a ramas in marcharrier
![]() ![]() ![]() |
a ramas in marcharrier
chrisfire02 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|||
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
![]() tare treaba, insista, mai cu forta... se poate sa fie grav si in cazul asta mai bine sa chemi un macanic sa se uite la ea... Verifica vizual schimbatorul pe sub masina, tija si prinderea in cutie... Poate sa fie de la ambreiaj sau cutie iarasi preblema nu o sa o vezi, trebuie demontat si umblat acolo.In cazul asta ar trebuii sa mearga sa o scoti pe liber fortat.. |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
am incercat si fortat dar ma tem sa nu rup ceva.Am miscat schimbatorul in toate felurile si nimic.
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
deci, cum zici ca e bagata in viteza, impingi cu forta si ar trebuii sa iasape liber daca a pocnit ambreiajul...
daca agata in cutie la fel ar trebuii sa iasa.. Nu da de schimbator in toate directiile... daca joaca asa vezi sa nu ai ceva la tija sau la bucsa de la el si sa nu mai faca treaba pana la cutie.. poate s-a rupt(desfacut) surubul din capatul levierului/tijei. Daca e blocat in marcharier nu ar trebuii sa se miste deloc... |
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
am impresia ca agata tija schimbatorului in ceva
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
incearca sa dai la cheie si sa tragi de maneta , masina se va misca umpic da va iesi din viteze .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
chrisfire02 |
![]()
|
am reusit sa o scot,am miscat un pic de pe loc si a iesit.Acuma sunt curios de ce face astea,nu am canal sa ma bag sub ea asa ca dimineata tre sa merg la un mecanic.Raman la ideea ca undeva,ceva agata.Am incercat sa o bag in toate vitezele,merge,doar la a cincea parca ar lovi toba de esapament asa sunet se aude.
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' ulei in cutie e? Viteza a 5a este cea mai "de sus" in cutie, deci, daca este sa scada nivelul de ulei, ea va ramane prima "pe uscat".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
e full de ulei,acu de doua zile am completat deoarece am schimbat burduful interior de la planetara din stanga
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:59 |