Nu vreau nimic, "decit" ma laud
![]() ![]() |
Nu vreau nimic, "decit" ma laud
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
O fi vreun pod mai jos prin Bosfor
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Jul 2013, 14:25) Da ! Attached thumbnail(s) bosfor.png ( Size: 580.72k ) Number of downloads: 1015 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ce face butonul pe care scrie "passenger"?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu e buton, e martor centură cuplată.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Audiobox ? Perque nu Alpine , Sony sau ceva mai de doamne ajuta... Sau macar o chinezarie mai inteligenta cu android ...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Probabil din cauza pretului?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Audioboxu e 1300ron maxim , la banii astia iti luai Pioneer fara navigatie ce e drept , dar o poti adauga ulterior ... E drept ca kitul costa cat naviul' dar macar era "scula" . Sau gaseai mokazie si cu garantie ... Parerea mea , n-am dat cu paru
![]() This post has been edited by CatalinCTM: 13 Jul 2013, 20:09 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
l@u |
![]()
|
el nu e baiat destept , asta e !
EDIT : daca faci o afirmatie Cataline nu edita dupa aia ca o sa zica martinezu ca am ceva cu el .las si postul meu original . This post has been edited by l@u: 13 Jul 2013, 20:12 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Scuzele mele
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(CatalinCTM @ 13 Jul 2013, 19:08) Audiobox ? Perque nu Alpine , Sony sau ceva mai de doamne ajuta... Sau macar o chinezarie mai inteligenta cu android ... N-am avut bani decit de chinezarie fara SO, mai costa si ala...QUOTE(CatalinCTM @ 13 Jul 2013, 20:04) Audioboxu e 1300ron maxim , la banii astia iti luai Pioneer fara navigatie ce e drept , dar o poti adauga ulterior ... E drept ca kitul costa cat naviul' dar macar era "scula" . Sau gaseai mokazie si cu garantie ... Parerea mea , n-am dat cu paru P-audiobox am dat 7 milioane (ii dau in 3 rate) si e in conditii bune, doar o zgirietura pe ecran si e crapat intr-un colt ecranu', dar merge bine. I-am lipit si butonu' de volum, sta bine, nu se vede prea tare, e ok.![]() Eu visez de mult la un Eboda, dar nu mi-am putut permite, asa ca am luat asta... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
amaratule
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
E misto scula. A avut si bunicu' un radio rusesc care avea butoanele cromate la fel, l-a tinut vreo 33 de ani.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
si bordul sa stea chel ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
1 in plus in Bucuresti , 1 in minus in Galati , cine e in avantaj ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Braila?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
merge magaoaia ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
Merge! Am fost azi la service sa-l intreb p-ala de cutie si mi-a zis s-o las joi la ei ca ii trebuie un update de soft. Ma tot intreba daca-mi place cum trage, etc. si, ca bou, am zis ca da. Exista un buletin de service care zice sa schimbi vreo 4 relee care controleaza injectia, pompa de benzina (are doua voltaje, 9 si 12v, in functie de cum ii rupi dintii), claxonul si inca ceva, da' am uitat si am zis ca n-are nimic, ca trage. O sa ma fac ca-mi amintesc brusc joi.
Am mai dres-o din scaun si volan, o simt mai bine acum, ne-am mai imprietenit din punctul asta de vedere. Consumul, dupa 2000 de km., se invirte pe la un rezonabil (zic eu) 10.5% |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
Permiteț să raportez: cca. 241 de cai abandonaț la servis pentru update soft cutie, verificare suspensie spate stinga si verificare relee injectiune.
This post has been edited by Marty: 17 Jul 2013, 21:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Probleme?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce ai lasat caii la service? Ti s-a terminat finul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 17 Jul 2013, 21:05) Decit alea de care m-am plins de la inceput. Am prins un blocaj pe autostrada si mi-am dat seama ca cutia aia nu stie decit doua moduri: fie nu atingi acceleratia (dar daca da de un pic de deal ramine intepenita in hill hold), fie cu acceleratia calcata semnificativ. Daca abia atingi acceleratia, sa mearga cu 10 kmph, te da cu capu' de volan si tetiera de vomiti pin la urma, numa-n hopuri merge.Suspensia spate stinga, daca reduci un pic din acceleratie sau schimba viteza(nu sa iei piciorul de tot din gaz) in timpul unei curbe lejere la dreapta, arunca spatele masinii in afara. Nu pleaca de pe loc, doar o simti in scaun ca da sa plece, dar acolo ramine. Suspectez amortizor curs. 18 Jul 2013, 20:51: Mai bine-mi bagam un bat in cur! Mi-au facut update de soft, mi-au facut unghiurile pe spate (cica roata stinga era pe garduri) si cica mi-au corelat senzorul pedalei de acceleratie cu clapeta si cutia. Te rogi de ea sa plece de pe loc... This post has been edited by Marty: 18 Jul 2013, 20:51 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Poate avea niste adaptari ciudate.
Mai mergi cu ea. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce avea mă?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:38 |