DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema aprindere martor bord, Martorul pentru proiectoare

Daedalus
post 29 Nov 2005, 21:54
Post #1

sound addicted

Group: Members
From: Bucuresti

Am o problema dupa cum se spune in topic. Aprinsesem pe seara proiectoarele si nu aveau nici o problema, insa am observat la bord ca licare ceva in partea dreapta. Era martorul de bord pentru proiectoare care la denivelari se stingea si se aprindea exact dupa denivelari, uneori ramanea aprins alteori stins. Presupun ca am undeva un contact imperfect, dar nu stiu unde ar trebui sa ma uit si cum sa remediez problema.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
seba3621
post 30 Nov 2005, 10:22
Post #2

Membru

From: Timisoara

Am avut si eu o problema asemanatoare, doar ca la mine se stingea lumina din dreptul cifrelor 1,2,3 de la turometru (care se aprindea/stingea la denivelari, inchis/deschis usa etc.). Rezolvarea temporara a fost urmatoarea: am bagat mana pe sub bord si am ajuns la "dulia" de pe placa corespunzatoare becului respectiv si am miscat de ea pana a ajuns intro pozitie relativ fixa si in care lumina becol bineinteles. Nu stiu daca la martorul de la proiectoare e la fel, dar poti incerca. La mine a mers si de 2luni cat a trecut de la operatiune nu s-a mai stins.
Daca se sting si proiectoarele o data cu martorul nu cred ca e de acolo problema.
O alta variant ar fi sa demontezi partea superioara a bordului si atunci ai acces mult mai comod la placa respectiva, dar eu unul nu m-am incumetat.
Bafta

--------------------
Dacia Solenza 1.4mpi Clima 2004 - TM 36 xxx
+
Daedalus
post 30 Nov 2005, 19:56
Post #3

sound addicted

From: Bucuresti

Proiectoarele functioneaza normal, numai beculetul de la bord licare. Azi spre exemplu nu mi s-a mai aprins deloc.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
seba3621
post 30 Nov 2005, 22:38
Post #4

Membru

From: Timisoara

QUOTE(Daedalus @ 30 Nov 2005, 19:56)
Proiectoarele functioneaza normal, numai beculetul de la bord licare. Azi spre exemplu nu mi s-a mai aprins deloc.
*

Atunci sigur e din bord. Vezi si: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=28088

--------------------
Dacia Solenza 1.4mpi Clima 2004 - TM 36 xxx
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 18:19
Forum Renault