DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> urgenta pe autostrada, manson si gura alimentare cu benzina

i96nds
post 6 Jul 2013, 14:44
Post #31

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Marius, foarte tare sugestia ta, multumesc.
Am bagat si eu letconul in acel plastic si astfel s-a muiat si s-a lipit.
Acum e OK. Ma gandesc sa prind dupa aceea toata gura de plastic in POXILINA - mi se pare mai OK decat Poxipol. E drept, trebuie si mai multa ca sa prind de jur imprejur.
Eu am avut totusi senzatia ca Poxipol-ul nu a facut aderenta prea grozava pe plasticul de la gura de umplere cu benzina...

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RomeoNica71
post 1 Sep 2015, 20:01
Post #32

Membru

Group: Members
From: suceava

Astazi m-am hotarat si eu sa schimb gura de umplere,acel tub curbat de plastic,era crapat si mirosea a benzina.Dupa ce l-am demontat,am umblat tot orasul cu taxiul sa gasesc modelul meu,aveau ,dar altfel,nu cu buza de la buson de tabla,si mai subtire unde intra in furtun.Pana la urma l-am lipit cu poxipol,poxilina nu aveau.Sa vad cat o sa tina.Mecanicu,un habarnist,a trebuit sa-i spun eu ce si cum sa desfaca.Ii zic ,da bai roata jos,nu vezi ca nu poti lucra,da bine zici,raspunde...vai de mama lor,ce inseamna sa n-ai o rampa,cel putin un elevator.Colierele noi...de tot rahatul!!!

--------------------
Dacia SuperNova 2001 Clima - Sv-93-CRM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th May 2025 - 08:19
Forum Renault