Zgomot dreapta spate, telescop?
![]() ![]() ![]() |
Zgomot dreapta spate, telescop?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
Te reveri la cochilia care imbraca ceasurile de bord (aia la mine inca nu se misca)sau la cochilia suerioara de pe axul volanului (cea de sub ceasurile de bord)? Ca asta ultima face zgomot.
Si ornamentele stalpilor din spate cum se strang? Ca la mine se deplaseasa fiecare cum vrea el, basca lovesc si in tablele rezistentei de la luneta. (daca sunt offtopic stergeti postul si mii de scuze....dar nu am reusit sa gasesc cum se strang ornamentele de plastic de pe stalpii din spate si vibreaza din ce in ce mai rau). |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragos1908 @ 4 Feb 2006, 12:31) Si ornamentele stalpilor din spate cum se strang? Ca la mine se deplaseasa fiecare cum vrea el, basca lovesc si in tablele rezistentei de la luneta. Se scoate spatarul banchetei si este un surub torx 20 acolo.Se scoate chederul in zona ornamentului si se trage de ornament si se recentreaza (sau se pun la loc) agrafele romboidale care il mai prind de tabla (nu ma intreba unde se gasesc, ca nu stiu). Dupa recentrare se bate (cu mana) sa intre clipsurile in gauri, se pune surubul la loc, se pune chederul la loc si se pune spatarul banchetei la loc. Daca nu prea sunt clipsurile alea pe spate (ceea ce e probabil daca ti se misca asa), e bine sa te duci in service pe garantie, sa-ti puna ei clipsurile alea. Sa se descurce... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:11 |