Logan diesel vs Renault Symbol Fidji 1.5 dci
![]() ![]() ![]() |
Logan diesel vs Renault Symbol Fidji 1.5 dci
sebyte |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BZ-77-XXX
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca faci doar 20.000 pe an nu merita diesel de la inceput. topicul e de diverse
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De acord cu Codrin.
Eu zic sa astepti SIAB-ul, or sa apara si alte oferte (nu ca Loganul n-ar merita). |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Daca vrei neaparat diesel ia Symbol pentru ABS. La Logan echiparea pentru varianta cu motor diesel este dezamagitoare. Computerul de bord nu este la fel de important ca un echipament de securitate cum este ABS.
Daca nu esti mare fan diesel eu iti recomand Logan Ambition pe benzina. Eu si acum, dupa aparitia diesel-ului, il consider cea mai buna varianta motor/echipare/pret. De aceea l-am si cumparat. Succes! |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Tsss frate , in primu rand zi ce masina vrei! Pt oras sau vrei sa fie mai spatioasa! Intre Clio Symbol si Logan merita Logan PUNCT! Da-o in colo de buburuza ce-i clio ala ca am mers de mai multe ori cu el si stau cu genunchii la piept. Parerea mea e sa astepti SIAB-u sa vezi acolo coane noul Clio de ti se clatina genunchii si de exprimi prematur prin izmene (mai ales dupa ce vezi dimensiunile interioare). Acu nu dati in mine ca am baut putin da-mi revin eu
![]() PS:Eu zic ca e subiect de diverse. Nu diverse-LGN. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
tehnologia este identica majoritatea pieselor se potrivesc eu zic ca logan este mai rentabil
|
-------------------- |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Clio Symbol, clar. E peste Logan la capitolul calitate.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
sebyte, citeste aici ce inseamna logan, du-te aici ca sa vezi ce inseamna clio symbol, incluiv fidji, cu motor dCi de 65 sau 80CP.
nu cred ca posturile astea aduc ceva nou fata de ce s-a spus deja. au un mare potential de flame in schimb. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Buuueei ce capitole calitate frate? Aceeasi captusala si aceleasi plastice frate pe cuvant de onoare! Pack Authentique acolo cel mai ieftin ..aceeasi calitate. Mergi pe Logan si de 1500 euro iti faci vacanta in grecia ceva frumos.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@AND: lasa interiorul, ca asta nu ma prea supara... De cand faza cu amortizorul dus in nici 6400 km m-am lamurit ce inseamna "drumul cel bun" pentru Dacia...
LE: daca as putea, maine as da Loganul pe un Clio. Dar, avand in vedere ca nu e al meu insa ma pot folosi de el linistit 2 ani de-acu inainte fara a baga in el decat benzina si lichid de spalat parbrizul, nu pot face mutre. A, si inca ceva: azi am observat ca mi s-au rupt lamelele de cauciuc de la stergatoare. This post has been edited by Illusi0n: 11 Sep 2005, 20:42 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Illusion, amortizorul nu-i facut de Dacia.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
marksman |
![]()
|
E facut de Monroe. Probabil gama cea mai ieftina de amortizoare.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Fidji iti depaseste bugetul cu 115 euro
![]() DAR ABS+Aer conditionat + alea alea >> merita! Daca vrei diesel, sfatul meu este sa nici nu te gandesti la altceva. SAU Daca esti dispus sa dai un pic mai mult, un Citroen C3 1.4 HDI - 12855, pare un pic cam mult, dar iei masina adevarata ![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
wizard |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 June 05 ![]() |
QUOTE(adso @ 11 Sep 2005, 19:35) sebyte, citeste aici ce inseamna logan, du-te aici ca sa vezi ce inseamna clio symbol, incluiv fidji, cu motor dCi de 65 sau 80CP. nu cred ca posturile astea aduc ceva nou fata de ce s-a spus deja. au un mare potential de flame in schimb. prietene te dai in stampa degeaba... nici la consum nici la spatiu nici la aerodinamica nici la cutia de viteze nici la ce vrei tu broasca de clio nu se compara cu logan. clio e mai competitiv pur si simplu pt ca ultimile 2 variante au avut motorizare cu 16 V (prietenii stiu de ce) asa ca LAS-O BALTA! |
--------------------
dacia
LOGAN Laur
- B-48-DER Incercand sa afli cat mai multe despre cat mai putin vei ajunge sa stii totul despre nimic...
|
|
carosa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 July 05 ![]() |
QUOTE(saruman @ 11 Sep 2005, 21:54) Fidji iti depaseste bugetul cu 115 euro ![]() DAR ABS+Aer conditionat + alea alea >> merita! Daca vrei diesel, sfatul meu este sa nici nu te gandesti la altceva. SAU Daca esti dispus sa dai un pic mai mult, un Citroen C3 1.4 HDI - 12855, pare un pic cam mult, dar iei masina adevarata ![]() sau cu 13000 astra clasic ll dtci de 80 de cai , A.C. , fara abs , dar nou. oricum , cam scump logan diesel, mi-a cam trecut de el... |
--------------------
am schimbat-o
cu alta
- marca
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
eu am si logan si clio diesel. bine, loganul e pe benzina, dar nu se compara cu Clio. In afara faptului ca la clio nu prea e loc in spate pt. oameni inalti, in rest loganul e lasat in urma din toate punctele de vedere. Cand ma dau jos din logan (parca as conduce un autobuz
![]() Sfatul meu: mergi pe clio diesel fara sa clipesti daca ai banii. Fa un tur cu un Clio si dupa aia urca-te imediat intr-un logan si mai vorbim. |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE(wizard @ 11 Sep 2005, 21:22) prietene te dai in stampa degeaba... nici la consum nici la spatiu nici la aerodinamica nici la cutia de viteze nici la ce vrei tu broasca de clio nu se compara cu logan. clio e mai competitiv pur si simplu pt ca ultimile 2 variante au avut motorizare cu 16 V (prietenii stiu de ce) asa ca LAS-O BALTA! prietene, o dadusi in balarii... rau. pe cuvant. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diesel2002 @ 11 Sep 2005, 21:23) Fix asta am facut eu sambata la Meridian. Singurele chestii care le-am remarcat au fost senzatia de cuplu, foarte misto cat tine (cam intre 2-3 mii, apoi oha, te lasa neterminat), si faptul ca nu se aude deloc, dar absolut deloc AC. Am mers cam 2-3 Km. Tipul de la Meridian care era in masina cu mine mi-a spus ca s-a dat si cu Loganu-ul dci (cica are blana la capota si material insonorizant intre motor si habitaclu pt. cei interesati) si ca nu e nici o diferenta sesizabila intre performantele dinamice. Daca esti presat de timp, e nasol. Daca nu, ai rabdare pana pe 26 Sept. cand vei putea face test-drive si cu Logan dci, ca sa poti alege in cunostinta de cauza. Ce e interesant la Clio e ca poti alege motorul de 80 cai parca pentru numai 3-400 euro diferenta. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
AND |
![]()
|
Sa fi beat sa iei un Clio ACUM , si sa n-astepti o luna-doua pt Clio III!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Manuel |
![]()
|
Clio III e superb dar in nici un caz n-o sa-l iei cu 10.500 cat are omul alocat. Am inteles c-o sa fie cam cu 10% mai scump decat actualul bicorp; in plus, am mari dubii c-o sa apara la noi mai devreme de vara lui 2006.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
AND |
![]()
|
Acum speculam ...dar poate afla cineva exact cand apare si la noi.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
modus a aparut la noi dupa vreo 3-4 luni...
asa ca pune la data lansarii lui clio III inca cateva luni bune... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Manuel |
![]()
|
Poate o sa aflam la SIAB...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
un_om |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 August 05 ![]() |
clio symbol fidji clar. e mai de calitate si are ceva mai multe dotari.
legat de logan: ieri am mers c-un pretenar cu loganu (are vreo 9000km masina) si usa de la torpedou nu mai sta inchisa si se tot aprinde becu ala din interior. e foarte enervant mai ales seara. asta e calitatea de la dacia. usa de la torpedou s-a deformat din cauza plasticului de cacao. cred ca s-a incalzit si s-a deformat. nu e o problema grava dar e enervanta si eu de chestii d-astea m-am saturat la dacia. cine zicea ca se folosesc aceleasi materiale la clio si logan se insala rau de tot. sa studieze mai bine ambele modele si apoi sa mai vorbeasca. |
--------------------
cu patru roti
si 4 usi
- IS-34-HUO
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai postati offtopic in continuare, o sa inceapta si sanctiunile!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
un_om |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 15 August 05 ![]() |
la intrebarea ce este mai bun: clio fidji sau logan, raspunsul meu este clio.
de ce? pentru ca finisajele sint mult mai bune, vopseaua este mai buna (nu se cojeste) si , nu in ultimul rand PLASTICELE DE PE LOGAN IS DE CACAO, cu toate ca asta se pare ca nu convine unora din moderatori. Na !!! ca am fost la subiect. |
--------------------
cu patru roti
si 4 usi
- IS-34-HUO
|
|
AND |
![]()
|
Eu nu inteleg de unde scot unii faza cu "finisajele sunt MULT mai bune" . De cate ori n-am stat intr-un Clio fidji si le-am pipait de n-am mai putut. Sunt aproximativ la fel , doar putin mai bine puse la punct. Daca vrei finisaje MULT mai bune pe Symbol , ia versiunea Expression.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
QUOTE(AND @ 13 Sep 2005, 13:12) Eu nu inteleg de unde scot unii faza cu "finisajele sunt MULT mai bune" . De cate ori n-am stat intr-un Clio fidji si le-am pipait de n-am mai putut. Sunt aproximativ la fel , doar putin mai bine puse la punct. Daca vrei finisaje MULT mai bune pe Symbol , ia versiunea Expression. Asa este... |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Daca nu ai persoane mai inalte de plimbat in spate merge clio. Daca in schimb crezi ca o sa urci 5 persoane in masina la drumuri mai lungi ... LOGAN. Mie mi s-a acrit rau de tot de clio. Dar depinde fiecare ce gusturi are. Nu mi se pare mai bine facut decat Logan.
Totul depinde de gust si de nevoi in alegerea ta. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Se baga si AND iar in discutii si iese cu scantei! O sa zici ca e mai bun Oltcitul!
![]() On topic: Symbol, frate! Logan are tot romanul, mi s-a luat demult cu masina asta: TOATA lumea are asa ceva... In plus, Clio e parca un standard mai sus! Te intreaba lumea: ce ti-ai luat? Logan? Aaa, si vecinu tot Logan are... Si nasu' tot Logan are... Si eu tot Logan vreau... Si... Si... Daca vrei consum redus, poti opta si la un C3 1.1 de 62 de cai! 10.083 de euro si ai ABS, computer, 2 airbags, Aer, vopsea, si un interior care bate la fund si pe Logan si Clio la un loc, de 2 ori! Stiu pt ca am fost sa ma intersez de C4... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Adrian_Solenza: 13 Sep 2005, 20:37 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:07 |