Vara 2013, jurnal de caniculă
![]() ![]() ![]() |
Vara 2013, jurnal de caniculă
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si ce la 21 de grade afara ai inchis geamurile? la mine sint acum 22.1 afara si in casa 30,6
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
io zic un pic mai putin , 34
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bigii e la mare cu cortul si m-a rugat sa-i tin locul:
QUOTE Potrivit avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie, joi și vineri vremea va fi călduroasă în toată țara. În județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți, avertizate cu cod portocaliu, canicula se va intensifica, maximele termice se vor situa între 37 și 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. În Banat, Crișana, Maramureș, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea vestică a Munteniei va fi caniculă, temperaturile maxime vor depăși 36-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sar'mina! Apa marii cite grade are in dreptul cortului lui Biggy?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu știu cum e pe la voi, da-n Ardeal, la 32° îi febră, nu țuică...
![]() ![]() This post has been edited by gabizegrean: 7 Aug 2013, 17:56 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu febră măi dragă. Mai degrabă hipotermie.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
sau crampăl!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
De ala nici la dusmani sa nu dai
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Karma.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
HA!
Attached thumbnail(s) Screenshot_2013_08_07_21_54_17.png ( Size: 176.54k ) Number of downloads: 311 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
La ce oră e pusă alarma?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La ora da trezire.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maho |
![]()
|
"Arthritis pain forecast"...maine-poimaine stock market forecast ?
|
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
Verule, vezi c-ai ciasu în urmă c-o oră!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
verule , cu cortu nu am mai fost de 3 ani , cum ziceam , am ajuns la mare si hop canicula , pina acum nu am baut apa stii ce bine merge o portie de hamsie la 3-4 beri , o nebunie , miine trebuie sa umpli iar frigideru
si cum ziceam , canicula se termina cind ajung eu in bucuresti , pe luni-marti , oricum asta nu cred ca e ultima , miine o sa revin cu detalii o placere sa stai cu aerul conditionat in camera si sa nu ii dai drumul ![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Deci da! Da?
Attached thumbnail(s) Screenshot_2013_08_15_07_45_39.png ( Size: 337.31k ) Number of downloads: 126 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bygy007 |
![]()
|
asa si..... , acum sint 25 si este si innorat
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
gabize |
![]()
|
Marty vru să ne arate că are bateria aproape plină la smartfoană, nu gradele din termometru!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:29 |