al.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu era mai logic să fi scris HANDBRAKE pe maneta asta?
LancerParkingGrip.gif Acu' serios, dintre toate alea, aș pune doar chestiile alea pe praguri, mi-au plăcut întotdeauna ![]() ![]() This post has been edited by Markos: 11 Jun 2013, 21:46 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Inca o data, multumesc tuturor pentru urari!
Masina e bine, in garaj, la pastrare. Momentan o voi folosi in w/e si la drumuri lungi, pina o vind pe cea veche. Momentan va imparti asigurarea, numerele si locul de parcare/garajul cu GWD-ul, asa ca azi am fost si am luat o pereche de suporti de numere cu quick release, ca aseara mi-am rupt degetele pina am schimbat numerele. Momentan imi ling putin ranile si apoi imi voi prioritiza prioritatile, ca sa zic asa. Prima data as vrea sa ma prind cum sa adaptez o mufa USB mama in intrarea RCA. As vrea sa schimb stopurile stock cu asa ceva. Si pe urma un plasti dip. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
e genul de stopuri care imi plac la masina din fatza pe soare puternic !
mai bine vb cu stingu ca stie el o folie oracle ! This post has been edited by l@u: 11 Jun 2013, 22:00 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
l@u: aici, la Constanta, unde stau cand sunt la facultate, am un vecin care are un lansator ca a lu' marty, doar ca e visiniu. Are stopurile pe care le vrea marty. Te asigur ca se vad super tare. Chiar mai tare decat daca ar fi avut becurile normale.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De teava aia groasa care se pune pe esapament ai uitat?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
are deja doo.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 17:53 |