Intalniri RAR mobil
![]() ![]() ![]() |
Intalniri RAR mobil
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Andyno @ 20 Jun 2013, 14:10) Prefer să nu fiu coleg bun, decât să mă omoare pe șosele un inconștient care nu-i curios de starea tehnică a căruței pe care o conduce. Sau să mă orbească un nemernic care n-are nicio greață să-și monteze gzenoane puternice pe far pentru halogene. Din punctul meu de vedere, cei ce conștient pun viața celorlalți în pericol nu au calitatea neceseră de a se numi oameni. This post has been edited by gabizegrean: 20 Jun 2013, 13:47 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Stati,bre,ca poate glumea omu'!
Sau nu? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(shake @ 20 Jun 2013, 11:17) Parlitoarea aia din poza de profil (ca asta pare a fi din ce descrii) are discuri pe spate? QUOTE(shake @ 20 Jun 2013, 11:17) Ciudat, ca tu nu meriti mila. Imi place ca esti si amuzat de situatie. Iti doresc un stalp, unul in stare tehnica mai buna decat cotineata ta si imi mai doresc sa fii singur in masina. QUOTE(Andyno @ 20 Jun 2013, 14:10) Faptul i s-a permis sa faca un cont ar trebui sa ne senzibilizeze cand vine vorba de oameni precum el? Asa-i ca nu esti departe de el? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Andyno @ 20 Jun 2013, 14:10) Sa ii iubesti tu pe astia cu cazane rapciugoase care ii pun pe altii in pericol. Eu le doresc cat mai multe controale RAR mobil, numai cu inspectori care sunt pusi pe facut treaba serioasa, nu pe luat spaga. Unui inconstient care umbla cu defectiuni la frane, dar e fudul si are folie si xenoane ce altceva sa ii poti dori? |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Andyno @ 20 Jun 2013, 13:10) P*** frane...da' avem gzenoane... ![]() Eu zic sa isi faca un control la oftalmolog, am mers ore bune noaptea cu Dacia si n-am simtit nevoia unor faruri mai puternice sau de alte becuri. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jun 2013, 19:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
In Italia?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
S-apoi iar stop!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:17 |