Nu vreau nimic, "decit" ma laud
![]() ![]() |
Nu vreau nimic, "decit" ma laud
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pxdă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
In sfarsit!
S-o alergi sanatos. ![]() In ultima poza,in coltul din stg jos,is coji de seminte? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
octaviacar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 June 13 From: ORADEA ![]() |
sunt naspet
sau naspeta This post has been edited by Marty: 14 Jun 2013, 21:12 |
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
te rog nu uita de pastile !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 12 Jun 2013, 22:02) Eu zic că este perfectă așa cum este. Personal, nu aș schimba nimic la ea. 3 întrebări am și eu: - ce dimensiuni au anvelopele? - ce face "butonul" de sub schimbătorul de viteze (unde scrie SST)? - poți bloca diferențialul central? 1. 215/45-18 2. Selectezi modurile cutiei: sport sau normal 3.....habar n-am! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
octaviacar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 June 13 From: ORADEA ![]() |
aroganta,de aroganta iar miati pus kkt pe clanta
This post has been edited by Marty: 14 Jun 2013, 21:14 |
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Vezi ca unii au probleme cu alimentarea. E bine sa verifici.
Datorita unui releu stricat de la pompa de benzina merg cu amestec prea sarac si pot aparea detonatii iar unora le-a sarit cu totul furtunul de la regulatorul de presiune a combustibilului. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
al dreaq salcam infloreste inainte sa se topeasca zapada
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 12 Jun 2013, 22:15) Mulțumesc pentru răspunsuri! Te-am întrebat de diferențial că am văzut butonul pe care scrie AWC (nu că aș știi exact de la ce vine Selectezi tipul de suprafata de rulare: tarmac, gravel, snow.![]() QUOTE(4x4 @ 12 Jun 2013, 22:17) Vezi ca unii au probleme cu alimentarea. E bine sa verifici. Am citit si eu, dar se pare ca a fost pe la primele modele, intre timp s-a rezolvat. Preventiv as schimba releul pompei de benzina cu cel de la claxon.Datorita unui releu stricat de la pompa de benzina merg cu amestec prea sarac si pot aparea detonatii iar unora le-a sarit cu totul furtunul de la regulatorul de presiune a combustibilului. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
fai ce vrei software dar hardware nu strica frumusete de agregat
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
Vreau neaparat sa schimb stopurile ca ma seaca inelele alea argintii de nu-ti poti inchipui.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
Flori de salcâm, ce romantic!..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
frumoasa, pe albastru, merge, eleganta, confortabila buna masina.
foto edit: ma refeream la laguna de langa mitsu, si da...eram magnetizat This post has been edited by pishky: 13 Jun 2013, 08:41 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ai băut ceva? Nu am înțeles nimic din ce ai scris
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
marian-j |
![]()
|
N-apai nici cu ista de deasupra nu mi rusine!!
![]() L.E. Mai deasupra cu un rand. This post has been edited by marian-j: 12 Jun 2013, 23:03 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(pishky @ 12 Jun 2013, 23:56) Ce-ai tras, că vreau și io!? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cred, totuși că "alastru" este "albastru" și se referea la Laguna de pe fundal. Cred ...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Laguna aia albastra, parcata in stanga, chiori-lor!
Ontopic: pixda masina! ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce are doua esapamente? Respira greu?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E auspuf
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
E chiar două ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
octaviacar |
![]()
|
daca vreti va arat cum ma sug singur
This post has been edited by Marty: 14 Jun 2013, 21:16 |
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 03:21 |