Punte spate Logan
![]() ![]() ![]() |
Punte spate Logan
Dj Valy |
![]()
|
||
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
sunt aceleasi punti si la cele fara ABS si la cele cu ABS,
dar nu puntea se stramba ci axu pe care si monteaza tamburu |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
cunosc un prieten de bani gata (bucurestean),care ii luase taicasu in 2009 un logan nou 1,4 , a nush cata masina, ca avusese vechi antice le tuna pe bani multi si dupa aia renunta la ele si le vindea pe bani putini
![]() A povestit ca a avut si el puntea indoita de pe autostrada a2 cand fusese la mare ![]() ![]() Omu fiind obisnuit cu opeluri vechi tunate cu motoare de bmw, jenti pe 17, audio + statie si woofer ffscumpe,interior bord scump + rollcage, etc ... This post has been edited by Leo0608: 2 Oct 2013, 20:43 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
greșit stimabile! Un rodaj bun e ca o cură la Amara. Doar că domn profesor nu rodează dacii că e sub demnitatea și pregătirea profesională
![]() 3 Oct 2013, 07:19: valy cum ai reușit să strâmbi puntea? This post has been edited by Lord Hades: 3 Oct 2013, 06:19 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Multumesc pt raspuns, am intrebat si pe plan local la service-uri, si au spus ca se potriveste.
Masina a avut-o primul proprietar intre 2006-2008, a vandut-o celor de la AAA Auto, de la care am cumparat-o eu in 2008. Puntea mai mult ca sigur a fost lovita dinainte sa o cumpar eu, culmea ca abia vara asta am observat acest lucru. Anvelope noi Debica Passio i-am cumparat anul trecut, anul asta am observat uzura neuniforma la ele, am mers cu ea la un service, si m-am convins. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:53 |